Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (13/34) > >>

momo:
Arti

Nick: Krótki fajny, i jak na forum o gothicu całkiem nieprzeciętny.

Avatar: Ork z gothic 3 którego w grze nie było mi dane ujrzeć, pospolity ale przynajmniej odróżnia się wykonaniem.

Sygnaturka: Jak i avatar - gothicowa. Swoją drogą ciekawe wywody u dołu. O Janie Pawle również podzielam, ale chyba zrobiłeś to troszeczkę na pokaz widząc to u Lorda Sado. Czyż nie? ;]

User: Niby coś tam zaspamował, ale zazwyczaj kiedy coś robi, stara się to robić jak najlepiej. Aktywny w marrancie (szczególnie w organizacji) co mu się chwali. Potrafi zakładać tematy które skłaniają do dyskusji, i dba o to aby ją przedłużać czy urozmaicić.

Za co go lubię: Ma kręćka na punkcie zjawisk paranormalnych i tego typu rzeczy. Udało mu się mnie i myślę, że jeszcze kilka osób tym zarazić. Poza tym gość sympatyczny, a głowa aż mu pęka od pomysłów którymi chętnie się dzieli. Równy gostek.

heh znowu to samo.
KwaseK
Nick: Nie mam pojęcia z kąd się wziął, harakterystyczny przynajmniej. Nie wiem jak się ma do właściciela ale mniejsza.
Avatar: Postaci tej nie znam, jednak nie jest on zbyt oryginalny.
Sygnatura: Xfire i nic specjalnego. Jednak moja też jest trochę na odwal się także nie ma co narzekać.
User: Czasami coś napisze, a jak często bywa na forum to nie wiem bo go nie szpieguję ;]. W każdym razie na dłuższą mete nie można się do jego postów przyczepić(chyba się z tym pośpieszyłem:). Kulturalny.
Za co go lubię: Nie wiem. Nie znam go kompletnie, i gdyby mnie nie wyprzedził, to pewnie bym się na jego temat nie odzywał, alee...
Za co go nie lubię: Zdążył przedemną ;)

Kozłow:
momo

Nick
Brzmi jak pierwsze słowa dziecka. Trochę temu dziecku nie wyszło... zapewne miało być "mama"
Ogólnie to niepodoba mi się zbytnio ten nick. Za dziecinny. No ale urodziłeś się niecałe 3 miesiące temu, więc....

No właśnie.... Oto coś co pasuje do nicka. Ale na Avatar według mnie wogóle się nie nadaje (szczególnie na forum o Gothicu...). Ale nie mam ci tego za złe. W końcu niemowlaki uwielbiają Kubusia Puchatka i spółkę. :D

Sygnatura
Nie lubię motorów. A szczególnie tego programu który leci co 2 godziny na Discovery... matko boska.. czy oni myślą, że każdy człowiek uwielbia motory?! Sygna według mnie jest brzydka.

User
Ma grupę Marant, ale nie ma tam najwięcej postów. Czyli nie jest nabijaczem :D Najwięcej wypowiada się na Forum Romanum, czyli na tematy różne. Na taką liczbę postó nie ma ani jednego warna. Chyba masz duże znajomości... Ja dostałem na wejście :D

Dlaczego go lubię: nie znam go wiec nie mam tu o czym pisać

\\Rajca: zechciej edytować posta na temat "momo", post Kwaska ma wakacje w koszu...

Sado:
KOZÂŁOW

Nick: Odrazu mi się kojarzy z ZSRR. Jak już z ZSRR to ze Stalinem i Leninem. A jak z nimi to mi się kojarzy Białoruś. Z Białorusią kojarzy mi się ÂŁukaszenko. Z nim za to kojarzy mi się Milinkiewicz. Ten mi się kojarzy z wolną Białorusią. A ta mi się kojarzy z dawną Polską. Na cóż. (ale siię rozgadąłem) Nick nawet niezły, ale powiem jedno, niepiotrzebnie dałeś z dużej litery. 6/10

Avatar: Nie jestem pewien, ale to chyba Lenin. No cóż, ciekawie wykonane. Na czarnym tle czarno biały komunisat ::D. Na cóż, piękny nie jest, bez żadnych bajerów, poprostu czysty obrazek. Cóż tu dużo mówić?   7+/10

Sygnatura: ÂŁadny napis KPP i (chyba) znów obrazek z Leninem. Jak widze kochaasz komunistów (żart). Na cóż? Nie znam się za bardzo na ułamach starej histori, więc nie mogę dawać tutaj żadych referatów. Tak jak sygnatura wykonana bez żadnych bajerów, prosto, przejrzyście, normalnie. Czyli nie w moim typie :p. -7/10

User: No cóż. Sam nie wiem co On ma z tym komunizmem. Nick, avatar, sygnatura, tematy wszystko o komuniźmie. ALe moge powiedzieć jedno: "Swój człowiek"> a takich szanuję. Czesem nieźle palnie (kilka linijek wczęsniej jego post :PP). No cóż takiemu userowi należy się dobra ocena. 2/10 :p.. 2/6... 2/3 :P

Za co go lubię: Wszystko wyżej. Moge dodać jedynie że sądze iż to wyluzowany człek

Za co go nie lubię: Myli się co do Marantu :D

Arti:
Lord Sado

Nick - całkowicie pasujący do forum pierwszym słowem. Co do drugiego to mi się kojarzy z sadystykiem i nie zabardzo współgra z Lordem. Ogólnie nick fajny jednak to Sado odejmuje punkciki więc będzie 8+/10

Avatar - demon jak z władcy klozetu. Napis też fajny pasujący do tła. Ładnie się komponuje. 10/10

Sygnaturka - Popieram i spisuje pierwszy napis ( się nie gniewasz? ) co do animacji to fajna i dobrze zrobiona i jak avatar dobrze się komponuje. 10/10

User - ogólnie fajny koleś. Gadać z nim na GG jest fajnie zwłaszcza jak mówi komplementy xD ( nie w sensie podrywczym !!!!!!!!!!!! ) cieakwi się tematem, który ciekawi całe forum i mnie ( chyba ) , a ściślej projekcja astralną.

Za co go lubię: - za to za co go lubię, czyli wspólne tematy i ciekawy rozmowy.

Za co go nie lubię - nie mam powodów by go nie lubić

Boba Fett:
Lord Sado

- Powiedzmy, że jest na granicy oryginalności. Przyznam, że nie przypadł mi dostatecznie do gustu. Dodatkowo jakoś nie przepadam, gdy w przedrostku jest słowo ,,Lord". Druga cześć kojarzy mi się z sadem, czyli raczej z czymś miłym.   Jeżeli miałbym to oceniać, to postawilbym Ci 7-/10.

- Nieciekawy zbytnio, acz na swój sposób ten urok ma. Widać, że lubisz mroczne kompozycje, a jeśli tak jest, to ten avatar pasuje wprost do Ciebie. Cały urok psuje jednak tło, które jest zbyt jasne do postaci, który tenże obrazek ukazuje. Resztę dopieszcza pojawiający się i znikający napis (Twój nick), co, niestety, też trochę psuje efekt... Razem 7/10.

- Z tym już jest na pewno o wiele lepiej. Minsuem jest tylko to, że jakaś ostatnio weszła mania na tę postać, więc od razu traci na oryginalności. Ale ogólnie jest lepiej, niż gorzej. Dobry efekt daje ta szarość, która kojarzy się z mgłą bądź dymem (pasującą do przedstawianej postaci). Dodatkowo znów jest ten animowany nick, ale w tym wypadku akurat wyszedł na plus sygnaturce. Gdyby obrazek był sam, dałbym 9/10 (jeden punkt mniej za to, że ta postać już zbyt często jest widoczna na tym forum), ale z napisanem dotyczącym Jana Pawła II, daję 8-/10 (aleście się uparli na naszego zmarłego papieża -_-').

- Jako user na forum... Hmm, jedna z tych osób, która mi się ,,podoba". Nie spamuje, jest bardzo aktywna, zależy jej na tej stronie (jak i forum), umie się podporządkować, jest zdyscyplinowany, szanuje ,,władzę" jak i innych userów, aktywnie uczestniczy w zabawie. Same plusy, prawie że ideał. Jeśli miałbym go oceniać jako użytkownika, na pewno dałbym mu nie mniej niż 9+/10.  

- Lubię go za to, co napisałem powyżej. Prócz tego, darzę go sympatią za jego miły charakter. Często rozmawiamy na gg, a dyskusje na nim poruszane są nader ciekawe i przyjemne. Z Lordem Sado można porozmawiać o wszystkim bez krępacji i to też u niego cenię. Można mu zaufać i w razie konieczności poprosić o pomoc.

- Jak na razie nie znalazłem powodów, by go nie lubić. Takich chyba nawet nie ma...  

Respect with
Boba Fett

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej