Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Elrond Ñoldor:
Post usera unknown został usunięty - DODO
W takim razie opisze Towarzysza Kozłowa
Nick: nick takiego jakiegoś robotnika ruskiego, chociarz niepowtarzalny bo nikt nie nie ma w niku jakiegoś rosjanina
Avatar: hmmm... gęba Lenina z profilu, no ale cóż, każdy ma swojego idola :D
Sygna: kolejny Lenin, Kozłow dałbyś chociarz Stalina, a i co oznaczają te słowa po rusku?
User: user jeden z najleprzych na tym forum, nie spami, nie ma ostrzeżeń, pisze w "Twórczości Własnej",
jest spoko gość.
Za co go lubię: hmm... za to co dwie linijki wyżej
Za co go nie lubię: za to że popiera komunizm ;P
Arkhan:
Elrond
Nick - pierwsze co kojarzy mi się z tym nickiem to jest uczeń jakiegoś alchemika. Elrond przynieś to, Elrond przynieś tamto:D. Nie pamiętam żebym się z nim spotkał, dlatego sypnę 9/10.
Avatar - o ile się nie myle jest to Jack Sparrow (?) z filmu Piraci z Karaibów. Avatar jest ciekawy, i idealnie pasuje do tego osobnika. Dobrze również komponuje i integruje z forum. 9/10
Sygnatura - naturalnie pirat i jakieś podpisy. Hmm, piraci, czy skądś ich nie znam? (pytanie do Boba Fett'a, ehh old time :) ). No ale powracając do twojej sygny, nic ciekawego, obrazek + pare tekstu. 5/10
User - ostatnimi czasy ładne posty, w miarę długie i czytelne. W dodatku jest to bardzo dobry i zaciekły przeciwnik w Marancie głównie w spelunach hazardu, razem z Isgarothem i Mergotem tworzą naprawdę niezłe trio z którymi ciężko wygrać. Na gg nie miałem okazji go poznać, może w niedługim czasie, zobaczymy. Nie mam większych zastrzeżeń. Ogółem wydaję się być spokojym człowiekiem. 8/10
Dlaczego go lubię - ładne posty, zaciekłość w walce, nienaganne zachowanie
Dlaczego go nie lubię - brak
Lees:
Arkhan
Nick:bardzo zagadkowy i tajemniczy.Kojarzę z człowiekiem który pragnie zgłębiać tajemnice i wiedze.Oceniam 9/10
Avatar:bardzo ciekawy i tajemniczy.Widac tam czarnowłosego meżczyznę,pewnie z mangi.A że mange nawet lubię ocena będzie pozytywna.9/10
Sygnatura:Widac Arkhan lubi pochwalić się swoim dorobkiem jak i również podać dwie swoje naczelne myśli. Ocena 9/10
User:Widać gość zna się na rzeczy.Na temat,krótko,zwiężle.A i w spelunach przesiaduje.Posty długie i czytelne.Długo w tawernie,bez warna,nie spamuje.Spokojnie oceniam 10/10
Dlaczego go lubię:Widze że pomaga wszytkim początkującym,w spelunach gra zaciekle i do końca rywalizacji,na gg go nie znam ale myślę że dobrze by się z nim rozmawiało.
Dlaczego go nie lubię:Brak.
Ocena:37/40
Kozłow:
Lees
Nick
Taki sobie. Jak się to czyta to wychodzi "lis", a to zwierzę kojarzy mi się z chytrością. Chyba chciałeś mieć nick "Lee", ale tego to już od cholery ludzi bierze, więc zamiast wymyślić własny, dodałeś jedną literę i wygląda na nowy. 3/10
Nudny.... Z galerii Avatarów na TG.... Przedstawia chyba Lee i może widać tu powiązanie z nickiem. Mógłbyś się wysilić i dać coś własnego. 1/10
Sygnatura
No comments xD Czyjaś tam jest myśl... Hmm.. ciekawe czyja :P 10/10
User
Ma tylko 20% ostrzeżeń na taką liczbę postów. Nie mam ci tego za złe. Ja w początkach mojego istnienia na TG dostałem też warna. Jego posty czasami sprawiają wrażenie, jakby chciał ich nabić jak najwięcej. Pisze minimum, żeby nie wywalili posta moderatorzy (bez urazy).
Za co go lubię
nie wiem nie znam gościa
za co go nie lubię
jak wyżej...
P.S.
Kilka słów do pana nikogo (user: unkown)
Twój post jest naprawdę rozbudowany.... Argumentacja jest także bardzo rozbudowana.... Dziwię się, że nie usunęliście tego posta, ale cóż. Krytykę zniosę :D
Elrond Ñoldor:
Kozłow
Nick: nazwisko rosjanina, dość orginalny bo jeszcze się z żadnym rosjaninem nie spotkałem ;D 10/10
Avatar: toważysz Lenin, czarnobiałe tło świetnie pasuje do czanego skinu ;), ogólnie jest on
bardzo udany, nie mam zastrzeżeń. 9/10
Sygna: Kolejny Lenin,jednakże teraz na czerwonym tle i pare słów po rusku, pasowałby do Avatara
gdyby był czarny... 6/10
User: User bardzo dobry, nie stara sie łamać regulaminu,
mający swoje zdanie o świecie. Bardzo lubi komunizm, czego ja
nie cierpie, ale każdy lubi co innego. 7/10
Za co go lubię: nie wiem, nie gadamy, nic a nic...
Za co go nie lubię: j/w
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej