Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Arti:
Arkhan
Nick - bardzo fajny ( według mnie ) Taki tajemniczy... Kojarzy mi się trochę z wilkiem xD pasuje do tego forum, gdyż ma harakter fantazyjno-średnowieczny. Czyli 10/10
Avatar - mi się podoba. Bardzo fajny i taki tajemniczy. Pasuje do nick'a. Ogólnie przypomina mi jakiegoś czarnoksiężnika czy maga ( Beliara ) 10/10
Sygnatura - No taka średnia. Same napisy. Dodaj cosik pasującego do avatara i będzie lux. Jak narazie 3/10 . Bardzo słabo
User - widząc po ilości postów jest to user aktywny, a to, że nie ma warnów znaczy, że nie spamuje i nie jest nabijaczem oraz pisze na temat ( albo dlatego, że jest moderatorem )a co do moderatorstwa to musiał się wykazać by nim zostać więc user przykładowy. Ogólnie go nie znam, ale jak wyżej napisałem ejst to user na 10
Dlaczego go lubię - no bardzo go nie znam więc nie ma co tu pisać...
Dlaczego go nie lubię - no to jak powyżej
Sado:
Arti
Nick: Sam nie wiem czy oryginalny, ale nie jest zły. Nie jest jakiś cholernie długi, łatwy do zapamiętania, coś mi się zdaje, że obił mi się kiedys o uszy. Ogólnie nie jest źle. 7/10
Avatar: Głowa orka. Pierwszy raz spotkałem się z tym orkiem kiedy przeglądałem CDA. Ogólnie spoko avek, ale nie tryska niczym specjalnym. Do tego mały żółty napis. Co tu mówić? -7/10
Sygantura: element wstawiony z menu G3, trochę głupio wygląda bo szyję uciąłeś :P. Do tego dośc ciekawy obrazek, przedstawiający bardzo ciekawy opis usera :D:D. "Szatan" wyznanie "własne" :p I do tego mała ciekawostka co do gothica. Dośc ładnie to wygląda, zwłaszcza ten obrazek z opisem usera ;P. 9/10
User: Niekiedy gadamy na gg. Spoko koleś. Interesuje się wieloma rzeczami i wygląda na mądrego (... chyba jest mądry ?! :D:D). Zakłada bardzo ciekawe tematy, najciekawsze to projekcja Astralna. Naprawde spoko koleś. -8/10
Za co go lubię: opisane wyżej, moge jedynie dodać, że pomógł mi trochę w projekcji astralnej... i poza tym zawsze skory do pomocy.
Za co gho nie lubię: Brak danych :D
KrokusM:
Lord Sado
Nick- Bez obrazy drogi panie, ale kojarzy mi się z "Lord Sadło" . Wiem, że pochodzi od twego nazwiska i moim zdaniem powinieneś zmienić nick na "Lord Sadowski". To by brzmiało jakoś tak poważniej i w ogóle fajniej. A takie ziomalskie skróty zwyczajnie mi się nie podobają... Np. Gdybym ja tak zrobił sobie podobny nick, skracając swoje nazwisko wyszłoby mniej więcej coś takiego "Krokus Zimo".
Ale to tak już na marginesie...
Avatar- Przez wiele osób wychwalany pod niebiosa i oceniany mianem "klimatycznego" itp. I trudo się z tymi opiniami nie zgodzić... Moim skromnym zdaniem, napis w ogóle do niego nie pasuje. Ja bym tam napisał cuś innego, albo w ogóle go usunął.
Sygnatura- "Pamiętajmy o Janie Pawle II"-całkowicie popieram. Ale na sygnaturkę to się to-to raczej nie nadaje, no chyba że walniesz tam sobie jeszcze zdjęcie Jana Pawła II. Wtedy będzie kul.
User- Chyba jeden z młodszych użytkowników forum, ale pomimo młodego wieku poziom jego wypowiedzi jest bardzo wysoki-tutaj wielki Szacun, szkoda, że się nie znamy. Co do jego "aktywności" to sprowadza się ona raczej do tzw. Marantu. Co do tego mam takie samo zdanie jak KOZÂŁOW.
Dlaczego lubię- Nie znam go, tak więc raczej nic tu nie napiszę.
Dlaczego nie lubię- j/w
EDIT:: KOZÂŁOW, jeśli myślisz, że mój nick wziął się od kwiatków, to poszukaj mojej wypowiedzi w temacie "Skąd wasz nick?". Zapewniam Cię, nie ma on dużo wspólnego z krokusami
Tu drugie wyjaśnienie- Machine Head to zespół metalowy, a nie "manga", heh
Kozłow:
KrokusM
Nick
Dziwny.... Takie kwiatki są krokusy :D Szczerze mówiąc nie podoba mi się ten nick. Nie wiadomo skąd się wziął, chyba od rzeczonych krokusów. Jednak nick fajnie współgra z Avatarem. Jak zawsze widzę "KrokusM" to od razu staje mi przed oczami Avatar.
Jak go widzę to przychodzi mi na myśl "śmieszny morderca" Ta maska wygląda tak z pozoru śmiesznie, ale z drugiej strony strasznie. Kojarzy mi się z filmem "Ring" albo "Grudge". Ogólnie podoba mi się takie połączenie grozy i śmieszności.
Sygnatura
Nie wiem co to jest te "Machine Head". W wolnym tłumaczeniu "Głowa Maszyny". hmm... Jakoś to mi podchodzi pod Mangę. Nie wiem dlaczego, ale tak mi się kojarzy. Nie lubię mangi i anime więc nie będę się wypowiadał o tej sygnaturze.
User
Postów ma trochę mniej ode mnie, mimo iż jest na TG stosunkowo długo. Ma grupę "Marant" ale najwiecej postów ma na podforum "Kultura i Sztuka". Widać, że lubi wypowiadać się na ten temat. Każdy temat omawia wyczerpująco. Nie ma ani jednego warna. I to ci się chwali. Ja dostałem od razu na wejście. :D
Dlaczego go lubię: nie znam go więc nie ma tu o czym pisać
Dlaczego go nie lubię: jak wyżej..
Arti:
KOZÂŁOW
Nick - kojarzy mi się z kozami, ale jak by się bardziej zastanowaić to jst to jakby rosyjskie nazwisko. Nick współgra z avatarem. 10/10
Avatar - odrazu z jakimś morderca lub rosyjskim bandytą. Ogólnie fajny tyle, że mało kolorowy, ale każdy ma inny gust. Mówiąc pasuje do nick'a. Czyli 9/10
Sygnaturka - nie ma co oceniać, ale dodaj coś pasującego do avatara i nick'a
User - Jest tu od niedawna, a ma pokaźną ilość postów. Jedno ostrzerzernie na taką ilość, źle nie nzaczy. Widzę, że jest to osoba twórcza gdyż jest aktywna w dziale ,, Twórczość Własna ,,
Dlaczego go lubię: Nie nzam kolesia, ale napewno dobrym kumplem by był.
Dlaczego go nie lubię: j/w
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej