Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (10/34) > >>

DODO:
Thrall

Nick: Mam wrażenie, że spotkałem się z tym w jakieś grze lecz nie mogę sobie przypomnieć. Nick jest dość popularny w internecie więc wątpię byś sam go wymyślił. Pierwszy raz spotkałem go, gdy grałem w Bitefight. Był moim zaciekłym wrogiem. Ten nick kojarzy mi się z orkami.

Avatar: Dahaka w obłokach piasku. Niezbyt oryginalne. Widać, że lubisz serię gier PoP. Jeśli mam ocenić twój avatar to dam ocenę średnią. Jest dość mały a osoba, która nie grała w ów grę nie połapie się o co chodzi.

Sygnatura: Ciemny zarys Dahaki na tle pergaminu. Dorobiłeś napis z bardzo dobrym skutkiem. Nigdzie nie widziałem podobnego obrazka więc jest możliwość, że robiłeś go sam. Niżej są dwa usebary i tekst. Cóż naprawdę jesteś fanem Księcia a szczególnie przypadła Ci do gustu 5 część. Co do tekstu to muszę przyznać rację autorowi. Szansa na trafienie w totka zawsze wynosi 50%. Ogólnie sygnaturka jest bardzo ładna oraz estetyczna.

User: Na forum pojawia się sporadycznie. Ma mało postów lecz są one dobrej jakości. Pisze z sensem więc nie mam do czego się przyczepić  

Dlaczego go lubię: Sam nie wiem dlaczego. Być może dlatego, że tak jak ja lubi PoP WW.

Dlaczego go nie lubię: Brak danych.

Arkhan:
DODO

Nick -nie mam większych zastrzeżeń, nick prosty i łatwy do zapamiętania acz świadczy o osobie która jest dość młoda. Nie widzę w nim nic złego, żadnych spisków i ukrytych bądź zaszyfrowanych liczb "666".
6/10

Avek -nowy avek, całkiem przyzwoity jeśli chodzi o kolorystykę no i całkiem ciekawe anime "Naruto". Avki z tej serii podobały mi się zawszę i od dawna je stosuje na wszelkich forkach. 8/10

Sygnatura - mieszanka, składowisko, kostka. Różnie by to ująć, jednak ta sygna Bloodrayne podnosi wyraźistość i charakter owej "mieszanki". Od zawsze piękna Rayne budziła mój podziw dlatego sypnę ci 7/10.

User - Ave Panie! Do masona mu daleko, ale jakże blisko do Loży Wodnych Bawołów z Filnstonów. Swoim chamstwem i brakiem poszanowania ma czelność posiadać sporo akcji moderatora jednak wierni masoni czekają na jego kolejne edycje postów by rozesłać propagandę i rozpętać kolejną Apokalipsę!. A jednak chwali mu się założenie zakonu zwyrodniałych krwiożerczych moherowych beretów na lvl 56, a ta organizacja zwie się Ku Kluxx DODO do której zostałem włączony.

Tak na serio to gościu jest w porządku, dobrze nam się gada na gg, zabawny, dowcipny, z poczuciem humoru zawsze można się nieźle uśmiać. Dobry kolega i troche nad opiekunczy mod, jednak, nie mam do niego zastrzeżeń.

Za co go lubię - wszystko powiedziane wyżej.

MeGorT:
Arkhan

Nick-- Nick bardzo mi się podoba. Jednak zawsze myli mi się z Arthasem. Przypuszczam że nick jest z jakiejś książki. Nie mam co do niego zastrzeżeń, a nawet przypadł mi do gustu.

Avek-- Cóż widzę że zmieniłeś avka. Według mnie nie był to dobry pomysł, gdyż tamten bardziej przypadł mi do gustu. Ten zaś nie za bardzo mi się podoba  

Sygna-- Wyznawca DOD'a tak jak ja  Ogólnie sygna mi się podoba, oby było jak najwięcej sygnaturek tego typu  Cóż mogę tylko powiedzieć że sygna ładnie wykonana a zarazem bardzo śmieszna i lepsza od mojej  

User-- Spoko mod i jeden z tych bardziej wyluzowanych userów na tym forum. Można z nim pogadać, przy czym na pewno nie będziesz się nudził. Od niedawna zaczyna spełniać obowiązki moderatorskie, na razie idzie mu całkiem dobrze i miejmy nadzieje że tak pozostanie.

Za co lubię-- Za to że jesteśmy w tej samej paczce. Poza tym jest to spoko gość na którym można polegać i który Ci pomoże.

Za co nie lubię-- Za jajco...

Sir_William:
MeGorT

Nick:
Najemnik Gorn 15? Cóż, źle to brzmiało - teraz jest inaczej. Dla mnie jest to odległy mix jego poprzedniej nazwy - ogólnie jest dobra.

Kiedy słucham sobie muzyki, czasem ten upiór macha do rytmu. W sumie podoba mi się Twój obrazek...

Sygnatura:
Raperzy są świetni! Widzę ich jednak po raz enty. Co do Twojej następnej grafiki - lubię także LOST, jednak uważam, że Pirson Break bije ich na głowę!

Jako użytkownik:
Jest dobrym użytkownikiem, mam nadzieję, że się nie zgorszy...

Za co go lubię?:
ÂŻyj i daj żyć - w sumie mogę go tak określić. Trzyma się tej zasady bardzo twardo. Można także z tym człowiekiem normalnie i po ludzku porozmawiać...

Thoro:
MeGorT

Nick - niewątpliwie ciekawy i oryginalny. Dobrze wygląda na tle innych. Brzmi ciekawie i nie zalatuje tandetą. Generalnie bardzo interesujący pseudonim.

Avatar - cóż, może i jest ładny jednak widziałem już go kilka razy na innych forach gdy był używany przez inne osoby. Nie przepadam za ogólno użytkowymi avatarami. Wole pracę autorskie, i takich też używam.

Sygnatura. Wszystko ładnie, pięknie. Podoba mi się ta perspektywa i ogólnie kontrasty które zdołałem uzyskać. Nie wiem natomiast czemu używasz części mojej autorskiej pracy (design Lost Center) w swoim podpisie bez mojej zgody. Nie mam nic przeciwko, jednak dobrze by było gdybyś na przyszłość zapytał  .

Użytkownik - po liczbie postów można wywnioskować, że jest jednym z najaktywniejszych na forum. Niestety nie mogę powiedzieć nic więcej, gdyż się nie znamy.

Za co go lubię/Nie lubię - Nie mogę powiedzieć, że lubię MeGorT'a czy też nie bo się po prosty. Nie mam zamiaru wysuwać na temat kogoś pochopne wnioski sugerując się wypowiedziami z forum gdyż to bez sensu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej