Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (9/34) > >>

Niro:
Quahodroon

Nick: z gry tak samo jak mój :P 4/10

Sygnaturka - TED w wersji klocków Lego i DM 4/10

Za co go lubię - no cóż... jestem tu od wczoraj i nie za bardzo jestem obeznany jeśli chodzi o forumowiczów. Mimo wszystko ma 250 postów, więc trochę tu jest. Na pewno jest doświadczonym użytkownikiem.

Za co go nie lubię - otrzymał warna, gdyż zapewne nie stosował się do ściśle określonych zasad ;p Powiedzmy, że za to go 'nie lubię'.

Do poprawy - DODO

Wrath:
Assasyn

Nick: Z G3 mało oryginalny 2/10

Avatar: niema czego tutaj oceniać bo nic tu niema 0/10

Sygna:Coś tu jest lecz to tylko tekst 1/10

User: Jest tu od wczoraj dlatego nie mogę go ocenić czy jest dobrym czy złym userem, a co do jego postów to nic do nich nie mam nie są złe lecz jakoś się w nie nie wczytałem.

Dlaczego go lubię?: No lubię go głównie dla tego że jest na forum no i piszę dobre posty,niema żadnego warna to już kolejny plus, mam też nadzieje że zostanie na forum dłużej.

Khaleb:
Quarhodron

Nick: Większej tandety chyba na świecie nie ma, poza nazwami typu Bodzio34242... Nie podoba mi się i nie sądze żeby się kiedyś spodobała.

Avatar: Avatar całkiem ok. Podoba mi się i wpada w oko.

Sygnatura: To, że juz raz miałeś usuniętą sygnaturę z powodu jej wielkości to chyba nie przypadek. Dodaj coś jeszcze, a pewnie znowu jej nie będziesz miał. A poza tym to średnia, bardzo średnia.

User: Nie rozumiem jego zachowań. Dołączył do czeladu, nie okazywał aktywności - został usunięty, tak samo w klasztorze Adanosa. Trochę powagi.

Dlaczego go lubię: Za staż na forum.

Dlaczego go nie lubię: Jak już wyżej wspomniałem, za brak odpowiedzialności i dojrzałości.

Sir_William:
Khaleb

Nick:
Cóż, anglosaskie imie... Aczkolwiek jako nick sprawuje się dobrze!

No Coments

Podpis:
W trosce o słabe łącza internetowe  .

User:
Ogólnie nie widzę by jakoś specjalnie wyróżniał się z tłumu użytkowników forum. Jest bo jest.

Dlaczego go lubię?:
Można mu powierzyć pewne obowiązki, a na pewno dopilnuje by wszystko działało jak najlepiej. Odpowiedzialny - przede wszystkim. Można z nim także spokojnie i normalnie porozmawiać. Nie unosi się. Jest zrównoważony i mądry.

Dlaczego go nie lubię?:

Wrath:
Quarhodron

Nick: Niestety to tylko imię duch z NK lecz jeszcze się z takim nikiem nie spotkałem ale niestety to ciągle
bardzo mało oryginalny nick to mnie bardzo smuci 4/10

Avatar:Lubię avki tego typu ten pokazuje pewną postać z Final Fantasy lecz nie pamiętam z której ale ruszające (chodź ten nie jest bardzo ruchliwy   ) zawsze mi się podobały  9/10

Sygna: świetna sygna z logiem DH i pająkiem który (jak to pająki) tworzy na tym napisie pajęczynę no ale tym TES'em z klocków Lego to mnie rozwaliłeś nigdy nie widziałem takiego 10/10

User: bardzo aktywny user jego posty są ponad przeciętne i nie mam mu nic do zarzucenia świetny User i basta.
No i jego IQ jest pewnie wysokie  .

Dlaczego go lubię: Lubię go od przeczytania jego pierwszego posta nie będę już więcej wypisywać lubię go i już, no dobra napisze jeszcze jeden powód jego zachowanie na forum jest grzeczny i miły (ale jaki jest prywatnie to nie wiem bo go nie znam a szkoda   )

Dlaczego go nie lubię: kto wymyślił to idiotyczne pytanie??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej