Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Dee'mon:
iThoro
Nick- Ciekawy widać ze nie jest zerżnięty tylko, czemu te "i"
Zwykły paradox produktów o nazwie iPod // Thoro
Avatar-Nie no czegoś takiego to nigdy nie widziałem. Najładniejszy na forum
Sygnatura-jak wyżej
Użytkownik- Administrator robi mało błędów pisze dużo postów i ma czas dla forum
Za co go lubię/Nie lubię – nie znam go niestety
Ehhhhhh, skąd ja wiedziałem, że w tym temacie będą się pojawiać takie wypowiedzi. Mimo wszystko ktoś to otworzył, pogratulować decyzji...
Wybaczcie drodzy userzy, ale skoro chcecie tak pogrywać, to z przyjemnością dostosuję się do Waszych zasad. Posty z cyklu powyższych będą nagradzane warnami. /// Reinmar
Sir_William:
BalloorT
Nick: Ciekawy, nie mogę tutaj niczego zarzucić. Kojarzy mi się w dużej mierze z Ball'ami z bagna. Ogólnie jest dobrze skomponowany i nie wyróżnia się niczym negatywnym.
Avatar: Cóż, od zalania dziejów użytkowników identyfikuję z ich avatarami/zdjęciami profilowymi, Ty zaś nie zmieniasz tego zdjęcia (odkąd jestem tutaj). Ze strony technicznej: Napis jest dosyć wyraźny, ale te dwie literki - zlały się z tłem, na którym przyszło im być.
Sygnatura: Namiastka historii jest widoczna w Twoim podpisie - to dobrze (mam nadzieję). Po Twym X-Fire'rze można wywnioskować, że siedzisz sporo czasu przed komputerem. Userbar Tawerny Gothic oraz "reklama" owego serwisu. Wszystko jest zgrane po japońsku (jako tako) i niczym specjalnym z tłumu się nie wyróżnia.
Jako użytkownik forum: Nie mogę powiedzieć o tym człowieku niczego tragiczne złego. Jest zrównoważony i jego posty stoją na dosyć wysokim poziomie merytorycznym oraz estetycznym. Co do jego aktywności, hmm... "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni" i tak to pozostawię.
Dlaczego go lubię / nie lubię: Nie szkodzi forum, a nawet w niewielkim stopniu przyczynia się do jego rozwoju. Jest kulturalny i nie agresywny - jeden z lepszych użytkowników naszego forum. Czasami, jednak komentarze mógłby zachowywać dla siebie
MeGorT:
KOZÂŁOW
Nick: Nie przypadł mi do gustu ani nie podoba mi się jego brzmienie. Nick ogulnie kojarzy mi się z jakimś kozłem, no ale cóż takiego jeszcze nie spotkałem. Jednak nie podoba mi się!
Avatar: Twarz człowieka na czarnym tle, również mi się nie podoba jakiś wyraz zadumanej twarzy, ale mi się nie musi podobać tylko tobie więc nie mam ci tego za złe. Uważam że ten avek jest taki jakiś zagmatwany.
Sygnatura: A raczej jej brak, szkoda że nie posiadasz żadnej, uważam że powinieneś jakąś zamieścić.....
User: User nie był wcześniej aktywny ale zauważyłem że ostatnimi czasami jest coraz bardziej aktywny....oby tak dalej. Również zauważyłem że jego poziom wypowiedzi w jakimś stopniu wzrósł i można stwierdzić że zmienił się na lepsze...
Dlaczego go lubię: Dlatego że stara być się aktywniejszy niż wcześniej oraz coraz częściej udziela się na forum...
Dlaczego go nie lubię: ....jeszcze się nie naraził...
Kozłow:
MeGorT
Nick
Nie podoba mi sie za bardzo. Kojarzy mi się z jakimś robotem albo cyborgiem z japońskiego Anime. Szczerze nie nawidzę Anime i dlatego nick również mi się nie podoba.
Dziwny taki.... Nie wiadomo o co w nim chodzi... Ten duch (chyba to duch) jest niepodobny do ducha. Mimo wszystko całość sprawia wrażenie tajemniczości.
Sygnatura
Wyjątkowo głupia. Watpię czy kogoś obchodzi jaki jesteś i w ilu procentach. Dałbyś lepiej jakiś sensowny obrazek. I jeszcze ta informacja bodajże o statusie z Marantu. Osobiście nie przepadam za Marantem więc g.. mnie to obchodzi kim tam jesteś. Ale jak tam sobie uważasz...
User
Postów ma dużo i nie ma ani jednego warna. Jest aktywny, wypowiada się w wielu tematach. Najwięcej postów ma na podforum "Marant". Jak wiadomo Marant jest powszechną nabijalnią postów....
Dlaczego go lubię: hmm.... nie wiem, nie znam go
Dlaczego go nie lubię: to nic osobistego, ale widząc avatar odczuwam do ciebie niechęć....
Arkhan:
KOZÂŁOW
Nick - ino podobna nazwa do naszych towarzyszy zza wschodu ^^. Brzmi tak strasznie "pa ruski" ;p. Nic do niego nie mam, bynajmniej orginalny i nigdy z takim się nie spotkałem, 8/10
Avatar - Co tu dużo mówić, Lenin we własnej osobie. Ciekawe ujęcie jak i wykonanie. Cóż mogę powiedzieć więcej, Lenina nie uważam za jakiś wzór do naśladowania więc myśle że 7/10 to wystarczająca ocena ;p.
Sygnatura - Brak.
User - Azamat Bagatov ^^ xDDDD. Można rzecz - swój człowiek. Posiada ogromną wiedzę na tematy poszczególnych ustrojów państw jak i historii. Osobowość niezwykle ciekawa, swój towarzysz ^^. Fajnie gada się z nim na GG, spoko ziomek ; ].
Dlaczego go lubię - duża wiedza, własny światopogląd, swój styl, luźne rozmowy.
Dlaczego go nie lubię - nie ma takiej możliwości.
edit ;
--- Cytuj ---albo dlatego, że jest moderatorem
--- Koniec cytatu ---
nie jestem już moderatorem ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej