Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (8/34) > >>

Wrath:
RooteR

Nick: Oryginalny nie spotkałem się jeszcze z Nickiem RooteR ciekawe jak wpadłeś na ten nick 9/10

Avek: Powiem jedno świetny zapewne sam go robiłeś, chodź naprawdę przyglądam się i przyglądam lecz żadnej postaci nie mogę zauważyć, ale i tak jest świetna 10/10

Sygna: Widać że grasz w ET a co do obrazka przypomina mi pewną postać z komiksów Marvela ale nie pamiętam imienia Ghost Rider czy jakoś tak to szło.

User: Nie jest bardzo aktywny ale ilość nie jest ważna ważna jest treść i tu nie mogę powiedzieć o nim złego słowa pisze o wiele więcej niż odpowiednie posty jego dzieła (czytaj posty  ) miło się czyta.

Dlaczego go lubię: Jak pisałem wcześniej pisze bardzo dobre posty, niestety więcej nie mogę powiedzieć  lubię bo go prywatnie nie znam ale to nie znaczy że coś do niego mam.  

Sir_William:
Thrall  
Nick: Oryginalny. Ja bynajmniej nie spotkałem się z takową nazwą profilu jaką jest Thrall.

Avatar: Cóż, zbyt wiele nie mogę wymagać. Podoba mi się on i to się w zasadzie liczy!

Sygnatura: Nie mogę się do niej przyczepić. Tym bardziej, że jest dobrze zgrana. Dwa userbary oraz pokaźna grafika - czegóż chcieć więcej.

Jako użytkownik: Coraz częściej spotykam się z jego odpowiedziami na forum. Oznacza to tylko jedno - aktywność i interesowanie się tym co się dzieje na forum.

Dlaczego go lubię?: Nie znam go specjalnie dobrze, dlatego nie mogę się o nim wypowiedzieć. Ogólnie nie szkodzi, więc nie widzę powodów do jakiegoś gniewu.

MeGorT:
Sir_William

Nick-- W sumie można powiedzieć że jest oryginalny. Jednak wydaje mi się że lepiej pasowałoby skrócić nick z tego przydomka Sir.

Avek-- Kombinowałeś z tymi avkami  Widzę że ostatnio posiadasz avatary które przedstawiają tę samą postać ale za każdym razem inaczej ułożone. Cóż przyznam że ten przypadł mi do gustu.

Sygna-- Twoja sygnatura także przedstawia tego samego osobnika. Z tego mogę wywnioskować że jest to twoje drugie ja. Pod spodem twoje zacne tytuły  W sumie jest to dobry pomysł aby zamieszczać w sygnie jak i w avatarach swoje przybrane postacie.

User-- Bardzo bardzo aktywny użytkownik. Naprawdę jest to przykład wzorowego ministranta  Wymieniamy zawsze pare zdań na komunikatorze. ÂŹle o tym człeku powiedzieć nic nie mogę.

Dlaczego lubię-- Tak jak pisałem wyżej a pozatym podoba mi się jego dusza Myśliwego  

Dlaczego nie lubię-- ......Ile się tego nazbierało ufff aż nic.....

Ret Sam:
MeGorT

Nick:
Na początku myślałem że brzmi on MeGrot :]. Muszę przyznać, jest on tajemniczy, i mi bardzo się podoba. Daje 10/10

Bardzo ładny i śmieszny. Przedstawia jakiś tajemniczy dom, i prawdopodobnie ducha, który coś tam chce zabrać ( ). Ogólnie bardzo ładny. Ty go robiłeś? 10/10

Sygnaturka:
Jak widać lubisz Zagubionych, czy jak kto woli LOST. ÂŁadne dobranie Kaczyńskiego, Leppera oraz Giertycha xP. Sygna super bombowa 10/1o

User:
Muszę przyznać, iż pisze długie, mądre i rozbudowane posty. Jest aktywny, przykładem tego jest jego 250 postów. Fajny kolo...

Dlaczego go lubię:
Bo jest fajny.

Posdro.

Daedagor:
Ret Sam

Nick: nie mam pojęcia czy oryginalny czy nie. Podoba mi się tak średnio. Daję 5+/10

Avatar: Powiedziałbym, że jest brzydki, ale ale, przyznam że odzwierciedla twoją przynależność - jaszczur 6-/10

Sygnatura: Taki zwykły obrazek Ronaldhino. Nic szczególnego 5/10

User: Hmm. Co by u powiedzieć. Tak strasznie aktywny to on nie jest. Troszkę nie zapoznany z systemem w Ziemiach Marantu. Nie jest zły, choć ma troszkę warna jak ja.

Dlaczego lubię: Dotąd nie wiedziałem, że był na "zywie", ale jak był to dobrze. To dla mnie plus. Poza tym nie mąci tak jak niektórzy w różnych tematach (co nie znaczy, że pisze idealnie mądre posty). Ale ogólnie (chyba) jest spoko. Niemam zastrzeżeń

Dlaczego nie lubię: Mówiłem, że nie mam zastrzeżeń.

250 post !!!!!! YEAH

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej