Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Wrath:
RooteR
Nick: Oryginalny nie spotkałem się jeszcze z Nickiem RooteR ciekawe jak wpadłeś na ten nick 9/10
Avek: Powiem jedno świetny zapewne sam go robiłeś, chodź naprawdę przyglądam się i przyglądam lecz żadnej postaci nie mogę zauważyć, ale i tak jest świetna 10/10
Sygna: Widać że grasz w ET a co do obrazka przypomina mi pewną postać z komiksów Marvela ale nie pamiętam imienia Ghost Rider czy jakoś tak to szło.
User: Nie jest bardzo aktywny ale ilość nie jest ważna ważna jest treść i tu nie mogę powiedzieć o nim złego słowa pisze o wiele więcej niż odpowiednie posty jego dzieła (czytaj posty ) miło się czyta.
Dlaczego go lubię: Jak pisałem wcześniej pisze bardzo dobre posty, niestety więcej nie mogę powiedzieć lubię bo go prywatnie nie znam ale to nie znaczy że coś do niego mam.
Sir_William:
Thrall
Nick: Oryginalny. Ja bynajmniej nie spotkałem się z takową nazwą profilu jaką jest Thrall.
Avatar: Cóż, zbyt wiele nie mogę wymagać. Podoba mi się on i to się w zasadzie liczy!
Sygnatura: Nie mogę się do niej przyczepić. Tym bardziej, że jest dobrze zgrana. Dwa userbary oraz pokaźna grafika - czegóż chcieć więcej.
Jako użytkownik: Coraz częściej spotykam się z jego odpowiedziami na forum. Oznacza to tylko jedno - aktywność i interesowanie się tym co się dzieje na forum.
Dlaczego go lubię?: Nie znam go specjalnie dobrze, dlatego nie mogę się o nim wypowiedzieć. Ogólnie nie szkodzi, więc nie widzę powodów do jakiegoś gniewu.
MeGorT:
Sir_William
Nick-- W sumie można powiedzieć że jest oryginalny. Jednak wydaje mi się że lepiej pasowałoby skrócić nick z tego przydomka Sir.
Avek-- Kombinowałeś z tymi avkami Widzę że ostatnio posiadasz avatary które przedstawiają tę samą postać ale za każdym razem inaczej ułożone. Cóż przyznam że ten przypadł mi do gustu.
Sygna-- Twoja sygnatura także przedstawia tego samego osobnika. Z tego mogę wywnioskować że jest to twoje drugie ja. Pod spodem twoje zacne tytuły W sumie jest to dobry pomysł aby zamieszczać w sygnie jak i w avatarach swoje przybrane postacie.
User-- Bardzo bardzo aktywny użytkownik. Naprawdę jest to przykład wzorowego ministranta Wymieniamy zawsze pare zdań na komunikatorze. ÂŹle o tym człeku powiedzieć nic nie mogę.
Dlaczego lubię-- Tak jak pisałem wyżej a pozatym podoba mi się jego dusza Myśliwego
Dlaczego nie lubię-- ......Ile się tego nazbierało ufff aż nic.....
Ret Sam:
MeGorT
Nick:
Na początku myślałem że brzmi on MeGrot :]. Muszę przyznać, jest on tajemniczy, i mi bardzo się podoba. Daje 10/10
Bardzo ładny i śmieszny. Przedstawia jakiś tajemniczy dom, i prawdopodobnie ducha, który coś tam chce zabrać ( ). Ogólnie bardzo ładny. Ty go robiłeś? 10/10
Sygnaturka:
Jak widać lubisz Zagubionych, czy jak kto woli LOST. ÂŁadne dobranie Kaczyńskiego, Leppera oraz Giertycha xP. Sygna super bombowa 10/1o
User:
Muszę przyznać, iż pisze długie, mądre i rozbudowane posty. Jest aktywny, przykładem tego jest jego 250 postów. Fajny kolo...
Dlaczego go lubię:
Bo jest fajny.
Posdro.
Daedagor:
Ret Sam
Nick: nie mam pojęcia czy oryginalny czy nie. Podoba mi się tak średnio. Daję 5+/10
Avatar: Powiedziałbym, że jest brzydki, ale ale, przyznam że odzwierciedla twoją przynależność - jaszczur 6-/10
Sygnatura: Taki zwykły obrazek Ronaldhino. Nic szczególnego 5/10
User: Hmm. Co by u powiedzieć. Tak strasznie aktywny to on nie jest. Troszkę nie zapoznany z systemem w Ziemiach Marantu. Nie jest zły, choć ma troszkę warna jak ja.
Dlaczego lubię: Dotąd nie wiedziałem, że był na "zywie", ale jak był to dobrze. To dla mnie plus. Poza tym nie mąci tak jak niektórzy w różnych tematach (co nie znaczy, że pisze idealnie mądre posty). Ale ogólnie (chyba) jest spoko. Niemam zastrzeżeń
Dlaczego nie lubię: Mówiłem, że nie mam zastrzeżeń.
250 post !!!!!! YEAH
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej