Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (7/34) > >>

Crisis:
Arthas

Nick: Warcraft III, nie jest zbyt oryginalny, ale zawsze go lubiłem.

Avatar: Cud miód i orzeszki xD Zaraz za avkiem IsentoRa i Thora najlepszy na forum :P Jest wprost genialny, choć wydaje się prosty.

Sygnatura: Bardzo fajna przyznam. Userbarki dobre są, ale ta sygna to jest bardzo fajna. ÂŁadnie wygląda, dobrze dobrane kolory i jeszcze ten tak jakby wybuch.

User: Jako mod, kumpel i użytkownik jest naprawdę super. Pisze długie i sensowne posty, które należą do jednych z najlepszych na forum. Jest osobą inteligentną i cierpliwą. Rozmawia się z nim przyjemnie. Dobrze sprawuje swoje obowiązki jako główny moderator. Osoba naprawdę warta poznania...

Dlaczego go lubię: Patrz wyżej

Dlaczego go nie lubię: ---------

Madzia:
Crisis

Nick : Bardzo oryginalny, naprawdę jeszcze takiego nie widziałam ... 9+/10

Avatar : ÂŁadny, fajny gostek ciekawe tylko co to za człek :P No i avek z własnym nickiem, bardzo ładny. 10/10

Sygnaturka : Jeden Ubek z Tawerny, druga większa grafa. ÂŁadne, ciekawe mi się podoba 9+/10

User : Miło się z nim gada na GG. Dobry i rzetelny moderator, pisze długie i rozbudowane posty.

Dlaczego go lubię : Super poczucie Humoru, miło się gada, na naprawdę każdy temat. Lubie go za wszystko ! ;)

Dlaczego go nie lubię : Brak danych ...

MeGorT:
Madzia

Nick--- Pochodzi zapewne od twojego imienia. Jednak mimo wszystko nick bardzo mi się podoba i przywykłem do niego.

Avek-- Zdaje mi się że pochodzi z którejś części Prince of Persia, ta gra też mi się bardzo spodobała. A co do avka to nawet spoko. Na pewno lepszy od poprzedniego który był zaczerpnięty z naszej galerii.

Sygna-- Podoba mi się jej ułożenie i odpowiedni kontrast. Userbarki: Jak już mówiłem sagę POP też bardzo polubiłem, Bloodrayne.... miałem okazję grać. Jednak w tym userbarku zapewne chciałaś wyrazić twój staż u wampirów  Klasztor Adanosa świadczy o twoim pobycie u Magów Wody w Marancie. Jak już mówiłem świetna dobrana kompozycja.

User-- Bardzo aktywna użytkowniczka  Nieraz możemy porobić interesy. Kiedyś razem byliśmy myśliwymi ale ja wybrałem inną ścieżkę życia  Co do usera: nie spamuje, off topuje etc.

Dlaczego Lubię-- Dlatego że jest aktywna, miła, pomysłowa i że jest dziewczynką....  

Dlaczego Nie Lubię-- Bo poślubiła    Bobe Fetta...

DODO:
MeGorT

Nick: Jest na pewno lepszy od twego pierwszego. Nie spotkałem się z nim wcześniej więc mogę mniemać, że wymyśliłeś go sam. Jest on klimatyczny oraz fajnie brzmi. Jednakże kompozycja nie urzeka. Mam wrażenie jakbym był w górach.

Avatar: Na pierwszy rzut oka nie wiele można zobaczyć. Dopiero po głębszym przypatrzeniu się można dostrzec człowieka w podczerwieni. Hmm raczej nie w moim guście lecz liczy się oryginalność. --------- Przed chwilą zmienił na stary avatar zmuszając mnie do napisania oceny ponownie. Uważam, że jest on o wiele lepszy od poprzedniego ze względu na samą treść. Można zobaczyć demona rozwalającego domek. Rzadko spotyka się ruchome avatary co można zaliczyć do plusa.

Sygnatura: Z sygnaturki możemy dowiedzieć się że jesteś fanem LOST'u oraz nie lubisz polityków. Z tekstu na samym dole można wywnioskować, że jesteś fanem Hip-Hopu. Jest to ładna sygnaturka z poczuciem humoru.

User: Początkowo załapał dwa ostrzeżenia lecz szybko je odpokutował. Uważam go za człowieka sumiennego oraz godnego zaufania. Posiada duże poczucie humoru. Jego posty zazwyczaj są na temat . W rozmowach ze mną nie obija w bawełnę.

Dlaczego go lubię: Za jego zaangażowanie oraz poczucie humoru. Można z nim porozmawiać na każdy temat.

Dlaczego go nie lubię: ...

Szarleǰ:
DODO

Nick - No cóż... nick jest dziecinny, napisany dużymi literami co wcale nie jest potrzebne. Raczej nie jest oryginalny, gdyż już kilka razy spotkałem się z takim nickiem, jak i można takowe przezwisko spotkać w kilku książkach. Nie podoba mi się.

Avatar - Tu też nic nadzwyczajnego. Krytykowałem poprzedni, a jednak był już chyba lepszy od tego, na który zmieniłeś. Na dodatek, na tym obrazku, przedstawiona jest postać z jakiegoś anime (nie mylę się?). Rówinież nie przypadł mi do gustu.

Sygnatura - Tutaj natomiast jest inna sytuacja. Sygnatura podoba mi się... no może oprócz tego animowanego obrazka... Jest tam nie potrzebny i kompletnie nie pasuje. Poza tym przez niego cała sygnaturka staje się brzydsza, a jej estetyka stoi na niskim, jak nie bardzo niskim poziomie.

User - Nie znam go zbyt dobrze, jedak trzeba stwierdzić, że ostatnio stał sie postacią dosyć kontrowersyjną. Jeżeli chodzi o mnie, to uważam, że mod z niego marny, gdyż nie widzę efektów jego pracy, poza kilkoma postami, które uczynił nieczytelne, przez swoje "poprawianie błędów".

Dlaczego go lubię -

Dlaczego nie lubię -

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej