Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Halina Kiepska:
DODO
Nick: Hmmm, wydaje mi się, że moje wnioski nikogo nie zaskoczą. Nick jest dziecinny, niepotrzebnie napisany dużymi literami. Przynajmniej ja nie dostrzegam w tym żadnej logiki. Poza tym kojarzy mi się z pewną polską wokalistką, już określaną mianem gwiazdy rock'a... tfu
Nie zmienia to jednak faktu, że pewien stopień oryginalności został tutaj osiągnięty.
Avatar: Nie, nie, nie i jeszcze raz nie... Brak w tym jakiejkolwiek inwencji twórczej, wygląda to jedynie na kolejny, znaleziony w google obrazek. Radzę bardziej się wysilić.
Sygnatura: Ohoho, punkt zdecydowanie najciekawszy. ÂŁadna sygnatura, ciekawy userbar, ale po cholerę to xfire?
Wszystko cacy, pomijając to:
--- Kod: ---2. Wielkość, waga i ilość grafik zamieszczanych w sygnaturce nie powinna przekraczać granic zdrowego rozsądku.
--- Koniec kodu ---
Jakby nie patrzeć, ktoś tutaj zapomniał o zdrowym rozsądku. Radzę pozbyć się własnoręcznie tego fifaśniego animka, bo w przeciwnym razie zrobi to ktoś inny.
User: Hmmmm, jeśli idzie o pisanie postów, trudno mieć jakieś zastrzeżenia. Jednak osób, które nie spamują i brzydzą się off-topiciem jest mnóstwo, więc czy można to traktować jako plus? Moim zdaniem tak, bo lepszy Rydz, niż nic.
Ale, ale, alo, alo... Moderator niestety z niego kiepski. Widać, że dopiero się uczy. Ktoś mógłby zapytać, dlaczego wygłaszam tak odważne sądy. Ano, bo jestem "moderatorem z doświadczeniem" ... lol.
Za go lubię/za co mniej: bodzio-miodzio; edzio-pedzio; umcia-umcia...umcy-umcy
Isentor:
Reinmar
Nick: Ciekawy i klimatyczny, szybko wpada w ucho z tego co wiem pochodzi z jakieś powieści Sapkowskiego...
Avatar: Tajemniczy, sądząc po gustach muzycznych Reinmara jest to jakiś członek zespołu Red Hot Chilly Peppers. ÂŚmiem sądzić iż jest to lider zespołu...
Sygnaturka: Lista ostatnio słuchanych utworów nie jest może najciekawszą grafiką jednak częściej zwracam uwaga na nią niż na grafiki wielu userów ciekawiej jest zobaczyć co kto słucha...
User: Antychryst, mason, grzesznik, kotolo... (a nie to sformułowanie jest zbyt drastyczne), członek koła satanistycznego "baranek" jednym słowem swój gość. Szczery do bólu, nie ukrywa swoich emocji ani nie owija w bawełnę podczas wypowiedzi po prostu wali prosto z mostu i jeśli coś jest "fe" on nazywa to syfem... Można z nim porozmawiać na wiele tematów, nigdy nie przytakuje zawsze wyraża swoje zdanie i najważniejsze nie lubi wazeliniarstwa jak ja.
Dlaczego go lubię: Ponieważ co niedzielę uczęszcza na msze świętą i przestrzega dekalogu...
Dragosani:
IsentoR
Nick: W zamierzchłych czasach brzmiał on xasrdas125 (czy jakoś tak). Ten jest o wiele lepszy. Orginalny i fajny. Czego chcieć więcej. Ale nie jest doskonały więc 9/10
Avatar: Bardzo zła postać z FFVII (chyba). Pasuje do naszego administratora. Tez jest mroczny i zły. Ponadto ładnie wykonany napis. 8/10
Syganturka: Również dobra. Ale po kolei. Na dole jest obrazek xfire. Nic szczegulnego. Ale wyżej jest całkiem pożądna grafika. Podoba mi się więc 8/10
User: Przede wszystkim jest świetbym administratorem. Dobrze wykonuję swoja pracę. Moża równiez popisać nim na ciekawe temty. I jak zauważyłem jest podobnie jak ja "mroczny".
Dlaczego go lubie: Jak wyżej. Dobrze wykonuje swoją pracę i ma świetny charakter.
DODO:
Dragosani
Nick: Nie ma co ukrywać jest to jeden z lepszych nicków na tym forum. Nigdy wcześniej się nie spotkałem z podobnym.
Avatar: Tutaj też jest bardzo dobrze. Gdzieś już widziałem tą twarz tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Bardzo ładny i estetyczny, jednak mógłbyś dodać coś od siebie.
Sygnaturka: Ciekawa treść jednak szary zlewa się z tłem papirusa więc trzeba zaznaczyć tekst. Ci co tego nie zrobią po prostu nie zobaczą ów tekstu. Mam wrażenie, że już to kiedyś słyszałem. Jest to bardzo fajy tekścik, który może być użyty w wielu kontekstach. Dodatkowo dwa usebary, które dopełniają całość. Widzę, że tak jak ja lubisz grę Bloodrayne. Sądząc po usebarze masz dużo zainteresowań.
User: Wyróżnia się z tłumu dzięki nickowi. Zazwyczaj mogę sklasyfikować ludzi po ich nickach. Po zobaczeniu tego wiedziałem, że jesteś osobą inteligentną i nie zawiodłem się. Patrząc na twe posty widać, że są one przemyślane oraz dopracowane. Jak każdemu zdarzają się literówki lecz całość wygląda bardzo dobrze. Jest aktywny oraz aktywnie udziela się w fabule co widać po reputacji.
Dlaczego go lubię: Cóż nie mogę powiedzieć bym go lubił, gdyż nie poznałem go. Jednakże szanuję go jako usera.
Dlaczego go nie lubię: Czy ktoś coś mówił?
Arthas:
DODO
Nick: Sam w sobie jest bardzo oryginalny i niespotykany, mimo to jednak, nie podoba mi się, że jest napisany dużymi literami oraz to, że kojarzy mi się zbyt bardzo z Pokemonami.
Avatar: Taki sobie, patrząc i przyglądając się obrazkowi, mam co do niego mieszane odczucia, ale ogólnie może być.
Sygnatura: Jeśli chodzi o userbar i sygnaturę związaną z grą Bloodrayne, jak najbardziej mi się to podoba i całkiem klimatycznie wygląda, jednak całość psuje niepotrzebny obrazek xfire.
User: Użytkownik dość aktywny i piszący długie, rozbudowane posty, które rzecz jasna nie są spamem. Jako moderator - rzetelny i pracowity, lecz niekiedy przesadzający w sprawie poprawiania postów. Ogólnie mówiąc, DODO bardzo stara się poprawić w dużym stopniu jakość wypowiedzi na forum, tym samym jego poziom, co się bardzo chwali.
Za co go lubię: Za to, że można z nim porozmawiać niemal na każdy temat. Poza tym jest człowiekiem inteligentnym, przyjaźnie nastawionym do innych, ma duże poczucie humoru i nie można się przy nim nudzić
Za co go nie lubię: Nie mam do tego powodów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej