Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
rdr.:
_Snopek_
Nick: Oryginalny, aczkolwiek ładniej by wyglądał, gdyby nie znaki '_' na początku i końcu nicka. Nie spotkałem jeszcze podobnego, więc oceniam go dobrze.
Avatar: Właściwie, nie mam pojęcia, co przedstawia, więc nie będę komentował.
Sygnatura: Tutaj też nie ma raczej czego oceniać. Jeden obrazek i spis artykułów. Jedyne, co warte ocenienia, to treść na obrazku. Dość poetycka.
User: Pisze zrozumiałe posty, dobre zachowanie forum, dobry redaktor.
Za co go lubię: Można rzec: równy koleś.
Za co go nie lubię: n/c.
Halina Kiepska:
rdr.
Nick: Hmmm, skrót od poprzedniej wersji, czyli od Rider'a. Jeśli mam być szczery, to akurat tę zmianę odbieram pozytywnie. "rdr." brzmi na pewno dojrzalej, a że nick często świadczy o osobie, która go posiada, tutaj należy się plus.
Avatar: Dość oryginalny, żeby nie napisać "śmiechowy". Zapewne własnej roboty, co się chwali. Jednak, jeśli już zdecydowałeś się na zmianę nick'a, to i podpis w avatarze powinien ulec zmianie.
Sygnatura: Userbar dostaje plusa, ale co do samej sygny mam mieszane uczucia. Gdyby nie ta tematyka, wszystko byłoby picuś-glancuś, a tak mamy lekką dziecinadę. Chociaż, to jedynie moje zdanie, różne są gusta.
User: Spamuje, off-topuje, bluźni i już dawno powinien zostać zbanowany! Zakała rodziny TG! Chyżo, chyżo, bij dziada! A tak poza tym, to lubi rysować tempym ołówkiem i oblizywać klej...
Moderator raczej z niego poczciwy, chociaż niezbyt aktywny. Ma jednak świetne wytłumaczenie, jakim jest praca na stronie głównej (czyżbym się mylił?). Postów troszki nadzióbał, więc i za to należy mu się uznanie. Poza tym jest praktykującym katolikiem, a to również się chwali. Jak my, ZUE dzieci, pójdziemy do piekła, może będzie się za nas modlił?
Za co lubię/za co mniej: Srały muchy, będzie wiosna. Jednymi słowy - WTF?
Boba Fett:
Reinmar
- Według mnie jest to ciekawa nazwa, z którą na pewno nigdy wcześniej się nie spotkałem. Niezłe zestawienie liter, które dały w rezulatcie fajnie brzmiącą kompozycję. W dodatku pasuje do osoby, która jest/była moderatorem. 10/10.
- Tak samo jak z nickiem - nie mogę się do niego przyczepić, bo mi się po prostu podoba. Chociaż nie przepadam za takimi obrazkami, ten przypadł mi do gustu. 9/10.
- Z sygną jest już gorzej... Lista utworów i malutki obrazek. W sumie może być, ale brakuje mi tu czegoś, co by ją uatrakcyjniło. Niestety, ale mogę ją ocenić tylko na 3/10. =/
- Jako user... hm... Powiem jedno - szanuję Reinmara. Jest to człowiek trzymający się swojego zdania, nie bojący się sprzeciwiać i ukazywać swoich myśli (chociażby temat Apokalipsa). Chociaż wielu uznało go tam za dziecko Neo, to są po prostu w błędzie. Reinmar jest osobą inteligentną, rozważną i honorową. Jeśli już okazuje komuś brak kultury i szacunku - musi mieć powód. Rozmawia się z nim przyjemnie - jakby z kimś, kto ma już około 30 lat. Dodatkowo według mnie może sie uważać za prawdziwego weterana na stanowisku moda, który ma doświadczenie w tejże robocie. Ocena... 9+/10.
- Szczególnie za to, że jest podobny do pewnej lubianej przeze mnie postaci. Ma szacunek do większości ludzi, pisze dobre i rozbudowane posty. Nie boi się tego, co pomyślą o nim inni i jest szczery do bólu.
- Za co? Chyba za to, że odszedł z naszego teamu.
Arthas:
Boba Fett
Nick: Ksywa Boba Fett jest niezwykle oryginalna i ciekawa, gdyż nie spotkałem się jeszcze z drugą osobą o podobnym bądź takim samym nicku, przynajmniej jeśli chodzi o strony dotyczące Gothica. Ogólnie mówiąc, nick bardzo mi się podoba i budzi we mnie pozytywne odczucia, bez skojarzeń Mimo wszystko wolałbym Jango Fetta...
Avatar: Nie wyróżniający się niczym szczególnym, a jednak dobrze dobrany obrazek, nie mam do niego zastrzeżeń.
Sygnatura: Interesujący zlepek dość ładnych i ciekawie prezentujących się grafik. Po dłuższym namyśle stwierdzam, że cała sygnatura jest klimatyczna i pasująca do Boby.
User: Długo by o tym mówić... Boba jest przykładem wzorowego użytkownika i moderatora. Takich osób ze świecą szukać, jak to mówią. Jest bardzo pomocny, inteligenty i przyjaźnie nastawiony do ludzi. Wracając do pracy moderatora, ogromnie się w to angażuje, co wielokrotnie już pokazywał. Jego posty zawsze stoją na bardzo wysokim poziomie, a jego zachowanie świadczy, o tym, że to bardzo mądry i rozsądny człowiek.
Za co go lubię: Heh, chce się powiedzieć - za wszystko. Wiele dla mnie zrobił, mogę na niego liczyć w trudnych chwilach i chętnie wspomoże mnie dobrą radą. Dziękuję za wszystko przyjacielu.
Za co go nie lubię: Chyba nigdy nie będzie powodu, bym nie lubił Boby...
DODO:
Arthas
Nick: Został zapożyczony z gry Warcraft. Mimo to jest on dość oryginalny. Jest to pierwsze forum na którym pojawił się ten nick. Kojarzy mi się on z władzą absolutną
Avatar: Bardzo ładne wilkołaki. Szkoda, że nie wykorzystałeś mojej poprawy, ale i tak avatar jest niezły.ÂŚwietnie współgra z nickiem.
Sygnatura: Moim zdaniem jest to jedna z lepszych sygnatur na całym forum. Bardzo ładnie się prezentuje a do tego przedstawia niebanalne treści. Główną uwagę przykuwa obrazek z zabójcą (Hitman?). Jest on wykonany pierwszorzędnie. Od samego początku podobała mi się ta sygnaturka i do tej pory podtrzymuję swą opinię.
User: Jest on bardzo inteligentnym człowiekiem z którym można porozmawiać na każdy temat. Zawsze wysłucha i pomoże. Często zdarza się, że osoby na wysokich stanowiskach są zapatrzonymi w siebie snobabami. Jednakże Pan Arthas nie zalicza się do nich. Jest osobą z którą zawsze można porozmawiać. Nigdy nikogo nie zbywa oraz zawsze zachowuje wysoką kulturę osobistą. Można się z nim dobrze dogadać.
Za co go lubię: Hmm za dużo do wymieniania, ale w skrócie powiem dlaczego zaskarbił sobie u mnie szacunek. Jest on osobą z którą można zawsze porozmawiać. W każdej sytuacji zachowuje powagę oraz potrafi wybrnąć nawet z najgorszych opresji. Można się z nim pośmiać.
Za co go nie lubię: Nie sądzę bym kiedykolwiek miał go nie lubić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej