Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
MeGorT:
pawelck91
Nick-- Wogule mi się nie podoba. Taki jakiś ponury i ubogi zarazem Oznacza pewnie twoje imię i rok urodzenia. Nie postarałeś się zbytnio.
Avek-- Cóż bezio w zbroi paladyna. Avek zapewnę z galerii. Nie mam ci tego za złe, ale jednak powinieneś zmienić go na coś niespotykanego
Sygna-- Tutaj już możesz bardziej się pochwalić. Ogólnie sygna ładnie zrobiona, ale nie myśl sobie zaraz że najlepsza O wiele lepsza od Avka i Nicka
User-- Nie znam dość dobrze usera. Jednak aktywny to on raczej nie jest. Muszę też również powiedzieć że niekiedy ta osoba pisze spamerskie posty
Dlaczego go lubię-- Cóż jedynie za sygnę
Dlaczego go nie lubię-- Za popełnienie widocznych błędów w ocenianiu Fix'a wyżej.
Isentor:
MeGorT
Nick: Kiedyś niezbyt oryginalny teraz nawet ciekawy jednak mnie do gustu nie przypadł dziwnie to nieco brzmi...
Avatar: Nawet ciekawa animacja, niczym szczególnym się nie wyróżnia jest jednak schludna. Ten duszek przypomina mi nieco cień z warcrafta.
Sygnaturka: Umieściłeś kilka ciekawych grafik zacznijmy od tej z lostów, jest interesująca ukazuje niemal wszystkich głównych bohaterów serialu do tego nadaje ciekawy klimat. Sygna z Lepperem i przyjaciółmi jest nieco naciągana jakoś mnie odrzuca gdy widzę ją po raz setny. Tekst taki sobie...
User: Na początku swej egzystencji porządnie spamował lecz po wyłapaniu kilku warnów oraz upomnień nawrócił się ku nowej drodze i stąpa nią po dziś dzień. Z tego co zaobserwowałem obecnie pisze bardziej rozbudowane posty nie mniej jednak niektórych tematów mógłby sobie darować gdyż są bezsensowne bądź już takowe istnieją a zakładanie pochodnych wątków mija się z celem.
Dlaczego go lubię: Jest dobrym parafianinem i co niedziele uczęszcza na forum. Jest również aktywny w marancie.
Dlaczego go nie lubię: Czasem głosi herezje, zakłada bezsensowne tematy, tworzy coś bez zgody w marancie, pisze posty pod postami, nie wysila się w wyprawach gdzie jest opiekunem.
Ret Sam:
IsentoR:
Nick:
Bardzo ciekawy. Podobno pochodzi od "Intor" i jakoś to przekształciłeś... Mi się podoba 10/10
ÂŚliczny! Taki, tajemniczy (?). ÂŁadnie dobrany napis, dobra postać, 10/10 !
Sygna:
Już nie tak bardzo bogata, ale ta z napisem IsentoR bardzo mi się podoba. Zaś profil z xfire to nic nadzwyczajnego. 9/10.
User:
Powinienem napisać Admin, a nie user xD. Jest dobrym adminem. Bardzo aktywny. Prowadzi serwis do wyższości. Czasem se pogadamy na GG jak jest jakaś sprawa :D.
Dlaczego go lubię:
Bo jest spoko.
Dlaczeog go nie lubię:
Ja tak nie powiedziałem...
Arthas:
Podobnie jak Trivet, sądzę, że ten temat został niepotrzebnie odświeżony. Jeśli dojdę do wniosku, że pojawia się w nim sam spam, zostanie on zamknięty.
Ret Sam
Nick: Taki sobie, nie jest jakiś szczególny, ale przynajmniej nigdy się z nim nie spotkałem, co wyróżnia go nieco na tle innych.
Avatar: Obrazek, jeśli się nie mylę, pochodzi chyba z Galerii, jednak myślę, że nie jest najgorszy, wręcz przeciwnie.
Sygnatura: Brak.
User: W zasadzie nie mam nic do niego, jest dość aktywny i pisze w miarę, stosunkowo rozbudowane i długie posty, poza tym udziela się w Marancie. W przeszłości jednak było trochę spamu, więc użytkownik nie jest przykładem typowego, wzorowego usera.
Dlaczego go lubię: Ponieważ, jak już wcześniej napisałem - jest aktywny i chętnie bierze udział w różnych dyskusjach.
Dlaczego go nie lubię: Raczej brak powodów.
_Snopek_:
Arthas
Nick: Wzięty z War Crafta III jednej z moich ulubionych gier, jest powszechnie używany ale mi się osbiścię podoba i nie mam zastrzeżeń.
Avatar: Jeden z lepszych jakie widziałem na forum, bardzo ładnie się prezentuje i widać że wykonany jest z dużą starannością. 10/10
Sygnaturka: Także bardzo ładnie wykonana i bardzo mi się podoba, podobnie jak avatar oceniam ją jako jedną z najlepszych na forum.
User: Aktywny, super moderator dobrze wykonuje swoją pracę.
Za co go lubię: Za aktywność, sensowne posty i dobrze wykonywaną pracę.
Za co go nie lubię: Możliwe że strzelił mi kiedyś bramkę niepotwierdzone do końca. [brak]
Mój profil stworzony jest pod skina:black.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej