Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (33/34) > >>

Kozłow:
Khaleb

Nick
O ile się nie mylę, to była taka postać w Baldur's Gate, ale gdzieś jeszcze go słyszałem... Aaaa sobie przypomniałem. Jeszcze w Witch :D:D (nie oglądam, moja siorka :P). Jest to nick dosyć fajny. Imię jest takie bodajże gdzieś w Anglii. Fajnie się komponuje z tym kolorkiem (grupa: Skryba)

Od dawien dawna go nosi (od początku mojego bytowania na TG). Nie uważam, że jest on świetny, ale fajnie wygląda. Przychodzi mi na myśl płonąca swastyka ze znanego juz ludziom filmiku. Avka zwykle utożsamiam z człowiekiem, wiec wyglada na to, ze taki masz do nas stosunek :P (joke)

Sygnatura
Dosyć fajny obrazeczek, bodajże z hoplitą greckim. Napis "Khaleb" fajnie wygląda. Brawa dla ciebie za userbar (że też inwigilacja internetu tu nie dotarła? :P). Mogę z całą pewnościa potwierdzić, ze to nie ejst też mój prezydent, bo ja, chociaż wybierać nie mogę, nie wybrałbym go, gdybym mógł.

User
Postów ma sporo, ale ja jakoś go nei zauważam na pozamarnatowym forum. Zresztą trudno się dziwić, bo najwiecej postów ma w Dziale Wypraw. Jak już jednak zoabczę jego posty, to wydają się one być poprawnymi ortograficznie i dobrymi inteligencyjnie :P Wypowiada się raczej wyczerpująco.

ZCGL - Nie pozbnałem go, chociaż byłem kiedyś w łucznikach, do których i on należy.

ZCGNL - nie wiem.

Maksous:
Kozłow

Nick: Kozłow brzmi dumnie. Kojarzy mi się z kozami (a mam z nimi miłe wspomnienia z dzieciństwa) i z jakimś generałem. Według mnie pasuje do ciebie bo czasem jesteś uparty, i widać że byłbyś dobrym przywódcą 10/10

Avatar: Obrazek Lenina. Nie przepadam za nim ale szanuje twoje poglądy i nic do nich nie mam. A ze strony graficznej Obrazek bardzo mi się podoba. 10/10

Sygnatura: herb komunistów, człowiek i napisy - czego tu jeszcze brakuje. Z plastyki jak byś to robił na papierze to dostałbyś ode mnie 6+. Sygnaturka jest ładna i "zadbana". 10/10

User: Nie miałem z nim żadnych kłótni. Warna miał tylko jednego który i tak został skasowany. Poziom jego wypowiedzi jest także bardzo wysoki, myślę że każdy zazdrościły jego randze na forum   10/10

Dlaczego go lubię: Jest miły, i wiele pomaga innym graczom. Ma ogromną wiedzę i się nią dzieli z innymi. 10/10

Dlaczego go nie lubię: Nic do Kozłowa nie mam. Tylko czasami jest uparty   9/10

Grison:
Maksous

Nick: Nick ciekawy i bardzo mi się podoba. Zapewne pochodzi od imienia jego właściciela.
9/10

Avatar: Dostępny w zbiorach TG w zakładce Final Fantasy VII. Przedstawia Vincenta z tegoż właśnioe filmu. Avek również bardzo mi sie podoba. Ba nawet kiedyś sam taki nosiłem.
9/10

Sygnatura: Jeden napis głoszący że lubi się gothica i coś tam jeszcze(juz nie wiem co) to niezbyt dobry sposób na zrobienie swej sygnaturki. Do tego jest jeszcze obrazek z niezwykle sympatycznym stworzeniem/serkiem. Nie wiem jak ten osobnik sie nazywa ale zapewne jest to "spongebob" tak jak napisano w sygnaturce. chociaz nie jestem do końca pewien.

User: U Maksosusa widze pokaźna historię ostrzeżeń. U mało kogo się taka zdaża. Jednak ostatnio widze poprawę w postach usera. Są one przyzwoitej długości i zawierają stosunkowo bogatą treść.

Za co go lubię: Wydaje się sympatyczną osobą

Za co go nie lubię: Niby za nic chociaz tych warnów trochę za dużo :P

Daedagor:
Thrall

Nick: Oryginalny. Ja bynajmniej nie spotkałem się z takową nazwą profilu jaką jest Thrall.

Avatar: Cóż, zbyt wiele nie mogę wymagać. Podoba mi się on i to się w zasadzie liczy!

Sygnatura: Nie mogę się do niej przyczepić. Tym bardziej, że jest dobrze zgrana. Trzy userbary oraz pokaźna grafika - czegóż chcieć więcej.

Jako użytkownik: Coraz częściej spotykam się z jego odpowiedziami na forum. Oznacza to tylko jedno - aktywność i interesowanie się tym co się dzieje na forum.

Dlaczego go lubię?: Bo jest miłym i aktywnym userem. A po za tym on też ma dobre słowo o mnie. Od niedawna piszemy ze sobą na GG i musze powiedzieć, że piszę się z nim miło. Nie raz mi pomógł gdy miałem problem.

Dlaczego go nie lubię?: Nie mam za co go nie lubić

Elrond Ñoldor:
Darkon

Nick: Jest to połączenie angielski słowa (dark – mroczny, ciemny) i końcówki "on", prawdę mówiąc jest to dosyć fajne połączenie ;D. Podoba mi się twój nick, gdy go pierwszy raz czytałem przypomniały mi sie smoki ;D

Avatar: Eeeee... chyba „Simpson” (tak to się pisze?) w stroju gostka z Gwiezdnych Wojen, nie oglądam takich bajek (simpsonów) bo trochę zmiękczają mózg, avek ci nie wyszedł, bardzo ci nie wyszedł... ale każdy a inny gust :P.

Sygna: Tak za bardzo to ja jej nie widzę :P, nie wiem może na moim ekranie kompa jej nie ma :D.

User: User bardzo aktywny w Marancie i chwała mu za to ;D, nie dostał, jak na razie, żadnego ostrzeżeni, pisze sensowne posty... ble ble no jest jak część userów – normalny ;D

Za co go lubię: tak za bardzo to nie wiem co tu napisać, nigdy z nim nie rozmawiałem...

Za co go nie lubię:                           (żeby nie pisać czegoś bezsensownego nic nie napisze ;D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej