Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (32/34) > >>

Anmarius:
Arthas

Nick: Od razu widać, że został wzięty z gry Warcraft III. Nie lubię, jak ktoś bierze nicki z gier, ponieważ sam nie wymyśla. ( Bez urazy, Arthas ), lecz jest dosyć rzadko spotykany.

Avatar: Ten avatar mi się bardzo spodobał, odkąd go zobaczyłem. Jakiś wilk, którego widać, jakby był w lustrze. Nie wiem, jak to powiedzieć, lecz Avatar jest naprawdę niezły.

Sygnatura: To też zasługuje na pochwałę, gdyż jedną zrobiłeś sam, a pozostałość to animowane userbary. Bardzo mi się Twoja sygnaturka podoba.  

User: Supermoderator, posty ma naprawdę dobre i wolne od błędów, a do tego spoko koleś. Na GG, rozmawia się z nim bardzo przyjemnie, lecz jest zasadniczy, Nie obraża nikogo, a to jest plus. No i jego licznik postów jest "dosyć" wysoki  

Dlaczego go lubię: Tak jak u góry.

Dlaczego go nie lubię: Nie mam jeszcze żadnych powodów, dla których miałbym go nie lubić.

Grison:
MeGorT

Nick: Gdy po raz pierwszy zobaczyłęm ten nick uśmiechnąłem się pod nosem i pomyślałem "A to ludzie mają pomysły" Jednak kiedy dowiedziałem się co ma on oznaczać i z cząstek jakich wyrazów się on składa to zauważyłem sens w tym nicku. Tak czy inaczej jest on naprawde wyjątkowy i fajnie brzmi.
9/10

Avatar: Jakiś człowiek w kapturze. Zapewne z gry "DreamFall-The Longest Journey" ale moge się mylić. Do tego napis z nickiem. Jak dla mnie bomba.
10/10.

Sygnaturka: Reklama Klanu Oshi. Ciągle tylko Klan Oshi i Klan Oshi. Ale to dobrze, że nosisz znak swej gildi.

8/10

User: O ile pamiętam MeGorT dostał statuetkę Innosa w kategori odkrycie roku. Tak wiec to juz cos znaczy. Jego posty są rozbudowane i dobrej jakości. Nie ma aktywnych warnów a to juz dobrze o userze świadczy.

Za co go lubię: Napisane wyżej.

Za co go nie lubię: W zasadzie nie mam nic bezpośrednio do niego.

Deft:
Kapitan Greg

Nick: Nie za bardzo pochwalam takie nicki z Gothica, ale w sumie jego nick nie jest wcale najgorszy. Gdyby się zarejestrował pod nickiem tylko Greg to już by było gorzej. A więc moja ocena nicku 6/10

Avatar: Taki zwykły, wycięty z jakiegoś screenu albo obrazka w sumie nic specjalnego. 7/10

Sygnaturka: No tu już jest o wiele lepiej bowiem sygnatura jest ładnie zrobiona, dopracowana i jak dla mnie dobrze się komponuje z forum. Pod nią napisy. Ogólnie daje 10/10

User: Raczej nie znam go, może go kiedyś znałem z innego forum albo coś ale to już nie ważne. Pisze on sensowne posty nie spamuje i jest wzorowym userem o czym świadczy jego całkowity brak ostrzeżeń.

Za co go lubię: Kto powiedział że go lubię ?

Za co go nie lubię: Kto powiedział że go nie lubię ?

Grison:
Deft

Nick: Tak jak prawie zawsze przy ocenianiu tak i tu nie wiem co ma oznaczać ten nick. Nie wiem czym sie kierowałeś wymyślając taki nick. Jest on równiez rzadki. Podoba mi sie tak średnio.
7/10

Avatar: Jakiś dwóch ziomków z blokowiska. Zapewne Pezet i Onar z Płomień 81. Chociaż mogę się mylić bo nie znam się na polskim hip-hopie. Nie lubię za bardzo avatarów prezentujących jakichś artystów dlatego też u mnie dostajesz 6/10.

Sygnatura: Jakis napis o obrażliwym znaczeniu. Nie za bardzo lubię takie sygny.
3/10

User: Defta nie znam wogóle aczkolwiek niekiedy czytam jego posty. Sa one dobrej jakości. Widac, że Deft umie się wysłowić.

Za co go lubię: Wyżej napisane.

Za co go nie lubię: Jeszcze za nic.  

Khaleb:
Kapitan Greg

Nick: Nie obraź się, ale jest trochę dziecinny. Wiem dobrze, że nazywał sie tak pirat z dodatku do Gothica II, jednak wydaje mi się, że do Ciebie nie pasuje. Oceny wystawiam tylko słowne :)

Avatar: Gangsterski, ciemnym i poważny ;). Przedstawia chyba jakiegoś niggera w zbroi, więc mi się podoba, bo to są czarni bracia. xD

Sygnatura: Obrazek informujący o Twojej przynależności do swojej gildii, cytat z Gothica, tylko, że po angielsku :P. Jeśli chodzi o wizerunek samotnego łowcy - ciekawy, powiem nawet, że ładny :). Jednak cytat mi się nie spodobał, nie ma się co dziwić.

User: Kapitan Greg to inteligentna osoba. Można z nim normalnie porozmawiać i sprawia wrażenia miłej osoby. Rozmawiałem z nim tylko raz, ale mogę spokojnie napisać, że jest wartościowym człowiekiem.

Za co go lubię: Za zaangażowanie w życie forum, sposób bytu i postawę jaką prezentuje.

Za co go nie lubię: ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej