Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (34/34)

Grison:
Elrond

Nick: O ile mi wiadomo był to król elfów w świecie Tolkiena. Ja sam lubię postać Elronda toteż dobrym pomysłem jest sprawienie sobie takiego nicku. 9/10

Avatar: Jakaś postać. Może z horroru? Nie wiem ale ujęcie jest świetne. Czarne jak smłoła włosy są kontrastem dla białej twarzy. 9/10

Sygnatura: Ujęcie oczu. Bardzo piekne zdjęcie. Zapewne przedstawia oczy tej samej postaci co w avatarze. Do tego niemal niewidoczny na mojej skórce napis. Sygna ogólnie mi się podoba bo te oczy sa naprawde świetne. Gdy pierwszy raz zobaczyłęm to zdjęcie pomyśłełem: "skąd on wział coś takiego". Dlatego ocena to 9/10

User: Elrond to naprawde dobry user. Uważam, że jeden z najlepszych jacy są na forum. Minęło juz sporo księżyców odkąd dołączył, no i postów ma juz dużo. Nie ma i nie miał żadnego warna. Jest grzeczny i kulturalny. A do tego aktywny. Pisze posty z sensem i widać że umie się wysłowić.

Za co go lubię: Za to co wyżej napisałem. No i poprostu fajny z niego gość.

Za co go nie lubię: BRAK

Bela:
Heh Kapitan Greg

NICK - oryginalnością nie bije, z resztą jak duża ilość nicków na forum, ale i tak rzadsze niż "Xardas" czy "Bezimienny". Jednak lubię tan nick, zwłaszcza w skróceniu, jakoś wygodnie mi się mówi do Ciebie "Greg". ÂŁatwe, krótkie i przyjemne. A tak z 8 na 10 będzie ;)

AVATAR - całkeim fajny wojownik, nie wiem z jakiej gry. Nie wiem czemu ale kojarzy mi się z filmem Dhany The Dog (Człowiek Pies). Tam był podobnie ubrany koleś, co walczył za pieniądze na arenie. Na avku twardziel,  bardzo fajny 10/10

SYGNATURA - ÂŁOWCY RULEZ!! co będziemy dużo mówić, sygna z najlepszej gildii w marancie - 15/10 hehe <joke> nie mogę dać piętnastu, a szkoda. 10/10

USER - ten user jest good. 502 posty - dość dużo, i tu panie i panowie czapki z głów: nigdy ani jednego warna. Chwali się to , a jakże! Przy okazji dobry kumpel, pomaga mi zaaklimatyzować się w Marancie, no popijamy razem piwo u niego na chacie :) następnym razem zapraszam do mnie hehe. Miły towarzyski, sensownie pisze nie mam żadnych zastrzeżeń.

ZCGL - wyżej wszystko dokładnie opisałem

ZCGNL - ehm, no jakby to ująć.. za nic?

Rakbar Nasard:
Witam

Nick - "Diomedes w mitologii greckiej król Tracji". Nick fajny i chyba jedyny na forum.

Avatar - dość tajemniczy, podoba mi się.

Sygnaturka - dwie sygnaturki z gildii bardzo fajne. Nie za bardzo lubię cienkich sygnaturek ale ta wygląda fajnie.

User - ma dużą ilość postów szkoda że z warnami. Ogółem user dobry nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń.

ZCGL : nie bardzo wiem co napisać  
ZCGNL : za nic

Pozdrawiam wszystkich

Arkhan:
Pozwolę sobie na posta w tym haniebnym temacie XD.

Orc Szaman

Nick - lepiej by z pewnością brzmiał Orc Shaman - tak bardziej w klimacie MMORPG. Otóż pierwsze skojarzenie to oczywiście Lineage II i właśnie ta profesja którą nazywamy Orkiem Szamanem - Orc Mystic xD.
Nie było o ile tutaj pamiętam takich nicków, a nick jak nick każdy jest ciekawy i oryginalny na swój własny sposób.

AveK - och piękne ujęcie zielonego potwora w białym wydaniu. Zdjęcie wojownicze, przedstawia orka który nie dostał chleba z pomidorem i ma pretensje o to do całego świata i chce kosić wszystko wokół. Generalnie avek jest interesujący, ale nie pokojowo nastawiony - nie ma tak dobrze. 7/10

Sygnaturka - Welcome in hell n00bs! Tak oto można skomentować tego wojownika który zadaję jak mniemam ostateczny cios swojemu wrogowi. Sygna taka troche wydłużona, jednak klimat i przesłanie zawarte. Nie fikaj n00bie do kogoś, kto ma większy lvl od ciebiei chleb z pomidorem  .

User - posty dobre, czytelne. Orc Szaman jest autorem licznych haseł do naszej encyklopedii, szkoda że nie które są troszeczkę krótkie :). Spoko, jeszcze to nadrobisz XD. Nie mam do niego zastrzeżeń, user bezkonfliktowy, lubi chleb z pomidorem jak wspomniałem wyżej, i lubi lizać krew ze swojego toporka. Swój człowiek.    

Za co go nie lubię - cóż, tu raczej nie mam powodów.

Pzdr.  

Sir_William:
Arkhan  

Nick: Nie wiem czy podebrał nazwę dla swojego profilu z jakiejś gry, czy może zdobył się na oryginalność (  ) i sam coś skroił. Na początku użytkowania tego forum bardzo często mylił mi się z Arthasem, zaś po pewnym czasie rozróżniłem temperamenty obu panów i aktualnie nie mam z nimi problemu  .  Jeżeli go ściągnął - daję: 4, jeżeli nie - otrzymuje: 9

Avatar: Avatar przypomina mi grafikę promocyjną gry Mafia. Wygląda przejrzyście. Dopracowany jest w MS. Paint :P, a przede wszystkim zawiera podpis. Mógłby być bardziej klimatyczny, jednakże kolorystycznie trafiłeś. Podsumowując: 8

Sygnaura: Wystarczyłoby jeszcze dodać instrukcję obsługi suszarki do włosów i będzie dobrze :]
Kilka linków, userbary dwa oraz legenda jak rozszyfrowywać Twoją sygnaturkę  po prostu kocham to  Nie razi w oczy, nie przeszkadza, ma raczej charakter informacyjny z domieszką dobrego humoru, acz bardzo kontrowersyjnego. Za podpis bracie otrzymujesz 7

Jako użytkownik Portalu: Jest w Redakcji, dlatego trudno mówić tutaj o zwykłym jego użytkowaniu, zaś raczej o tworzeniu naszego grajdołka. Nie przeszkadza, choć czasami na prawdę jego posty powalają mnie swoją siłą. Człek jest młody i wiele może zrobić oraz się nauczyć. Jego posty stoją na wysokim poziomie merytorycznym co oznacza, że wypowiadając się na dany temat chce dogłębnie go obnażyć. Czyżby zboczenie zawodowe :> ? Moja ocena to: 9,75

Moje prywatne odczucia wobec tego usera: Chłopak z poczuciem humoru. Posiada dystans do tego świata i do wszystkiego co się dookoła dzieje. Jest przede wszystkim optymistą - i za to Go lubię  .
Potrafi znaleźć odpowiedni moment w rozmowie i wyskoczyć z tekstami, których świat nie widział, ale powalają na łopatki. Jednak najważniejsze jest to, że kibicujemy tej samej drużynie, jesteśmy tego samego wyznania i dzielimy wspólne poglądy. Bratnia dusza na tym padole! Pzdr. Arkhan

Pozdrawiam,
Sir William

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej