Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (31/34) > >>

Darkon:
Kozłow

Nick: Niektózy znają historię tego Rosjanina - pracownika  ( jeśli można to tak ująć) banku, postrzelonego ... A właściwie zamieniam to w lekcję historii. Jest to ogólnie popularne nazwisko rosyjskie, więc mógł bez identyfikacji z wspomnianą osobą "założyć" ten nick.

Avatar: Każdy na forum zna jego poglądy i mimo, że nie zgadzam się do końca z nim pod tym kątem, to avatar nie jest taki zły, choć mógł być lepszy - na razie jest dość ubogi (zwykła głowa wujcia Lenina).

Sygnatura: Znowu ta sama tematyka. No ale trudno, w każdym razie ten jest bardziej rozwinięty i jak już to trafia do mnie zdziebko bardziej niż avatar.

User: Broni swoich przekonań i poglądów. Aktywny członek Marantu. ÂŚwietny "sędzia" z Twórczości Własnej. Myślę, że stanowi przykład na porządnego usera, mimo, że ma kilka małych wad, które jednak zbytnio mi nie przeszkadzają. To tyle o przedstawieniu go jako usera.

ZCGL: Patrz wyżej, jedyny, nieugięty fan moich wypocin z TW. Rozmawiam z nim codziennie i  jest to człowiek wesoły i mądry. Cieszę się, że mam go za przyjaciela i bardzo go cenię.

ZCGNL: Choć jak każdy człowiek ma kilka wad, to jak już pisałem w ogóle mi nie przeszkadzają. Czyli nie znalazłem rzeczy za którą go nie lubię ;]

Grison:
Darkon

Nick: Nie wiem co miałęś na myśłi wymyślając nick ale ja widże go tak: Dark(Ciemność) on(włączona). Zapewne jest to tylko wytwór mego spaczonego złem tego świata umysłu, a może nie.
9/10

Avatar: No, ten obrazek to mnie konkretnie rozwalił. Członek rodziny Simphsonów(chyba tak to sie pisze) w stroju szturmowca z Gwiezdnych wojen.
7/10

Sygnatura: ----------

User: Darkona nie znam niemal wogóle aczkolwiek po postach widac, że inteligentny z niego człowiek. A o ile mnie pamięć nie myli to nie ma on też żadnego ostrzerzenia tak wiec grzeczny i kulturalny człowiek.

Za co go lubię: Napisane powyżej.

Za co go nie lubię: -----

Bela:
Kozłow

NICK - ciekawe który Kozłow jest twoim idolem, że zapożyczyłeś od niego nick :P Andriej, Wiaczesław czy Aleksiej. Ogólnie do rusków nic nie mam, ale nie odważyłbym się pojechać w głąb Rosji. Ale ja się do twoich przekonań i poglądów,a tymbardziej nicku pochodzącego od nich nie mam zamiaru przyczepiać, jest spoko i mi nie przeszkadza :) 9/10

AVATAR - znowu komunistyczne treści :) avek do złudzenia przypomina głowę pewnego wielkiego rosyjskiego przywódcę i dyktatora Lenina. Avek pasuje do nicka i wogóle do ciebie więc jest spoko. 9/10

SYGNATURA - ty chyba naprawdę jesteś komunista na całej linii. Chyba zacznę się bać [joke]. Sygna przypomina mi jakiś plakat komunistyczny propagujący politykę Lenina. Pasuje jak najbardziej do reszty, no i fajne ujęcie :P 10/10

USER - dość pomocny, przeglądając forum często właśnie od niego uzyskiwałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, serdeczne Bóg zapłać! Aktywny, sensowne posty i mimo swoich przekonań nie promuje tu treści komunistycznych :P dla mnie spoko

ZCGL - na forum jestem niedługo, przynajmniej nie na tyle żeby kogoś od razu lubieć lub nie lubieć za coś. Nie podpadł więc jest spoko.

ZCGNL - j.w.

Grison:
BeluNi0

Nick: Nie wiem co ma oznaczac ten nick ani czym się kierowałeś wymyślając go. Nick nie przypadł mi zbytnio do gustu aczkolwiek jest on orginalny i niespotykany. Właśnie za to dostajesz 7/10.

Avatar: Rysowany ołówkiem obrazek przedstawiający śmierć w kapturze. Obok śmierci jakiejś koty. Nie wiem co ma on oznaczać. Avek zbytnio mi się nie podoba toteż dostajesz 4/10.

Sygnaturka: O ile się nie myle są to słowa Kurgana- łowcy smoków z górniczej doliny. Cytat zabawny toteż dostajesz 7/10.

User: Na forum jest nie za długo. Bo jakieś 2 tygodnie(tak pisze w profilu). Jak narazie 80 postów i żadnego ostrzeżenia co dobrze o userze świadczy, gdyż niemal każdy początkujący user dostaje kilka warnów za swe spamerskie błędy. Ale nie BeluNi0. On trzyma się zasad regulaminu. Do tego widze, że twe posty mają sens i nie ma w nich za dużo błędów. Tak więc widac, że umiesz się wysłowić.

Za co go lubię: Tradycyjnie pisze u góry.

Za co go nie lubię: ----------

Eric:
Kapitan Greg

- Wzięty prosto z G2: NK, ale nie przeszkadza mi to gdyż większość userów używa nicku bez dodatku słowa "kapitan" i na innych forach raczej się z takim nie spotkałem. Ocena 7/10. Bo mogłeś się wysilić

- Wziąłeś ten avatar z galerii? Ale i tak pasuje. Jesteś łowcą nagród, a ten avek przedstawia jakiegoś wojownika z fajną miną więc w jakiś sposób do ciebie pasuje. Ocena 8/10. Bo z galerii

- Jak już większość członków Marantu nosi hmmm.. reklamę samotnych łowców czyli jego gildii, muszę przyznać, że sygna została ładnie zaprojektowana. Na dole jest jeszcze napis po angielsku, którego nie do końca rozumiem, ale coś z ciemnością i jakimś bohaterem chyba. W ogóle to sygna Grega mi się podoba. Ocena 10/10

-Jest to dobry user. Ma już trochę postów i 0 warnów, a to już coś. Piszę rozbudowane posty nie spamuje i nie robi głupich i bezsensownych rzeczy na forum. Jest moim zdaniem kulturalną osobą. Zapoznałem z nim się trochę na GG i rzeczywiście jest kulturalny :)

- Za wiele rzeczy i za to, że nie ma warna, a ma już trochę postów ;)

- Przepraszamy wybrany abonent jest chwilowo niedostępny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej