Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Dragosani:
Travis
Nick: Mało spotykany i nawet orginalny. Dobrze komponuje się z "Marantem". Choć muszę przyznać że myli mi się nieraz z Trivet'em. Ale dam 9/10
Avatar: Kompletnie nie pasuje do nick'a. Ale za to fajnie się "porusza". Kolory są całkiem dobrze dobrane. 9/10
Syganturka: Ciemność. Widzę ciemność... 0/10
User: Mimo swojego młodego wieku pisze całkiem dobre posty. Nie spamuje. Na dodatek jst w Leyanoi i dobrze wywiązuje się z obowiązkóe obywatelskich. Ponad to czasem gadam z nim przez GG i wydaje się być "w porządku".
Dlaczego go lubie: Za to co jest napisane wyzej.
Dlaczego go nie lubie: ---
Grison:
Dragosani:
Nick: Mało spotykany i orginalny. Musze przyznac, że mi się podoba. Nick kojaży mi się z nazwą jakiegoś mitycznego potwora. Sam nie wiem dlaczego. 9/10
Avatar: O ile się nie mylę to przedstawia Vincenta z Final Fantasy VII. Avek jest dostępny w zbiorach TG. Tak czy inaczej również mi się podoba. Napewno pasuje do postaci Draga w Marancie. Mówię tu o tym, że obrazek pasuje do wampira. 10/10
Sygnaturka: Spis opowiadań usera. Niezbyt orginalny pomysł ale tak jak już kiedyś napisałem mi sie podoba. 9/10
User: W marancie bardzo znany user. Ma dużo postów i jest aktywny. Nigdy nie spotkałem się z narzekaniami na owego usera.
Za co go lubię: Napisane wyżej.
Za co go nie lubię: ----------
MeGorT:
Kapitan Greg
Nick: Nick szczerze nie przypadł mi do gustu, chociaż już się przyzwyczaiłem, ale nie jest ciekawy. Według mnie byłby lepszy bez słowa "Kapitan", czyli samo Greg. Nawet nie przeszkadza mi to że jest on związany z sagą Gothic, ale Kapitan stanowczo odrzuciłbym....
Avek: Avatar pasuje mi do jego profesji w Marancie, czyli do Samotnego ÂŁowcy, na TG miał już parę innych avatarów, jednak ten mi najbardziej przypadł do gustu...Ogulnie nie mam do niego zastrzeżeń i jest spoko...
Sygna: Na sygnie przedstawiony jest obrazek organizacji Samotnych ÂŁowców. Ogulnie ładnie on wygląda, i dobrze że nosisz go jako człon twojej grupy. Poniżej spisane opowiadania, a raczej opowiadanie...xD i Hasła z Encyklopedii...W sumie to wszystko dobrze się komponuje, oprócz tego ostatniego napisu...
User: Od początku pojawienia się na TG pisał w miarę sensowne posty, a wraz ze starzem na forum były coraz lepsze, ciekawsze i rozbudowane i jest tak nadal, coraz bardziej się rozwija na Forum i nie spada w dół. Ogulnie jest to miły człowiek z którym można zrobić interesy. Jedno jest dziwne że jeszcze z nim nie nawiązywałem żadnego kontaktu np. przez komunikator, a szkoda bo na TG wydaje się być spoko ziomkiem...xD
ZCGL: Lubię go za to że jest userem który potrafi oczaić się na Forum..:D. Jest kulturalnym człekiem i odpowiedzialnym w swoich obowiązkach....
ZCGNL: Informations is back....xD
canis:
>>> MeGort <<<
Avatar: No przedstawia postać pasuje do tej sygnatury przypomina trochę jakby człowieka z pustyni tak w moich oczach przynajniej. No i Masz wpisany tam nick więc chyba włożyłes trud aby napis umieścić.
Sygnatura: Klan Oshi ... fajny avatar ładnie wygląda i nawiązuje do organizacji do której nalezysz to siem liczy :D
User: Jest już jakis czas na forum, i jest bardzo aktywny ponad 500 postów to już jest sporo. nalezy do szlachty no to se na to musiał zasłużyć, miał dwa ostrzeżenia i poprawił się znacząco, więc umie uczyć się na zwoich błędach.
Za co go lubię: Bo głównie większość ludzi lubię a on niezrobił mi niczego bym miał go nie lubić
Za co nie lubie: Chwila pęcherz mnie ciśnie jmuszę do WC ...
Proszę o nie pisanie takich głupot w ZCNL - będę za to dawał ostrzeżenia słowne, które wreszcie przerodzą się w ostrzeżenia. - [Boba Fett]
Sądze że lepiej dać coś żartobliwego i śmiesznego niż robić taką cmentarną atmosferę.
Pozdrawiam Canis
Eric:
canis
nick: Nie podoba mi się w ogóle już wolę bezimiennych. Może byś go zmienił? Jakoś nie przypadł mi do gustu :P ocena 0/10
avatar: Co to do jasnej cholery jest?! Jakiś zmasakrowany piesiu? Matko co za głupi avatar! W ogóle nie pasuje do nicku i tyle. Dałbym Ci 0/10. Ale dam 0,5/10
Sygna: Dwa userbarki. Niezbyt ładnie wyglądające, ale jest także napis " A człowiek pokonał bestie, która powróciła do królestwa Beliara ... " hmmm też nie przypadł mi do gustu. A ten twój photoblog to do zupełnie do bani. Ocena 5/10
user: Jest to dobry user. ÂŚwiadczy o tym jego poziom warnów 0. Ma już trochę postów i nie spamuje. Należy do Marantu i tam jest raczej aktywny. Pisze długie i rozbudowane posty. Czego tu jeszcze chcieć? To po prostu dobry user :)
ZCGL: Nie mam powodu żeby darzyć go tym uczuciem. Aha i nie ma warna
ZCGNL: Nie naprzykrzył mi się jeszcze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej