Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Crisis:
Boba Fett :]
Nick: Boba Fett - sławetny ÂŁowca Nagród w uniwersum Gwiezdnych Wojen. Boba z filmu to bezwzględny człowiek, który wszystko zrobi byleby zdobyć nagrodę. Co do samej osoby używającej tego nicku..., niezmienny odkąd spotkałem go w necie. Już na Gothic Up jak się tam dostałem - a byłem tam dość wcześnie, to już używany był Bobę właśnie ten nick. Co mogę o nim powiedzieć? Pasuje do niego jak ulał, ale nie tylko w Marancie, ale także na forum czy prywatnie. Podsumowując sam nick - Cud miód i orzeszki. :P 10/10...
Awatar: Prosty bez zbędnych "pierdół" i to mi się podoba. Idealnie pasuje do nicku - chyba przez to, że to Boba Fett jest na tym avku. :P Niezmienny również od lat, a to mi się podoba. Ja często zmieniam avki z jednego powodu - nudzą mi się. xD Jak najbardziej oceniam go na bardzo mocne 10 - powód? Przede wszystkim bez bajerów, brak napisów itd. Po co to niby to na avku, który wprost idealnie pasuje do właściciela?
Sygnatura: Niestety chyba najgorsza kategoria wyjdzie tutaj. ;P Muszę szczerze Ci powiedzieć, że poprzednio bardziej mi się podobała - Te grafiki z Predatorem i Boba Fettem. Wtedy oceniłbym na 10, ale teraz? Zniknęły te najlepsze grafiki, więc ocena będzie słabsza. Pozostały Userbary, które mi osobiście się podobają, ponieważ jest ich dużo, a złączone w całość, lepiej tak niż mnóstwo pojedynczych. Grafika samotnych ÂŁowców wykonana przez Anacondę - bardzo ładna. Spis opowiadań i artów - nie zbyt za tym przepadam. Ogólnie za sygnę - 7 na 10...
User: No dobra, zaczynamy moją ulubioną kategorią u tego człeka. :P Moderator Tawerny i według mnie najlepszy ze zwykłych (bez supermodów, chociaż od jednego jest lepszy ). Działy prowadzone przez niego wyglądają bardzo dobrze, a posty poprawiane/edytowane przez Bobę zawsze mają dobre uzasadnienie. Bardzo aktywny członek społeczności - aż dziw mnie bierze, czemu nie był nominowany do Innosa na najbardziej aktywnego... Posty przez niego pisane są długie i mądre - najdłuższe posty w tym temacie należą do niego. :P
W Marancie - dobry przywódca, z głową na karku, ma dobre pomysły. Chyba najlepszy członek Marantu...
Dlaczego go lubię: Bardzo mądry, szanujący ojczysty język człowiek. Mógłbym w tej kategorii pisać bez końca, większość napisane jest wyżej. Dodam jednak jeszcze, że przez nasze prawie 5 miesięcy znajomości poznaliśmy się dobrze, i zwierzam mu się ze spraw, których nie powierzyłbym nikomu innemu. Gadamy prawie o wszystkim... Dogadujemy się niezwykle dobrze, szkoda, że nie poznałem go wcześniej. :/
Dlaczego go nie lubię: Chyba nie możliwe, żebym coś napisał tutaj. :]
Pozdrawiam
Kozłow:
Crisis
Nick
Pierwsze co mi się nasuwa to słowo "kryzys" :D Podobnie się wymawia. Nick oryginalny i współgra z avkiem, bo to tak jakby nazwa jakiegoś robota. Oryginalny, nie spotkałem się z takim nigdzie indziej.
No i tutaj właśnie ten robot. Chociaż po głębszym zastanowieniu (po pół litrze :D) to wydaje mi się, że to chyba jakiś żołnierz przyszłości. Możliwe, iż jest to żołnierz z jakiejś gry typu "Battlefield 2142", ale nie jstem pewnien. No i ten kawałeczek tekstu. "Crisis Site defender". Jeżeli dobzre tłumaczę to znaczy to Crisis - obrońca strony :P nie wiem, w jaki sposób on ochrania strony... :P Może własną piersią :P
Sygnatura
Jak już kilka osób z TG, bawiących się w Marant, ma reklamę swojej organizacji w sygnie. Muszę przyznać, ze dosyć fajny jest ten obrazek :P Tzlko wzdaje mi się, że trochę to nie zachęca, bo ten gościu (ma chyba przedstawaić własnie Samotnego ÂŁowcę), ma wbitą strzałę. Aczkolwiek sygna jest fajna no i przenosi do punktu rekrutacji do Samotnych ÂŁowców. Poręczne, bo nei trzeba szukać "ręcznie"
User
Ma dość pokaźną ilość postów i 0% warnów. Raczej nie spamuje, jego posty są czytelne i poprawne językowo. Najwięcej udziela się w Marancie. Brat kowal można powiedzieć :D Jest chyba największym "wykształciuchem"wśród kowalskiego zawodu. Swój towarzysz, jak powiedział pan Arkhan :D Mimo iż nie gadam z nim za często na gg, to po paru rozmowach wydaje się być spoko gościem.
Za co go lubię - nie wiem, nie znam go bliżej
Za co go nie lubię
Zainicjowanie biblioteki DLL nie powiodło się.
Wrath:
Kozłow
Nick: Emanuje Rosyjskością i kozą, rosyjska koza wypasiona koza mi się podoba 9/10.
Avatar: Towarzysz Lenin na czarnym tle pasuje do nicku i do skina black.
Sygnaturka: I znowu Lenin tym razem trochę inny i ładniejszy pod tym jakaś myśl po rosyjsku a pod tym chyba tłumaczenie bardzo ładnie i pasuje do całokształtu usera.
user: A towarzyszu Kozłowie nie można powiedzieć złego słowa jest kulturalny i miły dobrze się sprawuje jako user ma dużo postów i 0 warnów no po prostu user idealny no i dobrze ocenia "Twórczość Własną" no i nie spamuje i to co piszę ma zawszę sens i jest długie.
Dlaczego go lubię : wymienię w punktach:
-Jest miły.
-Jest aktywny.
-Niema żadnego warna.
-Ma dużo postów które dostały certyfikat "Thrall poleca"
-No i jest bandytą tak jak ja.
Dlaczego go nie lubię: Bo Rosja nie chce polskiego mięsa.
Eric:
Thrall
Nick: Bardzo fajny oraz oryginalny fajnie się go wymawia nie plączę mi się przy nim język. Myślę, że sam go wymyślił więc ocena o 1 punkt wyższa. 11/10 :D
Avatar: Ufff tu już nie jest tak fajnie. Jakiś gościu, ork lub jeszcze inne coś w zbroi. Niezbyt wypasione graficznie. Napis Thrall rozmazany nie wygląda on już tak dobrze. 3/10
Sygnatura: No o wygląda całkiem fajnie ten stwór zapewne PoP'a wygląda bardzo fajnie zlany z tą czernią są także dwa userbary oraz całkiem zabawny napis ogólnie sygna podoba mi się bardzo! 10/10
user: Hmm o nim nie powiem nic złego jest kulturalny. Tylko coś co mnie dziwi to to, że dołączy kilka miesięcy przede mną, a ma zaledwie 183 posty. Często je widzę, ale ja dołączyłem chyba 3 miesiące temu i go doganiam :(. Jak się dobrze przyjrzeć to miał już 1 warna za .... spam no przynajmniej tak mi się zdaje Reinmar mógłby trochę jaśniej mówić o co biega w warnie. :P. Ale Thrall to naprawdę fajny kompan i słówko do niego: JUÂŻ NIE JESTEÂŚMY BANDYTAMI!!
Za co go lubię: Patrz wyżej
Za co go nie lubię: Nie mam do tego powodu
Anmarius:
Diomedes:
Nick: Kojarzy mi się z jakimś sławnym filozofem, ale to nie zmienia oceny. Nick wymawia się dość płynnie, oraz nigdy jeszcze nie miałem z nim jakichkolwiek problemów. Cieszy mnie też fakt, iż dobrze, że zmienił nick, gdyż jego dawny, to była kompletna żenada. 9/10
Avatar: Tom Cruise, z filmu " Ostatni Samuraj ", widać, jak mówią wszyscy, lubisz tego właśnie aktora. Niemniej jednak, bardziej podobał mi się avatar fantastyczny. 7/10
Sygnaturka: Parę , obraz Gandalfa Białego, no i link do Twojego forum. Całość zasługuję na dość pozytywną ocenę. 8/10
User: Ma dużo postów, lecz tak samo dużo warnów. Jednak, trochę się poprawił, lecz może wypaść lepiej. Jak na razie, to widzę dosyć ładne posty tego usera i nie mogę mu nic zarzucić.
Dlaczego go lubię: Odkąd się poprawił, bardziej mi się spodobał względem zachowania. Tak trzymaj ! Miałem z nim parę rozmów na gg i myślę, że jest to dobry koleś.
Dlaczego go nie lubię:-------------------------------------------------
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej