Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (28/34) > >>

Isentor:
Taka mała uwaga do wszystkich aktywnych w tym temacie, on nie służy do nabijania postów. Co kilka osób chyba sobie przyjęło. Tylko do oceniania innych userów... Tak więc nie widzę sensu w ocenianiu tej samej osoby drugi raz z rzędu takie sytuacje uznawane będą po prostu za czyste nabijanie licznika a delikwent zostanie ukarany bądź straci dostęp do tego działu.

P.S.
Pisanie czyjeś oceny w jednym zdaniu też jest nie na miejscu i jeżeli kogoś nie znacie nie piszcie...

Boba Fett:
Arkhan

- Nicki tego usera zmieniają się jak płytki pancerne na zbroi Boby Fetta - czyli często. :) Z tego co pamiętam, to miał on ich chyba z sześć bądź siedem i nadal wszystkich nie mogę spamiętać. Aczkolwiek na Tawernie Gothic został przy jednym - Arkhanie i przyznam, że jest niczego sobie. Bardzo dobrze wkomponowuje się do Marantu, gdzie jest Magiem. Jedynym dla mnie minusem jest to, że czasami zdarza mi się go pomylić z Arthasem. Ale cóż, należy Ci się te 9/10.

- Z tym już jest gorzej. W sumie jest niczego sobie, ale brak tu czegoś. Przedstawia on jakiegoś mężczyznę z różą (??) i to wszystko, co udało mi się z niego rozszyfrować. Po prostu nie wpada w oko i wszystko się na nim zlewa. Ale i tak dzięki Bogu nie jest to jakiś obrazek postaci z Gothica, czy ,,cóś"  tym stylu. 7/10.

- Tu także nie jest imponująco, gdyż w Twojej sygnaturce widnieje sam tekst i dwa samotne userbarki. Tekst tyczy się Twoich artów, które wykonałeś na ptorzeby Tawerny Gothic, bądź które są w trakcie pisania. Ale to i tak jest lepsze, niż jakieś głupie cytaty lub ,,prawdy życiowe/gothicowe".
Na kolejny ogień idą te dwa nieszczęsne ubki - szkoda, że tylko dwa, gdyż bardzo lubię ich większą ilość. Gothic - widać, że jesteś prawdziwym fanem tej gry, ale trochę szkoda Ciebie... (wiesz, że chodzi mi o to, co zamierzasz). 7+/10

- Teraz czas, by ocenić Ciebie jako usera. Muszę przyznać, że jesteś baardzo aktywny i zaliczasz się do pierwszej piątki, która posiada najwiecej postów na tymże forum. Dodatkowo nie są ona nabijane - a to się chwali. Starasz się pomagać innym, a często też tej pomocy szukasz. Jesteś redaktorem forum - i to nie byle jakim, gdyż razem ze Snopkiem tworzycie wspaniały zespół - jak dla mnie jesteście najlepszymi redami, jakich miałem przyjemność spotkać. Można by rzec, że jesteś wzorem do naśladowania i na forum potrzebnych jest więcej takich userów.

- Lubię Cię, bo... po prostu, że jesteś. Tyle razem przeszliśmy, że można by napisać małą książkę. Znamy się od dobrych dwóch lat i tylko czasami występowały między nami sprzeczki. Zawdzięczam Ci także oparcie, gdy go potrzebowałem. Potrafisz podnieść na duchu i pomóc, gdy tej pomocy ktoś naprawdę potrzebuje. Jesteś bardzo wartościowym człowiekiem i cieszę się, że znamy się tak bliżej.

- Czasami jesteś zbyt porywczy, ale to ujdzie. Po prostu walczysz o swoje racje i ja to szanuję.

Respect with
Boba Fett

Grison:
Boba Fett

Nick: Jeden, stały nick tego usera. Wzięty prosto z Gwiezdnych Wojen. Boba Fett w GW napewno jest jedną z jak najbardziej pobocznych postaci jednak jest na tyle charakterystyczny ze nie mozna go nie zapamietać. 9/10

Avatar: Również z GW. Avaek przedstawia wspomnianego juz Bobę Fetta i podobnie jak sam nick nigdy się niezmienia. Za co duzy respect. 9/10

Sygnatura: "Reklama" łowców nagród oraz artów usera. Mało orginalny pomysł ale mi się podoba. 9/10

User: Bobę Fetta uważam za bardzo dobrego moderatora. Tematy mu przydzielone wyglądają dobrze. User jest aktywny i pomocny. 10/10

Za co go lubię: Pisze fajne posty. Dotego dba o sprawy swojej organizacji w Marancie no i jak juz wspomniałem jest bardzo pomocny i uczynny.

Za co go nie lubię: Nie mam, żadnych powodów.

Crisis:
Kapitan Greg

Nick: Gothic, Gothic, gothic... nie lubię nicków wziętych  Gothica... Bardzo słabo, radzę wymyślec coś oryginalnego i zmienic go.

Avatar: Nie jest może zbyt genialny, ale mi tam się podoba. Po części pasuje do jego rangi... Nie mam pojęcia z czego to avek, ale muszę się koniecznie dowiedziec inaczej mnie pożre ciekawośc. ;p

Sygnatura: Grafika gildii ÂŁowców Nagród z Marantu, a także spis jego opowiadań i haseł do encyklopedii. Najbardziej mi się nie podoba napis. Jest to wzięte z jakiegoś traileru czy tapety o Gothicu 3. W każdym bądź razie tam to widziałem...

User: Pisze posty z sensem. Nie gadamy na gg, ale poznałem go trochę w czasie jak jesteśmy razem w jednej gildii w Marancie. Broni swojego zdania, ma dobre pomysły i co ważniejsze potrafi obronic się przed atakiem na jego poglądy. Ciekawa osoba pod względem pisania opowiadań...

Dlaczego go lubię: Wszystko opisane wyżej jest.

Dlaczego go nie lubię: -------

Pozdrawiam.

Anaconda:
Crisis

Nick:
Całkiem ciekawy dla mnie. Nie spotkałem nigdy wcześniej takiej ksywki, nie ma w niej cyferek, nie zaczyna się od małej litery. Czyli dobra :) Tyle, że nie do końca wiem jak to czytać... 8/10

Pasuję do ksywki, to dla mnie najważniejsze. Po za tym podoba mi się kolorystyka, nie pasuję mi tylko napis: Site defender... jakoś mi tam nie pasuję. Powiedzmy, że 9/10

Sygnatura:
Banner/reklama/"sygnatura" naszej gildii. Dokładnie to samo co ja mam w swojej sygnaturze ;) Prawdopodobnie nie miałbym nic tam gdyby nie wymóg ÂŁowców Nagród, zgaduję, że ty tak samo...
No i nie ma zbędnych tekstów, cytatów i userbarów których nie cierpię... Za to masz ode mnie 9/10  

User:
Jedna z niewielu osób o których mogę powiedzieć że "znam" na tym forum... Znam go głównie z Marantu, co nie przeszkadza mi go wysoko oceniać. Piszę z sensem, w miarę ciekawie i ogólnie sprawia dobre wrażenie. W dodatku jest zastępcą szefa naszej gildii... Chociaż czasami nie podobają mi się jego działania, no ale nikt nie jest idealny :) Także mocne 8/10

Dlaczego go lubię:
Tak po prostu. Niektórzy ludzie tacy są, że się ich po prostu lubi. Po za tym przemawiają za nim niektóre rzeczy uwzględnione powyżej. No i to mój kamrat z gildii ;)

Dlaczego nie lubię:
Delikatnie (ale tak naprawdę tyci, tyci) za niektóre jego akcję i działania. Ale to naprawdę zdarzyło się z raz...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej