Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
DODO:
Elrond
Nick: Po nicku mogę wywnioskować, że lubisz WP. Jednakże nie podoba mi się fakt, iż nick jest zapożyczony a nie wymyślony własnoręcznie. Ogólnie nie jest zły, rzadko spotykany w internecie.
Avatar: Ach kobieta w czerni. Ogólnie to za bardzo nie wiadomo co owy avatar ma przedstawiać więc mam mieszane odczucia. Za bardzo nie można się wypowiedzieć na jego temat, gdyż prawie nic nie przedstawia. Brakuje mi na nim twojej pracy. Avatar nie nie jest zły lecz widziałem lepsze.
Sygnatura: Zapewne korzystasz ze skórki Black i chciałeś by owy napis był dobrze widoczny jednakże nie pomyślałeś, że są jeszcze jasne skórki na których owy tekst się zlewa z tłem. Oprócz napisów znajduje się tam również odnośnik do twego opowiadania. Ogólnie mówiąc sygnaturka nie podoba mi się, ponieważ przedstawia same napisy.
User: Na forum dość mało się udziela a ma dużą ilość postów co może świadczyć, że jest aktywny w Marańcie. Jednakże nie uczestniczę w tej zabawie więc nie mogę go zbesztać lub pochwalić, gdyż po prostu go nie znam
Dlaczego go lubię: Nie mogę powiedzieć bym darzył go tym uczuciem lecz również nie mam do niego zastrzeżeń.
Dlaczego go nie lubię: Brak danych.
Dark Prince:
DODO
Nick: Nazwa ptaka, który wymarł do tego pisany wielkimi literami. Nie jest zbyt oryginalny.
Avatar: Fuj, anime. Nie zabardzo czuję się w anime, avatar po prostu nie podoba mi się. Jakiś rudzielec trzyma się za głowę, a na przedramieniach ma tatuaże.
Sygnatura: Kolejne anime, niepodoba mi się japoński styl rysowania.
User: Cóż, jako usera go nie znam, znam go zato jako moderatora. Pamiętam, że niedawno jego pracą było poprawianie błędów ortograficznych w postach. Trochę postów ma i dotego bez ostrzeżeń (ale w końcu jest moderatorem)
Dlaczego go lubię: Prawie go nieznam
Dlaczego go nie lubię: w/w
Lees:
Dark Prince
Nick:Kojarzy mi się z mrocznym księciem(tak to jest po polsku).Nick bardzo oryginalny.Nigdy się z takim nie spotkałem.Być może jest to jakieś nawiązanie do Prince of Persia.
Avatar:Pentagram bardzo ładnie wkomponowany w czarne tło.Kontury i sam pentagram są pomalowane na biało.Mimo to podoba mi się.Oryginalny i pomysłowy.
Sygnatura:"Do you know Dark Prince"-Czy znasz mrocznego księcia.Ciekawe,pomysłowe,oryginalne.
Reklama jakiegoś bloga w kolorach bieli i czerni.Drugi rysunek przedstawia Jacka Sparrowa-kapitana czarnej perły.Trzecia część zapowiada się ciekawie i nie tylko ty jesteś fanem tego filmu.
User:Jeden warn-każdemu moze się zdarzyć(mój przypadek),teraz jednak nie spamuje,nie jest upominany przez moderatorów.Nie wiele o nim wiem ale z postów można się doczytać sensu.Krótko,źwięźle i na temat-może lepiej aby były trochę dłuższe posty ale nie wymagajmy zbyt wiele.
Dlaczego go lubię:Za to że mi nie podpadł.
Dlaczego go nie lubię:--------------------------------------------------------------------------------------------
DODO:
lees
Nick: Jest to imię generała z sagi Gothic z dodaną literką "s". Uważam, że niezbyt się wysiliłeś przy tym nicku, gdyż jest on praktycznie ściągnięty z gry.
Avatar: Tytułowy Generał Lee. Jego głowa wycięta z mojego screena G1. Po raz kolejny autor nie wykazał się własną inicjatywą. Avatar może przedstawiać twe uwielbienie do tejże postaci w grze.
Sygnatura: Stadko kolorowych napisów oraz odnośnik do twych prac. I znowu zrobione na odwal. Mimo, że są to rymy ciągle uważam, że nie są zbyt szczęśliwie dobrane. Radzę Ci popracować nad sygnaturą.
User: Nie miał zbyt radosnego przywitania na forum. Gdy zaczął pisać po raz pierwszy pomyślałem " kolejne dziecko neo, ech". Ciągle spamował oraz nie reagował na zwracaną uwagę lecz teraz widać, że poprawił stylistykę postów oraz stara się być aktywny. Mam nadzieję, że wkrótce zastąpisz złe wspomnienia dobrymi. Mam również nadzieję, że edytujesz sygnę i avatar
Dlaczego go lubię: Za to, że poprawił swe zachowanie, gdy wszystko wskazywało, że jest innym typem człowieka.
Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów.
Eric:
DODO
nick: Trochę dziecinny i po co te duże litery. Kojarzy mi się z napojem, którego niecierpię. Ocena 4/10
avatar: Nie pamiętam ja się to imię pisało garrau. Pasuje do nicka. Jest tam także DoDo po co znowu te duże litery. Naruto ogólnie lubię więc ocena 10/10
sygnatura: Znowu garrau więc znowu. Fajnie wygląda ten miech taki czarny. Ta pelerynka też spoko i chmury fajnie wyglądają :). Naruto ogólnie podoba mi się bardzo więc ocena 10/10
user: Jest to bardzo dobry mod. Dużo w ciągu dnia przesiaduje na TG. Jest mądry i pracowity i mam nadzieje, że kiedyś będzie naprawdę super modem. Jest ogólnie fajny jak na swój sposób polubiłem go
Za co go lubię: Spójrz wyżej
Za co go nie lubię: Eeeee........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej