Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (25/34) > >>

Sado:
Elrond

Nick: Jak się nie  mylę był to dowódca elfów w Władcy Pierścieni. Oglądałem jedynie 1 częśc i 1/2 3 części, więc dużo o nim nie wiem. Nick bardzo ciekawy... elficki, nie przepadam zbyt za elfami, gdyż są zbyt dumni i zadufani w sobie... chyba, że jakaś elfka wojowniczka - ta ich uroda :D -7/10

Avatar: Bardzo ciekawy... kojarzy mi się z wampirami - kolejnymi fantastycznymi istotami. Ta dziewczyna ma piękne oczy... schrupałbym ją :D:D. Ale dobra... avatar klimatyczny, bardzo klimatyczny, lae nie wspógra z nickiem. 8+/10

Sygnatura: 1 człon - jakieś zdania... zapewne krasnoludzkie, gdyż poznają pisownię... lecz zmoże jednak gobliński... jednak bardziej lubię smoczy. Link do Twojego opka... co tam jeszcze, jakieś zdania... przyznam ciekawe, ale niezbyt mnie to kręci, choć kojarzy się z piosenką "Lose Yourself" 3+/10

User: Nie znam go... miał małą wpadkę na Marancie, zobaczymy co z tego wyniknie. Elrond jest aktywny, z czego się cieszę i oby tak dalej. Mam nadzieję, że będize mmu się dobrze wiodło. Nienaganny user, nie pisze spamu, brak warnów... idzie mu świetnie.

Dlaczego lubię: j.w. czynnie uczestniczy w Marancie

Dlaczego nie lubię: taka wpadka na Marancie.

Anmarius:
Lord Sado

Nick: Hmmmm, dużo lordów jest na tym forum, powiem, lecz ten nick wydaje się dosyć oryginalny. Prawdę mówiąc, to mogłeś się nazwać jedynie " Sado ", lepiej by wyglądało. 9/10

Avatar: Gdy na niego spojrzałem, to od razu pomyślałem, że kojarzy mi się z Diablo. Obraz mrocznego wędrowca, który dotarł do celu ;)10/10

Sygnatura: " Pamiętajmy o Janie Pawle II ", wydaje się być dosyć niezły... A ten obrazek, to jest niezły ;)7/10

User: Gadamy na gg, wszystko mu na tym forum dobrze idzie. Ma ich sporo i nie ma ostrzeżeń. Do tego, pisze je dobrze, bez spamu.

Dlaczego go lubię: Gadamy razem na gg, lubię go, jest spox ;) Umiemy znaleźć wspólny język, gada się z nim spokojnie, lecz czasem jest szalony xD

Dlaczego go nie lubię: ???????????????????????????

Wrath:
Travis

Nick: Bardzo fajny czasem mili mi się z Trivetem innym userem na tym forum ale generalnie jest ok. no i trochę śmiesznie mi się kojarzy z trawieniem.9/10

Avatar:Postać której nie widać i beznadziejna pogoda jako tło dla mnie bomba kocham ruszające się avki 10/10.

Sygna: No tu już słabiej dokładnie same teksty jeden nawet fajny "Miej głębiej tego, kto ma cię głęboko" potem słowa Juliusza Słowackiego którego znam nie bardzo i jeszcze link i informacja że niema żadnych wirusów i dobrze.3/10

User: Niezbyt często widuje jego posty to znak że jest aktywny ale w Marancie więc nic tu po mnie no z tego co tu widzę niema warnów i dużo reputacji no i postów czym więcej tym lepiej, a brak warów plus duża ilość postów równa się rzecz prawie nie osiągalna ale tobie i tobie i tobie i to...tobie nie  się to udało.

Dlaczego go lubię Bo niema warnów, ma dużo postów, jest generałem no i najważniejsze jest 2,839 userem.

Dlaczego go nie lubię: Bo w sejmie głupota panuje (głupie pytanie głupia odpowiedź).

Lees:
Thrall

Nick:Bardzo mile wspominam.Kojarzy mi się z Warcraftem.Niewątpliwie z takim się jeszcze nie spotkałem choć nie popisałeś się oryginalnością.Thrall to wódz orków więc chyba masz ambicję na wysoką pozycję w Marancie. Ocena 9/10

Avatar:Powiem że stary był lepszy.Na tym widać jakąś mroczną postać w czerwonej zbroi.Po za tym słaba jakość.Nie przepadam za takimi mrocznymi avatarami.Ale oryginalny. Ocena 6/10

Sygnatura:Bardzo śmieszne myśli,bardzo mi się spodobały.Szczególnie ta z lotkiem.Naprawdę oryginalne.A po za tym klimatyczny rysunek oraz "reklama" Dreamfalla i drugiego tytułu którego  nie znam.
Mogłeś się bardziej postarać. Ocena 7/10

User:Ma dużo postów,nie spamuje,nie ma warna, choć późno zaczął swoją przygodę z Marantem.Jednak wydaje się być pomocny i nie pisać bezsensownych postów.Liczę że będzie kontunuował swoją passę oraz że utrzyma dotychczasową postawę.

Dlaczego go lubię:Nie znam go ale mi nie zawinił.

Dlaczego go nie lubię:Nie wiem nie znam go ale licze że mi nie podpadnie.

Elrond Ñoldor:
Lees

Nick: Gdy pierwszy raz czytałem ten nick to wymawiałem go przez "i", a gdy dowiedziałem że ta pierwsza literka to nie jest duże "i" tylko "l" ogarneła mnie niechęć do tego nicku bo okazało się że został ściągnięty od "sami wiecie kogo". Teraz wymawiam go nazwą zwierzącia xD. Musze powiedzieć że znam historię tego nicku, ale jej nie opowiem xD. Muszę powiedziec Lees'ie że nie postarałes się nad tym nickiem.

Avatar: Nie kto inny jak sam Lee. Tu musze przyznać że nawet fajnie wygląda, na pewno lepiej od popszedniego, tamtem był mniej kolorystyczny. A wracając do tego avka, zauważyłem że jest to screenshot, jedyny screenshot-avek który mi sie podoba xD.

Sygna: złożona z kolorowych tekstów:

1. Myśl pana K.... który też mnie prosił żebym takową myśl umieścił w swojej sygnie.

2. Podstawowe słowa żołnierza xD

3. hmmm... niech zgadne, jesteś fanem Juventusa?

4. Tak to prawda, wola nieba jest najświętsza (ale nie zawsze...)

5. "odsyłacz" do twojego wiersza, nawett fajnego wiersza...

User: Jest to dobry user, stara sie nie łamac regulaminu, jednak każdy popełnia błedy (ehh ten warn). Udziela sie w Marancie jak i w całym forum. Dołaczył większy miesiąc temu a już ma 109 postów! WOW!

Dlaczego go lubię: Za to że fajnie gada mi sie z nim przez komunikator Gadu-Gadu. Jest fajnym kumplem dzieliliśmy sie zalążkami naszych prac, dyskutowaliśmy na tematy Marantu. W tym samym czasie czytamy "Władce Pierścieni" xD . Jest poprostu cool.

Dlaczego go nie lubię: ---------------------------    ( usuńcie te zagadnienie)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej