Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika

<< < (27/34) > >>

Kozłow:
Arthas

Nick
Często myla mi się z Arkhanem. Zmienione są tylko dwie literki. Prawdopodonie jest to przeróbka imienia "Artur", chociaż nie wiem czy ma on tak na imię.

Niezmienny i trwający od początku mojego bytowania na TG wilczek. :D Zresztą wilczek bardzo klimatyczny. Można powiedzieć, że nawet wilkołak. Ogólnie avek mi się podoba.

Sygna
Userbary, userbary.... I jeden obrazek... Zresztą podchodzi mi to pod Bet on Solidier lub Guild Wars (zresztą w to gra, jak świadzczy userbar poniżej). Jeszzce parę userbarków o grach i o KFC, Nike, Bayernie Monachium (zdrajca :D). Ogólnie to nie za bardzo lubie userbary, ale lepsze to niż profile xfire...

User
Za 2 posty jubileusz. Milenium :D Stanowisko Super moda musi o czymś świadczyć (o znajomościach :D:D <joke>). Jest userem pomocnym i miłym, ale potrafi być bezwzględny i surowy (chociaż do iska mu jeszcze daleko :D). Zna się chyba na Kulturze i Sztuce, gdyż ma w tym podforum najwiecej postów. Ale "Nie posty świadczą o człowieku" więc równie dobrze może się tym w ogóle nie interesować. :D

Za co go lubię
Razem z DODO najmniej konfliktowy moderator tego forum

Za co go nie lubię
muszę do łazienki :P

canis:
Travis

Nick: Przypomina mi on taki serial "Radiostacja Roscoe" tam był jeśli dobrze Pamiętam Travis Strong możliwe że  stamtąd ten nick ale pewny nie jestem. Niemniej jednak jest on rzadko spotykany (spotykam się z nim pierwszy raz) więc 10/10

Avatar: Przedstawia on jakąś postać w korytarzu/przesmyku, gdzie widać deszcz. Nie lubię deszczu ... Jednak nie wpłynie to na moją ocenę i byłoby 9/10

Sygnatura: Cytat i link nie jest tego za wiele (podobnie jak u mnie :D) więc ocenione na 4/10

User: Nie znam go za  bardzo jednak prowadzone z nim rozmowy przez komunikator jakim jest GG dowodzą że jest on miły i sympatyczny. Można z nim porozmawiać o wielu sprawach. jest aktywny, ma na liczniku ponad 250 postów całkiem sporo. Często aktywny pomocny. Również przemawia za nim że ma 0% ostrzeżeń. Kiedyś widzę miał aż 60 % lecz za znaczne poprawienie się opięto mu, a co znaczy że umie myśleć i wyciągać jakieś nauki z popełnionych błędów.

Dlaczego go lubię: Spójrz wyżej a się dowiesz

Dlaczego go nie lubię: Chyba ktoś do mnie dzwoni ...

Z Poważaniem Canis

Elrond Ñoldor:
canis[/color]

Nick: canis... nigdy się z takowym nie spotkałem, chociaż lepiej, według mnie, byłby z dużej litery, ale twój wybór . Mam dziwne uczycie że ściągnąłeś je z Gothica.

Avatar:  Boże miłosierny co to za avatar, nie podoba mi się, na moim necie to tak zniekształca ten obraz że ten chłopak wygląda jak poparzony, jak na niego patrzę to mnie na wymioty bierze :P

Sygna:  dwa te... no... userbany (?), trochę tekstu, link do twojego opa ( tak jak w moim ;D) ,  i link do twojego blooga, nie lubię bloogów . No ale cóż  za całokształt postawił bym czwórkę, za to że jest dosyć czytelny, w dobrym kolorze, szczególnie fajnie wyglada w skórce TG-Black.

User: zauważyłem właśnie w tym dziale dużo jego postów, osiągną już setkę ;D, a nie widzę u niego żadnego warna, to wyczyn, oby tak dalej.

Za co go lubię: No nie wiem, nie wiem, nigdy z nim nie gadałem...

(Celowo nie napisałem „Za co go nie lubię” bo jest to bez sensu.)

Anmarius:
Elrond

Nick: Wzięty z WP, nie podobają mi się nicki brane z " od czegoś ", ale ten mi się podoba. Lubię elfy jeszcze,
więc masz szczęście  7/10

Avatar: Obraz kobiety, która stoi niby na wietrze i czegoś może oczekiwać, lecz gdy spojrzałem na ten avatar, od razu mi się on nie spodobał. 3/10

Sygnatura: Przepiękny obrazek   Tylko tyle mogę powiedzieć. 101/0

User: Dogania w ilości postów oraz ma więcej złota ode mnie xd Pisze ładne posty, zero procent ostrzeżenia, co się chwali. Nie tak jak ja 60, ale :( Ogólnie, to dobry user.

Dlaczego go lubię: Można z nim pogadać na gg, jest tajemniczy xD Fajny kumpel, czasem pomoże.

Dlaczego go nie lubię; Bo mam zero ostrzeżenia, a tyle samo postów i jeszcze ma więcej kasy w Marancie :p

Arkhan:
Travis

Nick : Jest to oryginalny, nigdzie nie spotykany nick. Podoba mi się, wizualnie jak i w wymowie. Miły oraz przyjemny dla oka jednak taki podobny do Trivet'a. Cóż, wystawię ci 9/10 za oryginalność.

Avatar : Podoba mi się twój avatar. Jest cholernie klimatyczny, oraz ma w sobie jakąś magię która sprawia że świetnie komponuje się z twoją osobą. Nie mam większych zastrzeżeń, kolorystyka dobra. 10/10

Sygna: Bardzo słabo BA mizernie. Parę linków i tekst. Co tu dużo oceniać, marno marno 2/10

User : Kolejny, dorastający w oczach user, którego czeka świetlana przyszłość. To on, jak wielu podobnych będą w przyszłości tworzyć Polską Scenę Gier Gothic, i oby więcej takich ludzi, pomimo że ma 12 lat jest cholernie dojrzały jakby był o 3-4 lata do przodu. Nie jest ni chamem, ni sku*wielem bez zasad moralnych jakich jest wielu na polskiej scenie, tylko  userem który wśród noobków (pozdrowienia dla Respeva który zaraz mięsem będzie rzucał za to że użyłem tego określenia)  leci jak strzała do przodu. 9/10

Dlaczego go lubię/nie lubię -  wypisane wyżej aczkolwiek nie mam go powodu nie lubieć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej