Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Arkhan:
Thrall
Nick : przychodzą mi na myśl wspaniałe chwile spędzone przy grze Warcraft III szczególnie miło wspominam rasę orków w tejże wyśmienitej produkcji. Nick zaczerpnięty z wodza orków, Thrall'a. Na chwałę warcrafta, 10/10.
Avatar: Nie lubię avków takiego typu (nie, nie chodzi o poglądy religijne ). Zbyt przesadzona kolorystyka imho, i taki dla mnie strasznie rozmazany i nieczytelny, poprzednie były lepsze. 5/10
Sygnaturka: O wiele lepiej, aczkolwiek sama sygnaturka z tym potworem (nie wiem jak to nazwać, wybacz.) robi wrażenie i dodaje klimatu, userbary to nic nowego. W sumie na chwałę Ojca Dyrektora mogę ci zaoferować aż 6/66. (9/10)
User: Nienaganny, kulturalny użyktownik. Miło się czyta posty i sprawia wrażenie opanowanego człowieka. Brak spamu i zbędnych uniesień świadczy samo za siebie, po prostu gościu wydaję się w porządku. 10/10
Dlaczego go lubię - nienaganne zachowanie, rodzaj opanowanego człowieka, pisze dobre posty.
Dlaczego go nie lubię - nie ma takiej opcji.
-----------------
--- Cytuj ---Bo żadne Twoje dzieło publikowane nie jest :P
--- Koniec cytatu ---
to tylko taka legenda ;p
Sado:
Arkhan
Nick: Uwielbiam nicki i nazwy, w których występuje "h" po samogłosce. Nie wiem, takiego jakiegoś bzika na tym punkcie mam i za to dostajesz ode mnie kilka plusików. Nie wiem czy oryginalny, ale zdaje mi się, że zaczerpnnięty z jakiejś gry, mimo tego jest świetny. 9/10
Avatar: Kiedy zapisałem się do Marantu miałeś ten sam avatar... niestety później był kilka razy zmieniany. Wg. mnie avatar oddaje obraz użytkownika i nie powinien byc zmieniany. Ten avek kojarze z człowiekiem kulturalnym, gentelmenem (dobrze napisałem? :D), dostojnym itp. ÂŁadnie wygląda w skórce "black". Poprzedni też był fany (ten taki niebieski). 7+/10
Sygnatura: Tutaj jest nędznie... 2 małe userbarki... "Gothic Fan" - takie... wewnętrzne psie Przycięty napis w tle, a reszta taka pusta i nędzna. Jedyne co w nim najlepsze to zajebista czcionka
"Lineage II Player" - podstawowa czcionka do usków, dosć łądne tło, lecz za mocne światło. Bardzo ładny napis w tle, lecz nic specjalnego
DO tego jeszcze jego arty... przyznam że jest przydatny ten pan Arkhan :D Tylko powinieneś usunąć:
* Publikacja artykułu na stronie w toku...
Bo żadne Twoje dzieło publikowane nie jest :P
User: Były mod, aktualny "skryba" (:P). DO tego weteran/mod/admin wielu serwerów. A co najważniejsze - spoko ziomek . Da się z nim pogadać na gg, praktycznie o wszystkim. Raz byłem posłańcem na gg między nim a jego kumplem... raz się skurzył i rozlał herbatrę (spadłem wytedy z krzesła ze śmiechu, dziwię się, ze go nie zbanowali, za taki wulgarny spam ). On poprostu ma coś w sobie, umie być cool man. Nie wiedziałem, ż eministranci mogą być tacy wyluzowani . Po prostu ziomek!
Za co go lubię: j.w. Da się z nim pogadać o wszystkim, nie spamuje, pisze dobre posty...
Za co go nie lubię: Niedawno miałem formata
Daedagor:
Lord Sado
Nick: Hmm...mam mieszane uczucia. Z jednej strony nick rzadko spotykany na forach a może nawet nikt takiego nie ma. Widać, że jest oryginalny wymyślony przez samego usera. Z drugiej jednak strony jest taki troche beznadziejny. Lord Sado. Każdy by mógł to wymyśleć. Daje 7+/10 za nie spotykalność nicka.
Avatar: Nie zmieniany od wieków. Ale nadal mi się podoba. Jest oryginalny, niespotykany itp., itd. Jeszcze ten migający napis. No rewelacja. Daje 9+/10 za spoko napis i niespotykany obrazek.
Sygnaturka: Zaczne najpierw od napisu "Pamiętajmy o Janie Pawle II". Otóż każdy Polak, wszyscy chrześcijaninie cały czas myślą o tym wspaniałym Polaku, Papieżu który tak dużo podróżował, że każdy o nim pamięta. Obrazek już jest lepiej. Podoba mi się. Jeszcze ten napis. Daje 8+/10 za spoko obrazek.
User: Widać, że jest bardzo aktywny. ÂŚwiadczą o tym 787 postów. Jeszcze pomaga innym userem. I jest Gubernatorem Ombros. Lubie go. Można z nim pogadać na GG. Jest też bardzo rozmowny.
Dlaczego go lubię: Bo jest moim kolegą, jest aktywny i pomaga innym.
Dlaczego go nie lubię: Nie ma takiej opcji.
MeGorT:
Daedagor
Nick: Pamiętam jeszcze czasy kiedy miał nic Quarhodron, Gothica Noc Kruka...W sumie nie przeszkadzało mi nie oryginalność tego nicka i nawet się do niego przyzwyczaiłem. Z resztą przynajmiej nie spotkałem takowego jeszcze w swoim życiu. Teraz Daedagor, w sumie nie lubię jak ktoś zmienia nick bo przyzwyczajam się do poprzedniego, a jeszcze dodatkowo tamten nie był zły no ale cóż sam też zmieniałem nick. Daedagor - oryginalny i spodobał mi się . Mam nadzieję że do niego przywyknę.
Avek: Oj....nie podoba mi się wcale. Po pierwsze Jack Sparow nie już chyba modny ani oryginalny na TG, po drugie nie pasuje do nicka, a po trzecie takie dziwne jego wymiary które nie pasują tutaj. Stanowczo jestem za zmieniem go, no ale cóż twój wybór...twój gust :D.
Sygnusia: Stara dobra sygna DM. Jedynie w niej nie podobają mi się te dwa userbarki, które są jakieś dziwne. Kojarzą mi się z zabawkami Lego itp. , etc. Napis też mi się podoba i zajebiście pasuje do DM. Najlepiej sygne DM wypośrodkowałbym, a pod nią zostawił ten napis i byłaby sygnusia cool...xD
User: Jest to użytkownik który jest już tu dosyć długo, miał swoje dobre dni i te gorsze dni, ale nie wracajmy do przeszłości, aktualnie jest na dobrej drodze na TG i widać stanowczą poprawę. Robi się coraz bardziej aktywny na Forum jak i w Marancie. Jest moim człowiekiem w Klanie i bardzo go szanuje gdyż to on pomagał mi zakładać organizację ( Jeden z moich pierwszych ludzi )....
DGL: Dlatego że, był jednym z pierwszych ludzi który do mnie dołączył, miło rozmawia się z nim na komunikatorze, jest spokojnym i opanowanym człowiekiem, można z nim się pośmiać na różne tematy...xD
DGNL: What the Fuck ?...xD
Elrond Ñoldor:
MeGorT
Nick: Dla mnie nick ten jest w pożądku, dobrze go się wymawia. Jednak jedno mnie do niego niezniachąca, a mianowicie duże ''G'' i "T", nie pasują trochę bo sa one w środku i na końcu wyrazu. Wydaje mi się, że je wyszczegolniłeś, bo twój nick składa sie z dwuch członków.
Avek: Bandyta na "kolorowym tle", bandyta ma troche (wedóg mnie) zbyt szczupłą głowę, może być o spowodowane tym że tą fotke troche zniekształciłeś. Jedyne co mi nie pasuje w tym Avku to ten napis, jest mało czytelny i zrobiomy w dziwnej "czciące".
Sygnatura: Tu jest lepiej, bandyta o normalnej twarzy, nie za szczupłej, dobrze pasuje do Avka, i napis jest wkońcu bardziej czytelny. Bardziej podoba mi się twoja Sygna od Avka.
User: Jak widze jest dobrym userem, pisze sensowne posty, nie ma ostrzeżeń. Jest "Władcą Pustyni Oshi" czyli włożył dosyć sporo swojego wkładu w życie Marantu. I jest osobą która często odwiedza spelune xD.
Zaco Go Lubię: Za to co pisze w tekście "User" nic dodać nic ująć, może tylko to, że fajnie rywalizowało mi się z nim w spelunie.
ZGNL: -------- (Ja bym usunoł te zagadnienie)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej