Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Kozłow:
AlcalusMorii
Nick
Kojarzy mi się z "Władcą Pierścieni". Szcególnie za sprawą drugiego członu czyli "Morii". Taka kraina była w tejże książce. Za to pierwszy człon kojarzy mi się z bateriami alkalicznymi :D:D
Jakaś taka kula energii, lub wybuchająca Supernowa. Avatar ogólnie fajny i jakoś tam mi współgra z nickiem. Gdy widże "AlcalusMorii" to od arzu mi przed oczami staje ta kula energii.
Sygnatura
Ciekawa myśl w userbarze. Chociaż ten serwis na poczatku też był amatorski. Ogólnie to taka biedna ta sygnatureczka... nic specjalnego.
User
Najwięcej się chyba udziela na Marancie. ÂŻadko widzę jego posty w tematach poza podforum "Marant". Aczkolwiek postów ma dużo i nie ma ani jednego warna. To wam sie chwali Towarzyszu Alcalus.
Za co go lubię: nie wiem nie znam
Za co go nie lubię: Instaling: 99% biiip ERROR: Błąd krytyczny
Isentor:
Kozłow
Nick: Kojarzy mi się z jakimś Rosjaninem, politykiem bądź ekonomistą nie wiem po prostu jakoś tkwi mi w pamięci pod tymi hasłami.
Avatar: Lenin na czarnym tle, grafika ani nie zachwyca różnego rodzaju efektami ani też tematyką, przynajmniej mnie.
Sygnatura: Oczywiście Lenin w blasku chwały a cóż by innego. I nawet mądre hasło się znalazło „Kto obraca pieniędzmi, obraca ludzką krwią”. ÂŚwięta prawda przynajmniej raz nie zamieściłeś tam komunistycznego hasła wyborczego typu "komunizm rox wszystko inne sux"
User: Aktywny user, dobry syn mateczki polski, który nigdy nie był karany na tym forum. Jeżeli chodzi o treść jego postów oraz o formę wypowiedzi mnie jak najbardziej odpowiada, ciekawie się czyta. Ostatnio uczestniczy nawet w "Marancie" tu też brawa ponieważ szybko załapał o co chodzi nawet robi za jednego z kronikarzy.
Za co go lubię: Nigdy nie widziałem by na wiecach komunistycznych mówił coś o spaleniu mnie na stosie.
Za co go nie lubię: Trochę przesadza z tym komunizmem rozumiem coś lubić czymś się kierować w życiu ale bez przesady nie można mieć klapek na oczach i widzieć wszystko w sposób komunistycznej utopii.
Kozłow:
IsentoR
Nick
Właśnie nick brzmi jak imię jakiegoś króla. Króla twardego i władczego. (IsentoR jest nim na Marancie :P) Bardzo twardo sie go wymawia, trochę brzmi z niemieckiego jakby, bo w nim nawet "kocham cię" wymawia się jak "Dorwę cię!"
Manga..... (Boleść) Jak ja nienawidze mangi.... Chociaż muszę przyznać, że pasuje do nicku, bo trochę mi ta postać z avka przypomina jakiegoś cesarza japońskiego.
Sygnatura
XFire... pfffffffffffff..... Nie wiem co ludzie takiego w tym fajnego widzą.... Wyżej coś też chyba podobnego, aczkolwiek nie wiem co to. A myśl na samym dole bardzo mi się nie podoba. Typowa postawa króla absolutnego, tyrana.
User
Palić IsentoRa! Palić IsentoRa! <joke> :P Ogólnie to ma najwięcej postów :D (i nic dziwnego, skoro jest użytkownikiem nr 1 i adminem :P:P) Jego posty są sensowne, ale czasami za dużo sie bulwersuje na pewne sprawy (według mnie). A no i można powiedzieć, że się "wydarł" w Marancie na mnie, podczas, gdy ja do niego grzecznie
Za co go lubię
Podziwiam go za to, że trzyam całe forum i cały Marant w kupie.
Za co go nie lubię
Jest trochę za bardzo despotyczny... (bez urazy)
Eric:
Kozłow
Nick: Taki sobie może być. Jest oryginalny, ale trochę bez obrazy głupawy. Ocena 6,5/10
Avatar: Głowa Lenina fajnie komponuje się ten kolor biały z tym czarnym i jakoś nie wiem czemu pasuje do nicku. Jest fajny więc ocena będzie wysoka 10/10
Sygnatura: Znowu Lenin lecz już trochę odmieniony zaś na dole pisze www.poszukiwania.pl. Jednak wygląda on bardzo fajnie i komponuje się nie tylko z nickiem, ale także z avkiem nie wiem dlaczego dokładnie, ale ta sygna jest spoko. Ocena 10/10
user: To dobry user pisze rozbudowane posty i trochę ich już ma w swoim posiadaniu. Jest aktywny szczególnie w obozie bandytów.
Za co go lubię: Po prostu jest fajny i krytykuje moje opa czego potrzebują
Za co go nie lubię: Nic nie mówiłem
Wrath:
Diomedes
Nick: Kojarzy mi się z mitologią Grecką a ona z lekcjami historii a one kojarzą raczej przyjemni no więc dam 9/10.
Avatar: Aktor (nie pamiętam nazwiska) z filmu "Ostatni samuraj" nawet dość fajny ni mówię że nie ale przepadam za twarzami aktorów jako avek, no ale ty pewnie lubisz tego aktora więc ocenę zwiększę o jeden punkt 8/10.
Sygnaturka: Trochę ego jest na początek wielki obrazek przedstawiający Gandalfa z "Władcy Pierścieni" nawet nawet chodź według mnie trochę za duży dalej mamy cztery usebarki z których wynika że lubisz te same gry co ja no to plus dla ciebie 9/10.
User:Jest już tu prawie dwa miesiące i już sto czterdzieści pięć postów ale nic nie jest za darmo bo ma też sześćdziesiąt procent ostrzeżeń szkoda wielka szkoda.
Dlaczego go lubię: Bo jest bandytom bo jak patrząc na usebarki to lubi te same gry co ja, no i jest na forum i ma już trochę postów no i jakoś mi nie przeszkadza to dobrze.
Dlaczego go nie lubię: Nie mogę mówić że go nie lubię bo to była by nie prawda no ale tych warnów mogło by nie być.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej