Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Dragosani:
KrokusM
Nick: Przyznam że jest niezwykle orginalny i nigdy nie spotkałem takiego. ale też jest nieco dziwny. W sumie to wszystko wychodzi na plus więc szarpne się i dam 9/10
Avater: Przyznam ze jest abardzo dobry. I świetnie oddaje muzyczne zamiłowania usera. Dam 10/10
Sygnaturka: Również mi się podoba. Szczegulnie ta grafika "Machine Head". Userbary też nie są najgorsze. Będe wyjątkowo miły i dam 9/10
User: Nigdy z nim się nie kontaktowałem, ale czytając jego posty polubiłem go. Pisze długo i sensownie. Ponad to mamy podobne gusy muzyczne. Ponad to zauważyłem że jest "mroczny".
Dlaczego Go lubie: Za gust muzyczny i za to że jest "mroczny".
Dlaczego Go nie lubie: Zapomniałem...
Devristus Morii:
Dragosani:
Nick: Orginalny i ciekawy , gdyż z takim się jeszcze nigdy w życiu ni spotkałem. Pierwsza końcówka "Drago" przypomina mi smoki , które jak sam posiadacz tego nicka są tajemnicze.
Avatar: Może być , tylko wkurza mnie to , że ludzie biorą avki z japońskich bajek. Wrócmy teraz do avataru : Ciekawy i w pewnej mierze współgra z nickiem. Jego ujemną sroną jest to , że jest jak dla mnie zbyt przesycony i blady. 7/10
Sygnaturka: Jak u większości ludzi staje się tablicą reklam. Ukazuje ona , że user ten lubi być oceniany :P Userbary pokazują co lubi Drago. Moim zdaniem jest to nie potrzebne :P. 8/10
User: Miły , aczkolwiek nie zbyt rozmowny . Ma wiele ciekawych pomysłów tylko, nie chce mu się ich realizowac . nie zbyt chętnie pokazuje swe pomysły , dopóki nie stwierdzi , że ujdzie. Miło jest z nim pogadać na gg . 9/10
Dlaczego go lubię : Szczerze nie wiem . Może dlatego , że mamy wiele ze soba wspólnego .
Dlaczego go nie lubię: Nie ma takiej opcji
Eric:
AlculusMorii
Nick: Pierwsza część Alculus dobra i oryginalna, ale po co na dodatek Moria? Pewnie lubisz władcę pierścieni. Nick mógł być lepszy. Ocena 5,5/10
Avatar: Fajny ten avek podoba mi się nie wiem dlaczego. Może dlatego, że kolory są odpowiednio ułożone? Ale avek lepszy niż nick więc ocena 8/10
Sygnatura: Jeden Userbar: Kiepskim serwisom o Gothic'u mówimy NIE! Chyba sam go zrobiłeś. ÂŚwiadczy on o tym, że naprawdę lubisz TG.
user: Dokładnie go nie znam, ale ma trochę postów i często je widzę. Aktywny, dobry człowiek. Jest przywódcą Leyanoi
za co go lubię: Dokładnie go nie znam, ale ma fajny styl pisma
za co go nie lubię: Nie ma takiej opcji
DODO:
Diomedes
Nick: Nie wiem dlaczego, ale nick kojarzy mi się z Etherlords 2 gdzie jedna z bohaterek zwała się Diamanda. Być może przemieniłeś kilka literek bądź w ogóle o niej nie słyszałeś Nie ulega jednak wątpliwości, że nick wyróżnia się z tłumu Bezimiennych. Po nicku mogę wywnioskować, że interesujesz się starożytną greką. Ogólnie podoba mi się.
Avatar: Kapitan z "Ostatni Samuraj". Ach, jest to jeden z lepszych filmów które widziałem. Avatar zrobiony w dość ciekawym momencie akcji. Rzadko kiedy spotyka się ludzi którzy mają avki z filmów. Zazwyczaj są one z gier lub robione własnoręcznie. Nie jest zły, lecz brakuje mu "twojej ręki".
Sygnatura: Gandalf z Władcy Pierścieni wygląda bardzo ładnie. Wybrałeś (lub ktoś wybrał) świetny moment na zrobienie PS. Poniżej znajduje się pięć usebarów. Pierwsze trzy są ładne lecz dwa ostatnie to istny burdel. W całej zgrai usebarków te dwa po prostu nie pasują. ÂŻeby było dobrze musiałbyś zrobić większy okres czasu przed zmianą oraz zrobić ze wszystkich podobne usebary. Dodatkowo musiałbyś je wyrównać, ponieważ zmieniają się w innym momencie. Gdyby nie te dwa ostatnie cała sygnatura stałaby na dość wysokim poziomie.
User: Sto czterdzieści dwa posty i sześćdziesiąt procent warna. Niezbyt Ciekawy wynik, z pewnością miałeś trudny początek na forum. Mam tylko nadzieję, że już nie będziesz pisał takich postów. Znam Cię tylko ze złej strony a jej nie chcę komentować, ponieważ każdy ma chwile słabości. Mam nadzieję, że była to właśnie jedna z nich.
Dlaczego go lubię: Nie mam powodów, by darzyć go tym uczuciem.
Dlaczego go nie lubię: Brak danych.
Devristus Morii:
DODO
Nick: Kojarzy mi się z dzięciołem oraz z tymi myszkami co sie nazywają Didle czy jakoś tam. ALe nie sądze , żebyś lubił Didle ) jak ja. Dla mnie nick moye być.
Avatar: WIdac na nim chłopca( albo dziewczynę) , która chyba dosyć tego świata. Chce mięc chociaż przez chwilę spokój i aby nikt nie dręczył go(jej) pytaniami. Możliwe , że avek oddaje to co czuje user.
Sygnaturka:Jest bardzo zapełnionna . Oddaje ona humor jaki posiada gracz. CO do reszty pokazuje ona w to co lubi grac ten user
User: Nie zam usera , ale widze , że angażuje się w życie TG. Obecnie pracuje nad obrazkami do Ecyklopedii. Nie mam mu nic do narzucenia, gdyz jak wspomniałem go nie znam. W oczach Tg'wiczów ma dobre zdanie.
Dlaczego go lubię: Wypełnia swą pracę bardzo dokładnie
:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej