Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
MeGorT:
Riddle.
Nick-- Cóż mi się kojarzy najwyraźniej z rydlem. Zastanawiam się tylko nad oryginałością, bo mi wydaje się że jest to jakaś postać z ksiąźki. Jedynym minusem jest niepotrzebna kropka na końcu nicka, chyba że to jest skrót to zwracam koronę.
Avatar-- Woglę mi się nie podoba. Przypomina mi to jakiegoś zaspanego gościa . Zresztą jest za mały jak dla mnie.
Sygna-- Gdyby jakaś była to napisałbym coś. Ja tu tylko widzę jakieś napisy. Więc zaczynajmy:
Cytat jakiegoś gościa którego niestety nie kojarze i zapewnie twoje ulubione zespoły których niekoniecznie słucham, ale każdy ma swoje klimaty.
User-- Nieznam dobrze tego użytkownika. Jednak zbytnio nie jest aktywny.
Za co go lubię-- brak
Za co go nie lubię-- Za to że nie chce mu się oceniać czyichś sygnatur. Jest to czyste lenistwo. Jak nie chcesz tego robić to lepiej woglę się nie wypowiadaj, przecież wystarczy otworzyć temat w nowym oknie Zobacz na sam dół
KrokusM:
Riddle.
Nick-Ot, zagadkowy pan się znalazł .Zajebioza jednym słowem, nick orginalny i ciekawy, no i ma to coś 10/10
Avatar-Tu mamy murzyna. Gość mi trochę przypomina tego z filmu "Romeo i Julia", ale to tylko spekulacje.... Ale jest estetyczny, bez żadnych tam śmiesznych szmerów-bajerów i za to wielki plus 9/10
Sygnatura-żadnych obrazków, sam tekst i tracklista. Ale czepiać się nie będe bo sam sygnatury nawet nie mam. Tak samo jak avatar, jest esetyczna i za to plus, choć może nie tak wielki..
User-Dołączył do forum mniej-więcej w tym samym czasie co ja. Widziałem sporo jego postów i mogę z czystym sumieniem powiedzieć (napisać), że człek to inteligenty.
Za co lubię-j.w.
Za co nie lubię- (-)
edit
Shit, MeGorT mnie wyprzedził....
Pan DODO kazał mi poprawić posta, więc ja będąc przykładnym userem zrobię jak Pan DODO kazał
MeGorT
Nick. Orginalny. Niezbyt mi się podoba. 7/10
Avatar. Tego nawet nie ocenię, bo MeGorT pewnie jutro go zmieni, więc nie ma co się produkować
Sygna. Obrazek z Lost jest fajny. Ale to drugie to już jest żałosne...
User. Nie chce mi się pisać bo już to robiłem.
Za co lubię. jw
Za co nie lubię. jw
Trivet:
Yeah...nowa edycja postonabijacza! <sic!>
Generalnie nie lubie tego tematu, ale musze się wypowiedzieć na temat jednej sprawy, a mianowicie avatara Riddle'a. LOL. Nie dam sobie uciąć głowy, ale ta tajemnicza persona, którą rozgryzali poprzednicy wygląda mi na słynnego Boba Marleya, czyli ostoje i legenda reggae.
KrokusM
Nick: Przyznam się, że początkowo wywoływał we mnie jakieś takie nieciekawe uczucia. No bo w morde jeża jak to przeczytać w całości! Jednakże po zapoznaniu się z historią tego nicka(przy której się troche uśmiałem) gotów jestem przyznać całe 8/10.
Avatar: Heh...przykro mi, ale nie mam zielonego pojęcia z jakiej metalowej kapeli pochodzi ten jegomość, ale domyślać się tylko można, że fajnie się przy tym macha "piórami". A tak na serio to ten typek ma coś w sobie takiego co sprawia, że niechciałbym być jego kolegą. 7/10
Sygnatura: n/c
User: Sympatyk mroczniejszych klimatów i od razu za to mam do niego szacunek. Znam kilku metali i każdy z nich jest człowiekiem inteligentnym. Wnioskując z postów delikwenta o nicku KrokusM uważam, iż on do tejże grupy również należy. Poza tym pisze długie posty, nie spamuje i zwraca uwage na moje apele. ( )
Za co go lubie: No w końcu ktoś wysłuchał moje prośby i w temacie o muzyce poza wklejeniem obrazka zaczął tą muzyke opisywać. Ciesze się, że nie wszyscy mają lenia.
Za co go nie lubie: n/c
EDIT: ale ze mnie ignorant. Tak się zastanawiałem nad avatarem KrokusMa(?) i cholera w końcu wpadło mi do głowy: SLPIKNOT! A jeśli chodiz o twoje metalowe korzenie to właśnie zajrzałem do tematu o muzyce i się zaskoczyłem, gdyż nie słuchasz aż takiego hardcoru o jaki cię początkowo posądzałem(vide Godsmack).
Fix:
Nick - cóż, z niczym mi się szczególnie nie kojarzy, a sugerując się avatarem, może to być imie jakiejś mniej lub barnej popularnej postaci. W każdym razie bardzo przyjemny - łatwy do zapamiętania, bez jakiegoś pseudodowcipnego wydźwięku, mało-dużych liter, et cetera, et cetera.
Avatar - ładny, dopieszczony graficznie avek. Również nie mam najmniejszych zastrzeżeń ;)
Sygnatura - podobnie jak avatar. Szczególnie spodobał mi się userbar Enemy Territory, w które też niegdyś grywałem. Niestety nigdy dłużej, ze względu na różnorakie przeszkody - a szkoda, bo gra jest naprawdę zacna.
User - inteligentny i koleżeński. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń do zawartości merytorycznej jego postów, a czyta się je naprawdę przyjemnie i bezproblemowo :) Dodo nie musi często działać ;)
Za co go lubię/nie lubię - nie znam go na tyle dobrze, by wydawać takie osądy.
Pawelck91:
FIX
Nick: No cóż sama nazwanie wiele nam mowi ale myślę, że ciekawa, miła i łatwado zapamiętania
Avatar: Bardzo tajemnicza ta postać na tymavku :P Myślę, że specjalniewybrałeś takiego avka, który by cię charakteryzował :P
Sygnatura: Cóż widać, że jesteś fanem MU, a zarazem Ole Gunnara Solskiaera ;] Bardzo ładnie i fanie zrobiony sig tym bardziej, że jego tło jest miłe dla oka ;]
User: Cóż mogę powiedzieć nie miałem zbyt dużego kontaktu z Fix'em na forum ale ztego co widzę to porządny gość. Tak trzymać !!!
Za co go lubię: Nie mam żadnych zastrzeżeń do Fix'a. Powiem tak spoko ziom i tyle :P :D
Za co go nie lubię: n/c
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej