Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika
Sado:
>>>Boba Fett<<<
:D
Nick: Przyznam szczerze, że nigdy nie oglądałem choćby jednej części Star Wars :(( (nie miałem okazji). Z tych wszystkich opowieści posłyszałem, że jest to postać właśnie z tego filmu. Nigdy z tym nickiem się nie spotkałem, jest dość ciekawy i dość fajnie brzmi. Druga częśc nicku "Fett" jest o wiele lepsza, gdyż ta pierwsza "Boba" kojarzy mi się z karma dla dzieci :D "Bobo [cośtam, nie pamiętam całej nazwy]". Ale w każdym razie podoba mi się 8/10
Avatar: I ta zapewne przedstawia pana "Bobę Fett'a". Jeśli zmieniłby on avatar, powiedziałbym, że to nie on, gdyż bardzo kojarzę ludzi [userów] z avatarmi. Ale mimo to ten nie jest taki zły (przyzwycziłem się do niego :D, od około 2 lat go już widzę :P). Dajmy 7+/10
Sygantura: Znów Boba Fett, lecz tym razem na sygnaturze pojawia się także predator (kim jest? Nie mam pojęcia). Do tego jeszcze jakiś userbarek i obrazem z napisem "Samotny ÂŁowca". Userbarka nie oceniam, sygnatura "Boba Fett vs Predator" wygląda dość ciekawie i za nią samą dałbym 7/10. Syganturka z napisem "Samotny ÂŁowca" także nie grzeszy, lecz świetna nie jest. Dajmy za nią 5/10. Razem 6/10
User: Jeden z modów :D. A pozatym stary kumpel początkowo z G.upa a następnie z G.zyw. Zawsze pogadam sobie z nim na gadu-gadu, praktycznie o wszystkim. Bardzo dba o nasz język, poprawiając zazwyczaj błędy ortograficzne (moze to śmieszne, ale dla mnie nie). Po postach możecie pomyśleć, że jest trochę sztywny, ale jak sobie z nim rozmawiam to jest naprawdę "spoko". Moderuje we właściwy sposób, nie stawia warnów bez uzasadnienia, sądzę, że jest bardzo dobrym moderatorem. 9+/10 (nic nie zastąpi kumpla z reala, za to odjęłem ten malutki punkcik)
Za co go lubię: Stary kumpel jak mówiłem, dobry mod. Wszystko jest zawartw wyżej
Za co go nie lubię: Za spokojny (żart) :D
DODO:
Lord Sado
Nick: Często spotyka się nicki z przydomkiem "lord". Nowością z twojej strony jest natomiast słowo "Sado". Z tym spotykam się po raz pierwszy. Nie wiem czy sam wymyślałem czy zgapiłeś, mimo to podoba mi się.
Avatar: Bardzo fajnie wykonany avatar gif. Kojarzy mi się to z mrocznym wędrowcem, który dotarł na miejsce. Ten patyk który trzyma może symbolizować kij wędrowca, ale również kosę. Może to być tak zwana "ÂŚmierć" w świetle zachodzącego słońca. Avatrek bardzo mi się podoba ze względu na estetykę wykonania pracy, tajemniczość oraz możliwość różnej interpretacji.
Sygnatura: A właściwie jej brak. Jest to cytat regulaminu forum. Miałeś za dużą sygnaturę więc administracja ją skróciła.
User: Widać, że bawi się w grę forumową. Jest dość aktywny. Pisze przemyślane posty. Jako user zasłużył na mój szacunek ze względu na jakoś wypowiedzi. Mam nadzieję, że nie będę zmuszony do zmiany zdania.
Dlaczego go lubię: Ponieważ jest aktywnym userem oraz pisze ładne posty.
Dlaczego go nie lubię: Brak sygnału. Proszę skontaktować się z operatorem sieci
Crisis:
DODO
Nick: Dziecinny się trochę wydaje, ale pewnie został pierwszy raz użyty parę lat temu i autorowi nie chciało już się wymyślać innego :P Nick nie jest zły przynajmniej wiadomo kim on jest ponieważ pierwszy raz spotykam się z osobą, która ma taki nick
Avatar: Co raz lepiej :P Tym razem twój avek mi się podoba. Bardzo fajny, brakuje tylko jakiegoś napisu na nim. Pusty się wydaje teraz
Sygnatura: Chyba najbogatsza na całym forum. Nie ma co pisać ponieważ potrafi ona zatkać człowieka. Najbardziej podoba mi się sygnatura z bohaterką gry Bloodrayne
User: Jest osobą mądrą, choć młodą to jest bardzo dojrzałą jak na swój wiek (nawet bardziej dojrzały od niektórych). Pisze fajne posty, ma ciekawy podpis. Poza tym jest koleżeński, cierpliwy i przede wszystkim bardzo dobrze sprawuje obowiązki moda. Trzymaj tak dalej DODO! :D
Dlaczego go lubię: Patrz wyżej
Dlaczego go nie lubię: Nic nie mówiłem! :D
Daedagor:
Crisis
Nick: Jest oryginalny. Nigdy takiego nie widziałem na żadnym Forum. Ja też myśle, że pochodzi z imienia Krzysztof. Słyszałem, że wychodzi gra podobna do jego nicku Crysys
Avatar: Też jest oryginalny. Też nigdy nie widziałem.
Sygnaturka: Ostatnio miał samego userbarka, lecz teraz ma o wiele lepszą sygne
User: Nie znam go zbyt dobrze. Niedawno był modem ale go stracił po temacie Apokalipsa.
Za co go lubię: Pisze długie i posty na temat.
Za co go nie lubię: Nie mam za co
Riddle.:
Crisis
Nick: Ogólnie nick jest spoko, ale mam z nim kiepskie skojarzenia. Oryginalny.
Avatar: Nie podoba mi się... to nie sa moje klimaty.
Sygnatura: Przyznam się szczerze, że właśnie teraz w tym czasie zapomniałem jaką ma a nie mam ochoty się wracać i lookać.
User: Nie chce być obraźliwy. On dobrze wie czemu i niech tak pozostanie. Była zresztą też afera na tym forum na jego temat i każdy mógł o nim wiele przeczytać.
Dlaczego Go lubię: -
Dlaczego Go nie lubię: Patrz o dwa wyżej.
Z wyrazami szacunku...
O w lola dwie minuty... O Quarhodronie nic nie wiem więc moim zdaniem zbędne jest teraz "zamienianie"
Po prostu dodam Quarhodrona.
Nick: Z Gothica. Nie przepadam za tak "twórczymi" nickami.
Avatar: Klimatyczny... Podoba mi się...
Sygnatura: To samo co u Crisisa.
User: -
Dlaczego Go lubie: -
Dlaczego Go nie lubie: -
--- Cytuj ---Przypomina mi to jakiegoś zaspanego gościa
--- Koniec cytatu ---
O w dupe... zaliczyłem zgona...
--- Cytuj ---jakiegoś gościa
--- Koniec cytatu ---
Moge tylko napisac kolejne "o w dupe"...
--- Cytuj ---Za to że nie chce mu się oceniać czyichś sygnatur
--- Koniec cytatu ---
Przyznaje się. To ja dobiłem Lincolna...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej