Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Filmy i gry
Aurora:
Gry - Jeśli chodzi o gry to interesuje mnie tylko Wiedźmin. Co do innych gier to nie czekam na żadną z szczególnym zaciekawieniem.
Filmy:
Piraci z Karaibów : Na krańcu świata. - oczywiście czekam na nią już od jakiegoś czasu ,a koleżanka łapie newsy na temet filmu. xD
Shrek 3 - pozycja obowiązkowa. Ale będzie śmiesznie...
Harry Potter i Zakon Feniksa - jeden z fimów na które się wybieram ,chociaż nie spodziewam się niczego powalającego. W poprzedniej cześci twórcy filmu się nie popisali według mnie.
DeadFish:
Nie mam teraz żadnej gry, na którą czekałem tak jak na G2NK czy G3. Jeżeli chodzi o gry, w które chętnie zagram po premierze to:
- STALKER
- Test Drive Unlimited
- Supreme Commander
- Crysis
- Bioshock
- Hellgate London
Przydałby się FEAR 2...
Jeżeli chodzi o filmy, to podobnie jak inni: Trzecia część Shreka i Piratów :]
kong:
Gry:
-Stalker NAPEWNO KUPIE! gra zapowiada sie swietnie
-GIII dodatek .Też kupie
-nie wiem XD ale napewno coś jeszcze
Film:
-Shrek 3 .Napewno obejże
-3 piratów z karaibów
-coś tam jeszcze
Brak wytłumaczeń, co do twoich wyborów. Proszę następnym razem zwrócić na to uwagę, ostrzeżenie słowne. [Arthas]
Kozłow:
Filmy, na które oczekuję to:
- Piraci z Karaibów 3 ( druga część świetnie sie zakończyła, wiec naturalnie z entuzjazmem czekam na 3)
- Shrek 3
- 300 - świetny film zrobiony w technice motion capture o spartanach broniących termopili, bardzo czekam
- Harry Potter Zakon Feniksa - coraz lepsza technika filmowa, coraz lepsze będą efekty specjalne
- Spider- Man 3
Co do gierek:
- Lords of The Rings Online
- Wiedźmin
- Call of Duty: Fall of Liberty - dokładna data nie jest znana, niemniej zapowiadano już w tamtym roku
- dodatek do gothic 3 , ale wyjdzie zapewne w 2010
Nie zapowiadają teraz dużo ciekawych gier, tylko horrorowe, strzelanki i typu "Kosmici opanowali ziemię"
Kirgo32:
Filmy:
Shrek 3-Bardzo lubię tą komedie,jestem ciekaw co tym razem tytułowy Shrek będzie musiał przezyć.
Piraci z karaibów:Na końcu świata-Podoba mi się, ponieważ lubie filmy o piratach, a ten przebił wszystkie tytuły pirackich filmów.Oglądałem wszystkie poprzednie części i są świetne!
gry:
dodatek do G3,ale wątpie że wejdzie w tym roku.
Crisis-Spodobał mi się Far Cry,więc to na pewno mi się spodoba(tylko nie jestem pewien czy mi na kompa wejdzie)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej