Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Filmy i gry

<< < (3/5) > >>

aleks194:
Gry to

Fable II - tylko że działa na Windowsie Vista który nie jest tani

Test drive unlitimeted - ponad 1900 km asfaltu podobno lepsze od Carbona

Filmy

Shrek III - kolejna wesoła cześć przygód orka i osła co tu więcej pisać

Piraci z Karaibów na krańcu świata -  Ogądałem jak na razie wszystkie częsci więc te też chcę obejrzeć

Harry Potter i Zakon Feniksa  -  Już nie taki zabawny świat magii teraz co innego im w głowie

Elrond Ñoldor:
Nie czekam na żadne premiery gier, chyba że na dodatek do G3  
A premiery filmów:Hobbit, czyli tam i spowrotem  -  książkę przeczytałem 2 razy i mnie zachwyciła  
                           Harry Potter i Zakon Feniksa  -  oczywiście ekranizacje ksiażki zrypią jak zawsze
                           ,ale przydałoby się zobaczyc z czystej ciekawości.
                           4 częśc Szybcy i Wściekli - ogladądnełem na razie prawie wszystkie części i oczekuje
                           też na tą.

Pozdro

Arthas:
Gry:

S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl - to będzie chyba jeden z najlepszych FPSów ostatnich lat, nie licząc Crysisa. ÂŚwietna fabuła z mnóstwem pobocznych wątków i aż siedmioma zakończeniami. Ponadto doskonałe umieszczenie akcji i tajemniczy, intrygujący klimat trzymający każdą sekundę rozgrywki w napięciu. Po grze w wersję angielską muszę przyznać, iż każdy, kogo choć w niewielkim stopniu to ciekawi, powinien mieć tę grę. Mi przyjdzie poczekać do 12 kwietnia, gdyż to właśnie wtedy gra do mnie dotrze...

Wiedźmin - dobrze znana i oczekiwana polska produkcja ze stajni CD Projekt Red. Przez cały ten czas oczekiwania zdążyłem oglądnąć mnóstwo trailerów i przeczytać wiele artykułów o tytułowym Wiedźminie, które wtajemniczy mnie nieco w samą grę i podsyciły tylko mój apetyt na tego cRPGa. Nie mam zamiaru odpuszczać sobie tej gry, z pewnością będzie to hit na miarę Gothica czy Obliviona.

Filmy:

Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - trzecia i zarazem ostania część trylogii przygód kapitana Jacka Sparrowa, Willa Turnera i Elizabeth Swann. Po sukcesie 2 poprzednich części zapewne trzecia również będzie hitem i nie można jej przeoczyć. Film już niedługo trafi do kin, nie mogę się już doczekać...

Obcy kontra Predator 2 - niestety, pierwsza część była sporą klapą i pozostawiła mnóstwo niedosytu. Wydawać by się mogło, że produkcja tym razem nie może zawieść oczekiwań fanów, chociaż nigdy nie wiadomo.

Sin City 2 - kontynuacja adaptacji komiksów Franka Millera, która w bardzo dużym stopniu przykuła moją uwagę. Pierwsza część przypadła mi bardzo do gustu i z niecierpliwością oczekuję "dwójki", choć braknie w niej choćby Bruce'a Willisa...

Dydu:
Gry

Wiedzmin.
 Jak nrazie widziałałem bezię chyba fajny. Chcę zobaczyc na co stać Polaków, któży współpracowali przy tym projekcie. Jest to najdrosza polska gra za około 20 milionów. Prezętowała sie niezle. Nie bezie tylko głównego wątku tj. w filmie czy grze.

Filmy

Van Wilder 2
Którego mam zamiar obejrzeć w tym tygodniu. Mam nadzieję, że nie zawidę sie. Jeśl dorówna poprzedniej części śmiesznymi scenam jest warto ten film obejrzeć.

Shrek III

Kolejna częśc z przygód Ogra. Mam nadzieję, że super spolszczenie Polaków bedzie jak zwykle wspaniałe.
Nie mogę sie juz doczekać, kiedy będzie mógł go ujrzeć.

To na tyle jak na obecną chwilę.

Celeb:
Gry:
Cokolwiek związanego z Gothic.Dodatek ,albo ten multiplayer do jedynki.

Filmy:
Shrek 3-Obie części Shreka są ciekawe i komedyjne za co bardzo je lubię.Czekam cierpliwie na film :D
Piraci z Karaibów:Na krańcu świata-Na to najwięcej czekam.Przyznam ,że dowiedziałm się o tym....Jakieś 4 godziny temu ,gdy byłem w kinie XD...Obie części były super.
Harry Potter 5:Zakon Feniksa-Ciąg dalszy przygód Harrego.Zawsze jakaś magia na nudę się przyda :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej