Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Filmy i gry

(1/5) > >>

Wrath:
Temat mówi sam za siebie więc nie będę się rozpisywał, chodź jest dopiero luty to o większości premier wiemy już od dłuższego czasu. No dobra czas zacząć.

Najpierw

Gry:
1.S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl- ten FPS powstaje długo lecz w tym roku będziemy mogli w niego zagrać już nie mogę się doczekać wycieczki do Czarnobylu. Pewnie będę musiał jeszcze na niego poczekać ale jedno jest pewne kupię go.
2.-Jade Empire- ten RPG firmy BioWare twórców takich gier jak Baldur's Gate II: Cienie Amn i Neverwinter Nights który najpierw pojawił się na konsole a teraz wkracza na PC jako fan RPG który jest świadom tego że ludzie z BioWare jak coś robią to robią to dobrze to warto czekać.

A teraz

Filmy:
1.Shrek Trzeci- filmów z Shrekiem nie muszę chyba nikomu przedstawiać więc powiem tyle na ten film pójdę tylko dla gagów i Polskiej wersji no i mam nadzieje że będzie śmiesznie.
2. Piraci z Karaibów: Na krańcu świata - pierwszą i drugą część oglądałem z przyjemnością na trzecią też z chęcią pójdę chodź boję się że z piractwem będzie mieć bardzo mało wspólnego gdyż akcja ostatniej części będzie się dziać na Wschodzie czyli tytułowym krańcu świata.

piotr271992:
Ja czekam na dodatek do gothica 3 ale nie wiem czy wyjdzie w tym roku.
A poza tym z gier na nic szczególnego już nie czekam.
Z filmów nie moge się doczekać Shreka 3, lubie tą komedie i szczególnie ciekawi mnie jakie dialogi będą w tym filmie

Sir_William:
Gra:  
Niestety, kiedy wyszedł Gothic 3 - to było spełnienie pewnego poziomu moich aspiracji. Dlatego bardziej ciekawie się samą grą niż podpatrywaniem kolejnych innych gier...
Edytowane:
Cóż, po wypowiedziach późniejszych uczestników muszę dodać również pozycję "Wiedźmin", gdyż o niej niestety zapomniałem  

Film:
Podobnie jak moi poprzednicy, poluję na "Shrek Trzeci". Jednak nie jest to jedyny film jaki chciałbym zobaczyć w 2007r. M. in. takowym filmem jest "The Simpsons", bajka ta przypomina mi moje dzieciństwo, kiedy to jeszcze była puszczana przez TVP1. Zapewne jeszcze wiele filmów mnie zaskoczy u znajomych czy takich nawet z reklamy, jednak już sobie odliczam dni do premier tych dwóch wybranych.

ÂŚlimaczek:
Nie oczekuję na żadne gry i filmy na takim poziomie że odliczam dni do premiery, oglądam strony związane z premierą itp., ale z tytułów które wyjdą w tym roku i na pewno je zobaczę/zagram wymieniłbym:
- Shrek 3 (myślę że nie muszę tłumaczyć dlaczego :])
- GTA4 - szczerze w to wątpie żeby to wyszło już w tym roku, gdyż byłyby już jakieś zdjęcia z tej gry, a nie ma o niej żadnego znaku. Mimo to ma wyjść w jesień b.r., a Rockstar Games rzaaadko co zmienia datę premiery o więcej niż 2 miesiące.
- Fable 2 - nie jestem pewien czy wychodzi w tym roku , więc pisać jak się pomyliłem.

Gdyby ten temat powstał trochę wcześniej, wymieniłbym dodatek do WoWa - Burning Crusade, ale on wyszedł już ok. 2 tygodnie temu.

-- EDIT --
No i jak mogłem zapomnieć o:
- Crysis - w to sobie u siebie nie zagram, ale na pewno u kumpla pójdzie. Screeny z tej gry wyglądają jak z filmu :] A grywalność będzie taka jak w FarCry albo nawet i lepsza.

KrokusM:
OK. Oto na co z największym zniecierpliwieniem czeka KrokusM.
Gry-
-Wiedźmin!!!!! Jako fan książki, już nie mogę się doczekać premiery. W dodatku grę robią Polacy, więc.... WARTO CZEKAÆ!
-(a tak poza Wiedźminem to już chyba nic, jeśli nie liczyć dodatku do G3)

Filmy
Nie oglądam filmów na tyle namiętnie, żeby jakiegokolwiek oczekiwać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej