Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Pierwsza gra kupiona online

<< < (2/3) > >>

Khaleb:
Pierwszą grą jaką kupiłem przez internet był Gothic II. Było to dość dawno, bo 2 lata temu. Do tego kroku przycziniło się wiele czynników np. wysztkie inne płyty ( nieoryginalne ) mi się psuły po pewnym czasie. Jestem zadowolony z tego zakupu i jeśli sklepy internetowe będą miały ciekawe oferty, to nadal będę w nich kupował. Teraz jednak zapanowała era sciągania gier z sieci, przez różnego rodzaju programy. Ale coż, technologia idzie naprzód...

_Snopek_:
Moją pierwszą i zarazem jedyną grą jaką zamówiłem przez internet jest Gothic 3. Jest to jedna z nielicznych gier które osobiście uważam że muszę mieć na oryginalnej płytce tak więc korzystając z promocji dokonałem zakupu po tańszej cenie i dzień przed premierą. Ogólnie gry kupuje rzadko a jeśli decyduje się na zakup danego tytułu to z racji tego że mieszkam w mieście czasami wole pójść do Empiku, niż czekać na kuriera działka za usługę dostawczą równa się kwota zniżki.

Sir_William:
Moją pierwszą i jak na razie jedyną grą jaką kupiłem jest Neverwinter Nights 2. Dlaczego? Bardzo zaciekawiły mnie recenzje w niektórych pismach o grach, szczególnie w CD-Action. Grałem jeszcze kilka razy w w/w tytuł u mojego znajomego. Korzystając z promocji noworocznej (gram.pl) zakupiłem grę za śmieszne pieniądze. Jestem teraz jej dumnym posiadaczem. Gra przyszła do mnie w przeciągu tygodnia, lekko się zawieszała (z początku), jednak teraz mogę powiedzieć, że bez większych przeszkód ukończyłem to, co chciałem ukończyć od rozpakowania pudełka z grą.
Korzystam również z serwisu Allegro.pl, skąd czerpię najwięcej gier m. in.: Prince of Persia, Twierdza czy Max Payne...

Arthas:
O ile mnie pamięć nie myli, moja pierwsza gra na PC zakupiona online, zwała się Far Cry. Zamówiłem ją dobrych kilka miesięcy po premierze i nie mogłem się doczekać, by w nią zagrać. Gdy Far Cry wyszedł, nie miałem zbyt dobrego sprzętu, aby móc swobodnie grać w tego FPSa, więc musiałem poczekać z rozgrywką, wreszcie się doczekałem. Gierkę zakupiłem poprzez allegro, więc nieco inaczej, niż poprzednicy. Oczywiście, gra była troszkę tańsza, ale oryginalna i zafoliowana. Przyszła ona dość szybko, gdyż zażyczyłem sobie przesyłkę priorytetową.

Ogólnie mówiąc, nie zamawiam zbyt wielu gier przez internet, raczej wolę udać się do sklepu i tam zaopatrzyć się w pożądaną przeze mnie produkcję.

DeadFish:
Ja zaś pierwszą grą którą zamówiłem online, był Gothic II Noc Kruka. Było to dość dawno (zamawiałem w pre orderze), zamówiłem tylko gdy pojawiła się ta opcja. Nie było wtedy jeszcze gram.pl, tylko cdprojekt.info :) Na szczęście kurier doszedł tak jak obiecywali, przed premierą (jeden dzień). Dostałem NK i przeszedłem to w weekend...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej