Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (13/27) > >>

Paweł Mag Innosa:
Help kolekcjonuję samorodki złota   wykopałem wszystkie z kopalni Kruka, oprócz tych które są w gnieździe pełzacz prawie na samej górze, jak mam się dostać do samorodków na górze, albo czy jest jakaś kopalnia o której nie wiem proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Melkor:
Kopalnia Kruka to jedyne miejsce gdzie można wydobywać złoto, a jeśli chodzi o te samorodki na samej górze w gnieździe pełzaczy to ich się nie da wydobywać. To tylko tekstura bez żadnych funkcji (ozdoba). Wiem, bo dostałem się do tych samorodków kodami i nie dało się ich użyć.

Eregrin:
W lesie (Tam gdzie farma Akila, Schody w górę), na drogę z latarni morskiej Jacka w las. Poszukaj w lesie, a napewno znajdziesz TÊ JASKINIę (Spejalnie na końcu małe "ę" ;-))

Ja Nefariusa. To poprostu błąd gry. Każdy to ma. Może jednak jakiś niedokończony qest, albo poprostu taka jakby ciekawostka, by gra stała się fajniejsza. W ruinach (starego) Klasztoru mnichów, są tam ciała Xardka, Pedra i jeszcze chyba Diega i Gorna, nie mam zielonego pojęcia, dawno tam byłem (w G1 ;-) ).

W tym i nie pomogę.

Trupcio:

--- Cytat: Arthas95 ---W ruinach (starego) Klasztorxisu mnichów
--- Koniec cytatu ---
To znaczy gdzie? XD
A co z tym Biffem? Gdzie go mogę znaleźć jak mi zwiał spod zamku?

Gunses:
Jeżeli nie grałeś w G1 to musisz przejść przez palisadę orków, można wykorzystać akrobatykę, albo na kodach. A potem iść w lewo stojąc placami po zamku. Dodatkowo gdy będziesz po 2 str. palisady okaże sie że nie ma tam żadnych orków, a w dodatku można pozabijać z łuku, kuszy czy magi orków po 1 str palisady. Idąc na lewo dojdziesz nad rzekę przejdź ja, potem będzie taki wąwóz a w nim jaskini i ciała... A jeżeli grałeś w G1 to tam szukałeś kamienia ogniskującego z Gornem. A co do Biffa to czasami sie porostu gubi, może będzie na drodze do przełęczy tam gdzie ÂŁowcy Smoków w 4 rozdziale.

mam nadzieję że pomogłem ( jak masz jakieś jeszcze pytania dotyczące GII, NK to wal)

PzDr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej