Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Arcanum:
--- Cytat: GOTHIC 2 ---A czy wogóle w gothicu mozna znalezc dziewczyne?
--- Koniec cytatu ---
Nie można człowieku, co Ty myślisz że Gothic to Fable albo GTA San Andreas a może jeszcze simsy, ech nawet szkoda gadać
tym1:
GOTHIC2NK- gra przez niektorych(naukowcow) uwazana za odmuzdzacz i totalnA siekanine w ktorej rozwala sie flaki na zwloki, czy zwloki na flaki... Przez niektorych(antyGothicowcow) uwazana jest za simsy, w ktorych mozna sie wcielic nawet w bezimmienna laske:D To tak w woli wyjasnienia:)
kolek:
No więc po przejściu Gothica 1 chciałbym się zabrać za Gothica2:Noc Kruka.
Jednak nie mogę się zdecydować czy zostać magiem (nigdy nim nie grałem), czy najemnikiem (broń jednoręczna). Na pewno nie chcę być paladynem bo całkiem niedawno nim grałem. Proszę o porady ;P
rafalos890:
--- Cytuj --- Ale ten strażnik głównj bramy jest nieśmiertelny. W 2, 4 rozdz. Siekam, ciukam, wale, dźgam, strzelam, pluje, macham, a mu nic się nie dzieje. W piętym rozdz. jest on śmiertelny?
--- Koniec cytatu ---
Tak. W 5 rozdziale jest śmiertelny i banalny do pokonania.
--- Cytuj ---No więc po przejściu Gothica 1 chciałbym się zabrać za Gothica2:Noc Kruka.
Jednak nie mogę się zdecydować czy zostać magiem (nigdy nim nie grałem), czy najemnikiem (broń jednoręczna). Na pewno nie chcę być paladynem bo całkiem niedawno nim grałem. Proszę o porady ;P
--- Koniec cytatu ---
Ja zawsze gram wojownikiem nastawionym najpierw na jedno-, a potem na dwuręczną broń. Radziłbym ci zostac najemnikiem. Osobiście nie lubię magów (mają bardzo głupie zadania na zostanie nowicjuszem i magiem). Pamietaj - jeśli chcesz dołączyc do najemników to miej wysoką siłę, bo wiele zadań polega na biciu się z nimi.
Pozdro. Rafalos890
Brecho:
--- Cytat: kolek ---No więc po przejściu Gothica 1 chciałbym się zabrać za Gothica2:Noc Kruka.
--- Koniec cytatu ---
Zabawa magiem, na pewno jest trudniejsza. Musisz Odpowiednio rozdzielać umiejętności, tak aby mag w niczym nie był za słaby. Gorąco polecam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej