Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (14/27) > >>

Trupcio:

--- Cytuj ---A jeżeli grałeś w G1 to tam szukałeś kamienia ogniskującego z Gornem.
--- Koniec cytatu ---
Grałem, ale kiedy to było... W każdym razie chyba kojarzę to miejsce, i nawet byłem w tej jaskini w 5 rozdziale, ale nikogo nie znalazłem xD

--- Cytuj ---może będzie na drodze do przełęczy tam gdzie ÂŁowcy Smoków w 4 rozdziale
--- Koniec cytatu ---
No właśnie go tam nie ma, obszedłem też cały zamek, byłem u Roda i Ciphera i dałem sobie spokój. A zatrudniłem go, bo wyczytałem na tawernie, że jak się go zatrudni do pomocy w GD, to później w VI rozdziale nam pomaga przez całą drogę do Smoka-Ożywieńca, więc...

Gunses:
Kojarzysz miejsce gdzie w G1 była banda goblinów - nad rzeką niedaleko starej kopalni, niedaleko jest wodospad - może on tam będzie bo wiem że w 4 rozdziale są tam łowcy smoków. A jeszcze prościej, to jak idziesz do Nowego Obozu, przechodzisz przez taki mostek, zeskocz z niego i kieruj się w strunę rzeki, będzie tam jaskinia a w niej jacyś ÂŁowcy Smoków. Ale czy tam będzie Biff to nie wiem.

PzDr
// 200 post//

Eternith:
Witam. Pozdrawiam wszystkich.

Mam takie jedno dość głupie pytanie ;) .
Gdzie mogę znaleźć kogoś kto nauczy mnie otwierania zamków?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;) .

zygii:
Thorben albo jeden ze złodzieji w ich siedlisku.

Russel:
Może ciebie nauczyc członek gilid zlodzieji Hyba się nazywa Ramirez (czy jakos tak nie pamientam) nauczenie się umiejetności wymaga 5 pt nauki

P.S jak pewnie wiecie w NK smoki sa diabelnie trudne bo im się zycie regeneruje , tera tu napisze sposub jak je bardzo latwo zabic a mianowicie:
po rozmowie ze smokiem uciekamy gdzies w miejsce gdzie nas nie moze zaatakować wtedy przywolujemy DEMON'a i atakujemy smoka , demon  NK jest tak (nawet w 5 rozdziale cieżko jest go zabić) silny że z łatwościom pomoże nam zabić smoka , nie ważne jakiego

PozDRo Russel

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej