Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Pawelck91:
To znowu, ja ciekawi mnie co jest zaznaczone na mapie Hanny(tej ktora sprzedala Brahimowi) jest tam zaznaczone polozenie chyba jakiegos skarbu(niedaleko wykopalisk Magow Wody . Odpiszcie szybko ! Dzieki i pozdrawiam !
Simon:
Zaznaczona jest tam jaskinia z golememi i pełzaczami. Znajdujemy tam trochę skarbów i pierścień ochrony +5 przed wszystkim. W dodatku NK nie ma on już takiego znaczenia, ponieważ zmniejszono możliwości ochronne przedmiotów i pojawiło się kilka nowych i lepszych pierścieni, natomiast w samym G2 był to chyba najlepszy pierścień z gry i dawał +10 ochrony przed wszystkim.
Dydu:
Stary jet tam niedaleko obok piramidy jaskinia o ile dobrze pamiętam. Tam powinny znajdować sie pełzacze i golemy. Znajdziesz tam jakieś kosztowności. Przed jaśkinią powinny znajdować się jaszcury i gobliny. Uważaj na ogniste jaszczury i cieniostwory.
Pawelck91:
Jestem w Gorniczej Dolinie i nie moge znalezc UR-SHAKA !!! Czytalem zeznajde go tam gdzie zabilem przywodce zebaczow ale go tam nie ma. Jestem juz w IV rozdziale ...pomocy !!!! Pozdrawiam
Sado:
W II rozdziale Ur-Shack czeka na ciebie nad kopalnią rudy. Kiedy zabiłeś przywódcę zębaczy, powinieneś skręcić w lewo, obrócić się znów w lewo, zabić kilka wargów i tam powinien stać Ur-Shack. Możliwe jest także, jeśli zabiłeś najważniejszego szamana - Hosh-Packa to właśnie Ur-Shack będzie na jego miejscu. Ale wątpię w to, zjawia się tam dopiero po rozmowie z nim o tym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej