Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (5/27) > >>

Arthas:
Jeśli wiesz, gdzie znajduje się myśliwy Gestath, bez problemu trafisz do Gorna, ponieważ siedzi on właśnie obok myśliwego. Wychodząc na wzniesienie przez początkiem ścieżki prowadzącej do rozwidlenia powinieneś skręcić nieco w prawo, w dół, a stamtąd z pewnością zauważysz małe obozowisko.

Pawelck91:
Sluchajcie nie moge znalesc ciala Engroma. Gadałem juz z mysliwym Talbinem ale nie moge znalesc jego kumpla.Wiem ze ma bycw okolicach kopalnii w ktorej dowodzil Marcos ale go tam nie ma.  Z gory dzieki za odp Pozdrawiam

Isentor:

--- Cytat: pawelck91 ---Wiem ze ma bycw okolicach kopalnii w ktorej dowodzil Marcos ale go tam nie ma.  Z gory dzieki za odp Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Niezupełnie dlatego, że ciało Engroma znajduje się w jaskini gdzie przebywa paladyn Marcos...ten sam którego wcześniej wypytywaliśmy o ilość wydobytej rudy.

Pawelck91:
 Siemka!!!Mam problem zacialem sie przy ostatnim smoku;/ nie mogego pokonac ... doradzcie jak go moznaszybko i latwo pokonac ;]Dzieki za odp !!!Pozdrawiam

Arthas:
Domyślam się, że chodzi o Smoka Ożywieńca. Jako, iż jest to nieumarły, najlepszym sposobem na smoka jest użycie czaru "Zniszczenie Ożywieńca". Powinieneś go mieć w sowim ekwipunku, wystarczy, że go użyjesz i tym samym zakończysz grę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej