Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Arkhan:
Mała korekta co do postu poprzednika : Wykorzystaj wszystkie opcje dialogowe z Vatrasem, po czym porozmawiaj z Martinem, kwatermistrzem paladynów którego znajdziesz w porcie [niedaleko trenujących rycerzy gdzie stoją skrzynie]
Pawelck91:
Mam problem, otoz jak dostac zadanie od Raoula ze skora czarnego trolla ????Czy trzeba byc w 2 rozdziale??? Robiacwyzwanie Jarvisa juz go pobilem czy moze miec to jakis wplyw na to zadanie ???? Dzieki za odp !!! Pozdrawiam
Arkhan:
Czy trzeba być w drugim rozdziale to tego nie pamiętam, ale Raoul miał to do siebie że reagował na każdy pancerz każdej gildi jakiej to byśmy nie założyli więc jak dobrze mniemam zadanie będzie dostępne do 2 rozdziału.
--- Cytuj ---Robiac wyzwanie Jarvisa juz go pobilem czy moze miec to jakis wplyw na to zadanie?
--- Koniec cytatu ---
Możesz mieć nie przyjemną sytuację kiedy Jarvis nagle nie będzie chciał z tobą rozmawiać. Poza tym nie rozumiem sensu zadawania takiego pytania na forum, skoro go pobiłeś to pownieneś znać jego reakcję i sprawdzić czy będzie chciał dalej ciebie wysłuchiwać. N/c.
Pawelck91:
Mam pytanie jak moge zdobyc krwawy kielich u sedziego wiem ze trzeba miec kradziez kieszonkowa ale czy trzeba miec odpowiedenia ilosc pkt zrecznosci ??? To samo pytanie tyczy sie Pecka zeby moc znalezc Joe nalezy miec klucz PEcka czy tez trzeba miec odpowiednia ilosc pkt ???? Pozdrawiam
Simon:
--- Cytat: pawelck91 ---Mam pytanie jak moge zdobyc krwawy kielich u sedziego wiem ze trzeba miec kradziez kieszonkowa ale czy trzeba miec odpowiedenia ilosc pkt zrecznosci ??? To samo pytanie tyczy sie Pecka zeby moc znalezc Joe nalezy miec klucz PEcka czy tez trzeba miec odpowiednia ilosc pkt ???? Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Do kradzieży kieszonkowej jest potrzebny odpowiedni poziom zręczności, w zależności od osoby przez nas okradanej.
Na Sędziego powinny wystarczyć dostępne w grze amulety i pierścienie zręczności + umiejętność z tabliczek.
Pecka nie trzeba okradać - wystarczy go pobić i zabrać klucz, jest dosyć łatwy, ale trzeba się liczyć z grzywną u Andre. Z Sędzią już tak nie można zrobić, bo jest nieśmiertelny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej