Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (2/27) > >>

Eron:
Dzieki poczytam ale nie jest to wina kompa chociaz mam slabego bo GeForca 2 32Mb 256 Ram. Ale zdazylo mi sie ze jak mi sie zaisnstalowal to mogleg go trzymac i rok i mi sie nic nie pokazywalo a teraz dopiero tak. Moj kolega ma takiego samego kompa i mu sie nic nie dzieje. Ale juz niedlugo bede naszczescie kompa wymienial na gothica 3 :D:D znaczy sam sobie go bede skladal mam 16 lat ale chyba nic nie sknoce :). A w gothica gram od dawna pierwsza czesc kupilem z hurtowni jako [pierwszy po premierze i dostalem rabat 50zl ;)

Znalazlem odpowiedz na pytanie i juz wszystko chodzi dobrze. Serdeczne dzieki :) pozdro

momo:
Jeśli nie przeszkadzają Ci patenty to mam dla ciebie jeden. Jak zainstalujesz NK to nie uruchamiaj gry z tego okna które się pojawia po włożeniu płytki, tyko je wyłącz, i uruchom z ikonki, czy ''Startu'', wtedy będzie Ci chodził za każdym razem. Ja mam tak samo i może dzieje Ci sie tak przez to że zainstalowałeś orginalny dodatek do pirackiej wersji podstawowej, albo na odwrót. Pozdro

Sir_William:
Taki błąd ma każdy. Poprostu pierwsze odpalenie gry z okna "Autorun" jest źle skonfigurowane po czym myli pliki i te ważniejsze jakoś dziwnie miskuje, co w efekcie następnym razem gra działać nie chce! Jedyną na to radą jest włączenie (tylko i wyłącznie) gry z pulpitu.
--- Cytuj ---Jeśli nie przeszkadzają Ci patenty to mam dla ciebie jeden.
--- Koniec cytatu ---
Niestety, opatentowałem to na gothic.g4ce.pl zaraz po premierze Gothica NK czyli pod koniec stycznia 2005  .

Pozdrawiam

Pawelck91:
Otóż mam pytanie... nie wiem jak dostać misję od Vatrasa "HANDLARZ BRONIÂĄ DLA BANDYTÓW'   pomocy! Jestem już członkiem wodnego kręgu i nie wiem co robić. Bardzo proszę o odpowiedz

pozdrawiam  

Zawsze mnie zastanawiała pewna sprawa. Myślisz, że jak postawisz z 30 wykrzykników to dostaniesz szybciej odpowiedź ? Wątpię. - DOOD

Simon:
Po wykorzystaniu wszystkich opcji rozmowy z Vatrasem należy się skontaktować z strażnikiem Mario z portu. Wydaje mi się jednak, że wpis do dziennika pojawia się już po rozmowie z Vatrasem, tylko trzeba naprawdę dobrze rozwinąć z nim rozmowę. Jeżeli mimo to zadanie się nie pojawia to chyba masz jakiegoś buga...Spróbuj też może pogadać na ten temat z Laresem.

Przepraszam. Chodzi oczywiście o Martina, a nie Mario.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej