Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Baś-ka:
ÂŻeby móc bennetowi że amsz pomysł na nową zbroję musisz mieć jaja smoka można je znaleść w wielu jaskiniach khorinis oraz w Górniczej Dolinie przy Finkreghu lodowym smoku tam gdzie kiedyś był Nowy Obóz. Jak będziesz miał jaja smoka przynieś je do benneta a on ci zrobi zbroję będziesz mógł ją kupić za 20 000 sztuk złota.
Kojot91:
Hmm... zrobiłem sobie ten mieczyk z rudy na smoki :). Problem w tym, że mam 90 siły a on potrzebuje 150 czy coś koło tego... W jaki sposób mogę szybko podnieść siłę?
Vatar:
Nie sądze zeby ci się udalo podniesc tyle sily,ale zawsze można spróbowac.Wykonój wszystkie questy,idz do GD i zabij wszystkich orków a sposob na nich jest prosty kiedy jestes kolo taranu to cie nie atakują.Pochódz trochę po lasach i jaskiniach moze uda ci się znajsc tabliczki sily.Kup od zurisa i salandrila mikstury sily.Wykóp wszystkie jablka.jeśli nie uda ci się to zawsze można wziąć bron na dwór irdorach tam na pewno zdobedziesz wystarczajaco duzo doswiatczenia.
Artex:
--- Cytat: Alcik ---Siemka Wszytkim mam pytanko czy można zdobyć zbroje "Panów Cienia" tą podniszczoną zbroje paladyna.
--- Koniec cytatu ---
O ile się nie mylę to da się za pomocą kodów, ale po co ci podniszczona zbroja paladyna, skoro możesz mieć nowiusieńką
Moc Innosa:
--- Cytat: Artex ---O ile się nie mylę to da się za pomocą kodów, ale po co ci podniszczona zbroja paladyna, skoro możesz mieć nowiusieńką
--- Koniec cytatu ---
dokladnie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej