Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Tommy131:
Mam jeden problem. Czy można zdobyć średni pancerz łowcy smoków w 4 rozdziale (bez kodów)?? A jeśli można to mógłby ktoś napisać jak ?? Z góry dzięki
P0ZDR0
Nokturnal Storm:
Jak, gdzie i kiedy można znaleźć/otrzymać najlepszy pancerz Paladyna? Wiadomo chodzi o takiego jakiego ma Lord Hagen, Lothar i inni najwyżsi rangą w ich szeregach.
Vatar:
Z góry zakładam że nie przeszłeś jeszcze w całosci gothica 2.trochę cierpliwosci,wszystko w swoim czasie.Znajdziesz go w podziemiach klasztoru magów ognia w 5 rozdziale.Po przeczytaniu almanachu i stworzeniu specjalnej runy teleportacyjnej do tajemnej biblioteki gdzie będzie ten pancerz.
--- Cytat: Tomi131 ---Mam jeden problem. Czy można zdobyć średni pancerz łowcy smoków w 4 rozdziale (bez kodów)? A jeśli można to mógłby ktoś napisać jak ? Z góry dzięki
P0ZDR0
--- Koniec cytatu ---
W zamku jest pewien kowal Jan.Najpierw musisz wykonac od niego zadanie,potem zapytac czy może ci zrobić lepszy pancerz.Następnie musisz mu przyniesc 20 smoczych łusek i 120000 szt.Oprawiac smoki nauczy cie Gestasch w drodze do kamiennego smoka.
Tommy131:
Wielkie dzięki Vatar bardzo się ciesze że mi pomogłeś ale...ile smoczych łusek mogę zdobyć z jednego smoka ?? Gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie byłbym bardzo wdzięczny.
P0ZDR0 :)
Tommy131:
Już wszystko jest w porządku i wiem ile mogę zdobyć łusek z jednego smoka i już mam średni pancerz łowcy smoków :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej