Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Vatar:
Najlepsza dwóreczna to duże magiczne ostrze na smoki można je wykuc samemu będodz lowcą smokow wczesniej czytając almanach,to samo tyczy się jednorecznej ktora zwie się magiczne ostrze bojowe na smokiczy jakos tak.
Kojot91:
Mam pytanie :) Jestem już gotowy do wypłynięcia na ten dwór, by rozpocząć ostatni akt gry :). Zebrałem już całą załogę i kapitana. Zastanawia mnie jednak jedna rzecz, czy moja postać jest gotowa by stanąć do finałowej walki.
Mam 29 poziom 95 siły, 60% broni jednoręcznej, 70 zręczności, używam miecza mistrzowskiego (czy jakoś tak, zdobyłem go po zabiciu członków gildii złodziei :) ) Mam lekki pancerz łowcy smoków.
Zastanawiam się czy jestem gotowy do drogi i dam sobie tam radę, czy może powinienem przed wypłynięciem, jeszcze się jakoś przygotować. Zastanawia mnie kiedy mogę zdobyć ciężki pancerz łowcy smoków, lub jakiś inny dobry pancerz. (mogę kupić sobie średni, ale chciałem od razu kupić najlepszy)
Vatar:
jeśli nie przeczytales almanachu w podziemiach klasztoru to jak naszybciej tam wroc i to zrób a nastepnie kup ciezka zbroje lowcy smokow (20000 sztuk złota) od beneta i wykój sobie jakis dobry miecz z rudy,noi jeśli jestes wyszkolny w strzelaniu z kuszy to zaopatrz się w jakąs dobrą u bospera.Nie zapomnij tez o zwojach deszczu ognia i innych bo tam czeka cie walka z wieloma orkami.Z takim ekwipunkiem możesz spokojnie ruszyc na dwór irdorach.
Kojot91:
Ale Bennet chce mi sprzedać tylko średnią zbroje :). Czy może trzeba wpierw kupić właśnie tą średnią by dostać ciężką ? :)
Vatar:
A powiedziales mu ze masz pomysl na nowy rodzaj zbroi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej