Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (17/21) > >>

Vatar:
W 5 rozdziale w kiedy przeczytales juz list xardasa idz do pyrokara i zapytaj czy możesz przestudjowac księge dwór irdorah.Schodzisz do podziemi klasztoru do wejscia ktore strzeze talomon i idziesz po księge i otwierasz ją.Potem kierujesz się na koniec korytazu i pociogasz za lampe otwiera ci się przejcie ,cos w rodzaju labirynu który można latwo przejs,a mianowicie isc za swiatlem.W ostatnim pomieszczeniu czeka cie walka z demonami.Kiedy się z nimi uporasz na stole lezy mapa wyspy ,runa i lzy innosa.Przeczytaj jeszcze almanach i idz do stolu runicznego z wodą swięconą i runą ktora znalazles w podziemiach i gotowe stworzyles rune teleportacyjną która przenosi cie do pomieszczenia w ktorym jest owa zbroja.

Kojot91:
Witam :)

Mam problem w walce z drugim smokiem w GD Pedrakhanem. Tym kamiennym :) Nie mam z nim żadnych szans w walce. Nie jestem w stanie mu zabrać nawet 1/6 hp, a już leże. Nie zadaje mu prawie żadnych obrażeń, a ten drań dość szybko się regeneruje. Sam rozwala mnie po kilku ciosach. Jest na niego jakiś sposób, którym trzeba go zabić ?:) A może powinienem po prostu poprawić statystyki? Tylko problem jest taki, że teraz strasznie długo się levele bije...

Dodam, że mam 25 poziom i 86 siły. Posługuje się rapierem i mam 30% w broniach jednoręcznych . Mam lekki pancerz łowców smoków :).

Vatar:
Przyzwanie demona na pewno pomoze.Kiedy smok zajmie się demonem ty okladasz smoka ile wlezie lub jak wolisz kuszą.Zwój kupisz u zurisa chyba ze wczesnie wykupiles.

Alcik:
Najłatwiej to zabić smoka z pomoca demonów kup w Korninis od Zurisa zwoje z przyzywanie demona(500zł sztuka) :D. Smok nawet nie draśnie demona i tak w łatwy sposób pokonasz gada. Tak samo rób z innymi smokami bo masz trochę zamało % krytycznych w broni

bezimiona_niepokonany13:
Jaka broń w Gothic 2 jest najlepsza??   Jak ją zdobyć??   Moze ktos ją ma np. bandyta.

czekam na odpowiedz

pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej