Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Onar:
--- Cytuj ---mam problemik jak się dostać do kryjówki gildji złodzieji bo nie wiem? pls pomóżcie
--- Koniec cytatu ---
Kiedy odzyskasz złoto Jory (musisz zagadać do niego i powie ci że go okradziono), musisz wydać Rengaru straży. Potem idziesz do kadrifa a on ci mówi że jakis typ czeka na ciebie za domem halvora. Dalej juz sobie poradzisz
Radagast:
Mam tutaj porade jak szybko się wzbogacić:
Musisz zostać czeladnikiem u Harada i nauczyć się kucia miecza. Następnie udaj się na farmę Onara i kup stal od Benneta. Poczekaj aż on znowu walnie w kowadło (albo ogrzeje ją na palenisku) i kup od niego znowu stal, która pojawi się znowu w jego ekwipunku. Potem wykuj z tego miecze, i sprzedaj Haradowi.
Niezły sposób na wzbogacenie się. Przy tym sposobie w 15 minut zarobiłem ok. 7000 sztuk złota!!!
Przydatne gdy gra się łowcą smoków. Wtedy panceże są bardzo drogie. ÂŚredni Pancerz ÂŁowcy Smoków: 12000 szuk złota!!!
tommy0007:
Po przejsciu gry chce się trochę zabawic, wiec potrzebuje trochę pomocy... Poczytalem trochę o kodach do tej cudnej gierki tylko ni H nie mogę dorwac kodu na:
Umiejetnosc poslugiwania się bronia 1 reczna/2reczna/luk/kusza
Kreg magii 1/2/3/4/itp
Jezeli ktos zna... lub wie jak znalezc i by się troszke pofatygowal, aby poszukac, to bylbym ogromnie wdzieczny ;)
Pozdrawiam
Tom
krassus:
--- Cytat: Pienik ---A ja mam takie pytanie czy jako strażnik musze płacić Corneliusowi 2000 sztuk złota czy jest jakieś inne wyjście by zdobyć jego pamiętnik oczekuje na jakąś sensowną odpowiedzi z góry dzięki
Nataliam thx za odp. nie pdszebuje juz pomocy
--- Koniec cytatu ---
Zależy do jakiej gildii należysz. Tylko strażnikowi nie da się zastraszyć. Tu będziesz musiał mu zapłacić albo go pobić!
Alcik:
Mam pewien problem nie mogę znaleść zbroi paladyna. Wie Ktoś może gdzie ona się znajduje jak ją zdobyć
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej