Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (13/21) > >>

Parsifal:
kolego musisz isć zabawić się z nadją jak ona będzie w pokoju zapytaj ją o ziele ona będzie chciała za info 50 szt. złota oczywiście daj jej ona powie ci że masz iść do borki powiesz mu że chcesz kupić ziółko :-D on zapyta kto ci to powiedział powiedz mu że nie ważne (tylko nie mów że powiedziała ci o tym nadja, bo inaczej nadja zginie i będzie fiasko) kup od niego zioło z 5 dyszek i idź do andre i po misji

Jak efektywnie atakować smoki bo jak do nich podchodzę to one zieją ogniem i mnie odrzuca i nawet nie zdołam  zaatakować ?????

Xovier:
A ja mam problem z zadaniem "Kły zembaczy dla Lariusa" czy coś w tym stylu.
Nauczyłem się wyrywać im zemby i bawie się w dentyste ile on chce tych kłów?
Mam tylko jedną opcje POKAÂŻ MI SWOJE TOWARY.
Plax Halp!!!

Parsifal:
wydaje mi się, że trzeba zabić prychającą bestię. To ta z tym zadaniem dla gaana koło wejścia do GD, aczkolwiek ja nie próbowałem.

0321456987:
Te  kły można zdobyć  dopiero w górniczej dolinie w 2 rozdziale,trzeba wtedy zdać raport z kopalń i w grupie  Fajetha trzeba zrobić zadanie z zabiciem zębaczy. I jak zabijesz przywódce stada to wykonasz to zadanie. no i jak zabijesz przywodce stada zębaczy to weż jego kły. to one są potrzebne do wykonania tego zadania z dostarczeniem kłów dla Lutera.              
                                                 Myśle że pomogłem!

Xovier:
A gdzie w takim razie moge znaleść tą prychającą bestie

Właśnie wruciłem z GD ponieważ mam już dowód dla Hagena i nie było tam jakiegoś dowudcy były tylko zwykłe zembacze.

Sorry pomyliłem się chodzi o pazury.

Chyba że chodzi o Smocze Zembacze

Choć je zabijałem i tylko co z nich mam to zwykłe pazury, zwykłe kły i jego rogi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej