Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (14/21) > >>

Neill:
Ja również mam problem z misją "paczka bagiennego ziela". Po rozmowie z Andre pobiegłem do doków i porozmawiałem z Cardif'em, (nie czytałem wcześniej solucji i nie gadałem z Mortis'em, nadrobiłem to po rozmowie z Cardif'em) udzielił mi informacji. Dalej udałem sie według solucji do "czerwonej latarni" i zamówiłem noc z Nadją. Na górze nie było opcji żeby zagadać o ziele. Z Borkiem również nie mogę zacząć rozmowy.

Xovier:
Paczka jest w magazynie najbardziej wysunientym budynkiem na prawo patrząc na morze tam jest strażnik i musisz go zabić i zabrać mu kllucz a paczka jest w jednym z kufrów

Chyba pomogłem?

Xovier

0321456987:
Paszka bagiennego ziela znajduje się w budynku gdzie pilnuje go strażnik , strażnika trzeba zabić i wziąść mu klucz , a następnie otworzyć kufry.wjednym z kufrów właśnie będzie paczka bagiennegoziela.ten budynek z paczką znajduje się w porcie obok Gawriela (no ci co budują statek).

Grigorius:
Po pierwsze pomyliły ci się misje z Nadją rozmawiasz w misji "kto sprzedaje bagienne ziele "czy jakoś tam.
By zdobyć paczkę ziela udaj się do portowego magazynu przy koszarach pobijasz strażnika możesz go nawet zabić ,weż kulcz i otwórz skrzynki w jednej z nich znajdziesz szukaną paczkę idż do Andre
i powiedz ,że wyrzuciłeś ją do morza, bo może ci się przydać ( Nie wyrzucaj jej do morza!).

Neill:
Dzięki za pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej