Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (12/21) > >>

HuBerTo:
Pewne pytanko ;] "Na tym Kluczu wyryte jest imię Gomez" - klucz który znalzlem na stolku. Wiem kto to Gomez przeszlem Gothica I , ale co on otwiera w GII bo nie moge jakos dojść tego ? :/

Vlades:
Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale w tym zamku. Musisz trochę poszukać. Po prostu "zapukaj" do wszystkich drzwi...

DomoN:
Gdzie są klucze do innych wież w mieście Khorinis oprócz tej pomiędzy portowom dzielnicą a Hardem i co tam znajdę? (jestem strażnikiem)

Izrael:

--- Cytuj ---No co on otwiera pomocy ;d
--- Koniec cytatu ---

Jeśli jest to klucz pierwszy otworzy drzwi w zamku na piętrze. Są to drzwi do komnaty Gomeza. A jeśli drugi klucz otwiera drzwi, które są w jego komnacie. A dokładnie to musisz wejść do zamku i skręcasz w prawo na te  "schody". Gdy wejdziesz skręcasz w lewo i masz te drzwi. Można to też tak wytłumaczyć. Stajesz za rycerzem co stoi u góry i odwracasz się w lewo. Mam nadzieję, że pomogłem.

ivan:
czesc mam taki problem

robie misje z paczka ziela i nie moge jej przejsc...

wszystko zrobilem dobrze krok po kroku tak jak mialem chodzic do ludzi zagadalem z mortisem potem z kardifem potem na farme onara bo kardif mowil o najemniku zagadalem na farmie z cipherem pozniej on zlal "Dar'a" pozniej ja zagadalem z Dar'em wyciagnelem od niego info ze ukradl ziele i sprzedal w porcie niedaleko gdzie buduja statki czyli napewno jest to "Borka z czerwonej latarni" ale wlasnie tu problem bo nie moge nic z nim zrobic clay czas ten standardowy teks

moze cos pominalem?moze juz spalilem misje i trzeba od razu do magazynu isc?

prosze o szybka odpowiedz i z gory thx za info

PS mialem zepsutego kompa i dlugo nie korzystalem z niego moze to dlatego juz zapomnialem jak sie robilo ta misje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej