Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (7/21) > >>

Jusit:
Mógłby ktoś napisać jak się wykonuje poszczególne kombosy (przy paladynie/łowcy smoków) czyli np. w+a+d...=

Arkhan:

--- Cytuj ---Mógłby ktoś napisać jak się wykonuje poszczególne kombosy (przy paladynie/łowcy smoków) czyli np. w+a+d...=
--- Koniec cytatu ---

Lewy Ctrl + strzałka do przodu + strzałka w lewo + strzałka do przodu + strzałka do przodu + do przodu etc.
Musisz jedynie wyczuć odpowiedni moment.
Działa najlepiej jak masz 60 %.
30% tak nie za ładnie.
Ogółem rzecz biorąc sztuka to banał. Poćwicz.

Elrond Ñoldor:
Atak kombosami to oczywiscie klikanie "w" lub strzałką do przodu, tak jak napisał Arkhan, lepsze kombosy wykonuje sie gdy ma się poziom wojownika bądź mistrza. Wydaje mi sie że używanie strzałek w bok nie ma nic do rzeczy. I oczywiście  (jak napisał Arkhan) " musisz wczuc się w odpowiedni moment", bo czasami bezi sie zacina i można nieźle oberwac.

Pozdro

Lanca:
Chciałem się spytać gdzie jest chociaż trochę kosztowności(nie licząc wież domów w mieście tylko jaskinie itp.oprócz jaskini ze skarbami gildii złodziejów na morzu.

Boba Fett:
Hmm, jest wiele takich jaskiń, jednakże warto zajrzeć do groty obok Słonecznego Kręgu. Zanjduje się tam dosyć potężny miecz (Smocza Zguba), którego pilnuje dwójka nieumarłych Paladynów. Powiem Ci, że jeżeli grasz na Magu (w ,,Noc Kruka" nawet =P), to jeśli się postarasz, to w pierwszym rozdziale uda Ci się ich pokonać.
Mapka: http://img462.imageshack.us/img462/1636/mapajaskiniexz9.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej