Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Icer:
Mam pytanko.
Czy ktoś wie gdzie w GD znaleść dużo potworów?
Jeśli tak to prosze o podanie linku z zaznaczonymi miejscami.
Gdy poszedłem do kopalni (nie pamiętam imienia tego paladyna) pod miejscem gdzie jest UR-Shak,buło tam pełno orków .Czy to błąd?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdr.Zygi
Jusit:
Ja bym prosił o wypisanie najlepszych i najprzydatniejszych czarów dla maga od 2kręgu do 6 .
I czy jak zrobię runę przyzwania demona , to jak przyzwę dwa to też będą sie atakowały jak kamienne golemy?
Celeb:
zygi-Najlepiej pierw wytnij orki przy taranie.Potem możesz iść do kopalni z pełzaczami [jedna z tych na południu]
Jusit-
2 KRÂĄG:Kula Ognia
3 KRÂĄG:Piorun Kulisty +Strach[strach znajdziesz niedaleko kanionu ,gdzie jest Hosh-Pack ,w takiej jaskini ,gdzie są wilki]
4 KRÂĄG:Duża Kula Ognia
5 KRÂĄG:Lodowa fala albo Duża burza ognista
6 KRÂĄG:Deszcz ognia albo ÂŚmiertelna fala+ÂŚwięty pocisk
Mam nadzieję ,że pomogłem
Celeb:
Eliksir Ducha-stara wieża Xardasa
Mikstura Zręczności-gdzieś niedaleko Marcosa [ten ze skrzyniami rudy].Są tam smocze zębacze ,tam gdzie ten eliksir
Eliksir Życia-gdzieś w tej twierdzy przy kamiennym smoku
Łuk Dębowy[65 ob.]-u wejścia do lodowej krainy
Pierścień Zręczności[+10]-blisko starej wieży Xardasa.Będzie trup ,przy rzeczce ,przy drzewie
Poexpować najlepiej jest w lodowej krainie.Tam na pewno nie mogłeś wszystkiego wyciąć xD.....
P.S.:Nie "Celebie" ,ale "Celeb".Czyli "Celeb ,dawno wyciołem w piach orków i pełzacze .
Burzum:
Jakby ktos mial problem z kasa jest bardzo latwy sposob jej zdobycia wystarczy pobic kartografa z dzielnicy portowej a nastepnie zabrac mu mapy, nastepnie sprzedajemy mu te mapy i tak mozna robic przez bardzo dlugi czas...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej