Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Lukasz321:
Mam małe pytanie z którym poziomem iść do GD ? Mam 7 i orkową zgubę czy to wystarczy ?
Arthas:
Hmm.... postać na siódmym poziomie nie jest postacią silną, która da sobie radę z większością potworów. Zapewne trochę się potrudzisz, jednak mając Orkową Zgubę, nie powinno być aż tak źle. Ponadto grasz w zwykłego Gothica II, bez dodatku, więc będzie ci nieco łatwiej. Tak czy inaczej, na twoim miejscu, podszkoliłbym jeszcze trochę twoją postać.
Anmarius:
A po co? Ja poszedłem do GD mając 8 poziom i jakoś przeżyłem Bez obrazy Arthas, ale wystarczy, jak nie chcesz ich załatwiać to starczy kupić parę mikstur szybkości, a jak chcesz zabijać, to atakujesz orka, idziesz na taran, on nic nie robi, a ty napierdzielasz z kuszy albo łuku Z wyrazami szacunku...
Qulek:
--- Cytat: IsentoR ---Jeśli masz z czymś problem, chciałbyś o coś zapytać, to jest to do tego odpowiedni temat. Możesz poradzić lub spytać się o wszystko co zwiazane z Gothic II. Nie należy dyskutować na temat zadawanych pytań bądź odpowiedzi, po prostu je zadajemy i odpowiadamy.
--- Koniec cytatu ---
eeee.... wiecie moze gdzie ukryl sie pedrono bo ja miakem pojsc po oko innosa i ... pyrokar kazal mi odszukac pedro(on ukradl oko innosa) co ja mam zrobic gdzie szukac pedro?!
POMOCY PLX
Isentor:
--- Cytat: Qulek ---eeee.... wiecie moze gdzie ukryl sie pedrono bo ja miakem pojsc po oko innosa i ... pyrokar kazal mi odszukac pedro(on ukradl oko innosa) co ja mam zrobic gdzie szukac pedro?!
POMOCY PLX
--- Koniec cytatu ---
Pedra już nie znajdziesz ale oko innosa tak, znajduje się ono dosłownie na słonecznym kręgu (coś ala stonehenge). Wystarczy, że wskoczysz do rzeki płynącą obok klasztoru i trochę sobie popłyniesz z jej nurtem następnie wystarczy pytać się napotkanych osób o uciekającego nowicjusza lub iść tam gdzie leżą ich ciała. Poza tym w galerii na mapce jest chyba zaznaczony słoneczny krąg.
P.S.
Zbyt gorliwie się nie pytaj bo czasem rozmówcy może się to nie spodobać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej