Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Arkhan:
--- Cytuj ---gdzie moge znalesc wieksza ilosc magicznych bełtów?? bo ta poczatkowa ilosc jest strasznie mała i szybko sie konczą.Prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
Niestety, w Gothic II Noc Kruka w całej grze można znaleźć tylko 10 magicznych bełtów. Praktycznie każdy weteran sagi narzeka na to. Poprostu jest to kwestią braku przemyślenia co do tej sprawy twórców. Najlepiej te bełty wykorzystać na jakiegoś smoka.
momo:
Jeśli Ci bardzo zależy żeby sobie jeszcze postrzelać, zawsze możesz użyć kodu. klik
Kuba926:
Mam problem w Ghotic II w II rozdziale kiedy musze udowodnic pyrokarowi ze Xsardas ma dobre intencje
mianowicie
najpierw powirozmawalem z Xardasme o oku on mi kazal isc do Vatrasa ktorypowiedzial zw wyszyscy magowie musza byc przy naprwie oka gdy mialem poszedlem wiec do Pyrokara i on powiedzial ze xardas mu musi udowodnic ze jest po ich stronie gry wrocilem do Xardasa zeby to udowodnil xardasa jush nie bylo na zadnym poziomie wierzy podobnie jak Xardas zniknol tesh Vatras
pomozcie plz!!
Isentor:
--- Cytat: Kuba926 ---podobnie jak Xardas zniknol tesh Vatras
pomozcie plz!!
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedź jest bardzo prosta skoro z nimi gadałeś i wysłałeś ich do słonecznego kręgu to tam właśnie udali się magowie. Więc udaj się do niego i zagadaj z Xardasem...dalej już sobie poradzisz.
Garret:
--- Cytat: Zajxx ---Mam pytanko. Gdzie moge znalesc ten kamien z kapliczki aby Hyglas zrobił mi ten amulet ochraniajacy pred poszukiwaczami??
--- Koniec cytatu ---
Ten kamień jest też przy innej kapliczce. Gdy będąc nowicjuszem przychodzisz próbę ognia, musisz odnaleźć kamień runiczny (dostajesz tylko klucz do skrzyni). Tuż przed wejściem do dolinki z jaskinią w której znajdziesz ową skrzynie i jednego z nowicjuszy jest kapliczka, a obok niej Kamień z uświęconej ziemi czy jakoś tak.
--- Cytat: Kuba926 ---Mam problem w Ghotic II w II rozdziale kiedy musze udowodnic pyrokarowi ze Xsardas ma dobre intencje
mianowicie
najpierw powirozmawalem z Xardasme o oku on mi kazal isc do Vatrasa ktorypowiedzial zw wyszyscy magowie musza byc przy naprwie oka gdy mialem poszedlem wiec do Pyrokara i on powiedzial ze xardas mu musi udowodnic ze jest po ich stronie gry wrocilem do Xardasa zeby to udowodnil xardasa jush nie bylo na zadnym poziomie wierzy podobnie jak Xardas zniknol tesh Vatras
pomozcie plz!!
--- Koniec cytatu ---
Hehe, To proste. Vatras i Xardas są już przy kamiennym kręgu. Idź tam i pogadaj z Xardasem. On da ci klucz do skrzyni na farmie Sekoba i.... i przygotuj się na walkę. Nic więcej nie powiem :P.
Mam nadzieję że pomogłem
Garret
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej