Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jakie są wasze ulubione kabarety

<< < (3/4) > >>

Foltest:
Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju, według mnie są to najlepsze kabarety, a numer 3 mają ÂŁowcy B.

TomekLP:
Jak dla mnie najlepszy jest kabaret moralnego niepokoju. Maja bardzo buzo skeczy ktore sa bardzo dobre. Oczywiscei ani mru mru tez sa swietni ale maja malo skeczy, a te nowe nie sa zbyt zachwycajace.

Rohgard:
Ja zawsze będę mówił i rozgłaszał, że najlepszym kabaretem którego nic, nigdy nie przebije jest kabaret TEY (nawet mozilla zna, bo nazwy nie podkreśliła szlaczkiem :D ) Oczywiście nie gardzę także współczesnymi kabaretami. Na dwa kolejne miejsca typuję kabaret "Ani Mru Mru" oraz kabaret "Moralnego Niepokoju" :)

Tytan302:
Uwielbiałem Ani Mru-Mru, ale ostatnio nie widziałem nowych kabaretów.
Ostatnio zacząłem oglądać Kabaret Moralnego Niepokoju. Rządzi! =D

Airyx:
Ja lubię dużo kabaretów, na pierwszym miejscu Kabaret Moralnego Niepokoju-przy ich skeczach zawsze śmieję się do rozpuku, choćbym oglądał dany skecz po raz dziesiąty z rzędu. Potem lubię Ani Mru Mru, ale mniej niż KMN. Na trzecim miejscu jest dla mnie Neo-nówka - super skecze, moherowe babcie, zabarwione polityką... To jest coś. Poza tymi trzema fajne są jeszcze TEY, Pod Wyrwigroszem i Krzysztof Piasecki, oraz Jerzy Kryszak. A kogo nie lubię? Na pewno Grzegorza Halamy i ÂŁowców.B. Nad resztą  kabaretów się nie zastanawiałem i nie mam o nich określonego zdania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej